Bent u een zonnepanelen installateur?

Zonnepanelen installateurs in West-Vlaanderen

De meeste installateurs in West-Vlaanderen bevinden zich in de regio van Brugge, Roeselare, Kortrijk en de kustregio met Oostende. West-Vlaanderen is de beste provincie voor zonnepanelen gezien het de meest zonnige regio is van heel Vlaanderen en België, vooral de kustregio. Enkele grote zonnepanelen installateurs in West-Vlaanderen zijn MR Solar, nLab, BES en Advenso.

Ook al is West-Vlaanderen de beste provincie voor zonnepanelen, het is niet de meest groene provincie. In totale nummers is het goed voor 49.000 zonnepanelen installaties, waardoor het derde gerangschikt staat na Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In installaties per inwoners doet het wel beter, met 1 installatie per 23 inwoners, waardoor het enkel de groenste provincie van het land Limburg voor zicht moet laten. Waar West-Vlaanderen wel nummer 1 is, is in de middlegrote en grote industriële zonnepanelen installaties.

Hieronder vindt u een overzicht van alle erkende installateurs in West-Vlaanderen, gerangschikt naar beoordeling.

Top installer badge

Aanbevolen installateurs in provincie West-Vlaanderen

Onze aanbevolen installateurs voldoen aan onze strengste selectie criteria en werden zorgvuldig door ons geselecteerd. Deze installateurs geven u de garantie dat ze enkel met topmerken werken inzake zonnepanelen en omvormer, zijn financieel gezond, bestaan minstens 5 jaar en beschikken over hun eigen installatieploeg en doen geen beroep op onderaannemers. Tenslotte hebben ze ook alle vereiste certificaten en opleidingen genoten.

Zoek doorheen 58 installateurs in West-Vlaanderen

Kies uw provincie