Menu

Full Energy

4.6

(86 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

Op zoek naar zonnepanelen MET batterij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Opgelet! Wij verkopen aan particulieren enkel nog zonnepanelen MET batterij. Zonder batterij zijn zonnepanelen totaal niet meer financieel rendabel.

22 jaar ervaring

5-15 werknemers

>500 realisaties

location-dark Torhout

Ik ben gestart in 2002 met de activiteit van elektrotechniek in de bouw en industrie. Elektrische installaties en elektronische beveiliging kennen al lang geen geheimen meer voor ons. In 2008 heb ik de markt afgezocht om voor mijn eigen bedrijf een zonnepaneelinstallatie te laten plaatsen. De markt was toen echt groen letterlijk en figuurlijk.

Veel onervaren bedrijven met een gebrek aan technische kennis passeerden de revue. Als geboren technieker ging ik vervolgens zelf op de markt om fabrikanten te bezoeken van in Duitsland tot in China zelfs aan toe. Toen ik mijn eigen panelen, montage en omvormer zocht, keek ik meer naar de technische kenmerken dan naar de prijs.

Het was immers een investering voor 30 jaar of langer. Enkel maar topproducten inzake kwaliteit waren maar goed. Na wat onderhandelen hebben wij dan onze eerste installatie aankocht en zelf geplaatst. Eerder toevallig zijn we toen in de solar beland. Veel bestaande klanten kochten een installatie en via mond tot mond reclame rolde de bal verder.

Onze klanten zijn particulieren, landbouw en industrie. We zijn trots dat we één van de weinige bedrijven zijn in België dat al meer dan 10 jaar al in de solar markt aanwezig is. Ons marktaandeel in 2012 bedroeg ruim 2% van alle zonnepanelen. Veel eendagsvliegen tijdens de subsidie jaren zijn er al lang uit. Ons team bestaat uit vaste medewerkers die het dakwerk uitvoeren en de elektrische installatie aansluiten. Onderaannemers hebben we niet.

Full Energy heeft zich enkele jaren geleden ook versterkt met Vincent en Pepijn die mee aan de kar helpen trekken. De verkoop, keuze materialen, marketing en de strategie helpen zij mee bepalen. Met drie ben je slimmer dan alleen en hangt niet alles af van mijzelf. De toekomst is ook zo meer verzekerd voor verdere service naar de klanten toe.

Onze ervaring in elektrotechniek, software, solar heeft er voor gezorgd dat we meer dan ooit klaar zijn voor een nieuwe markt van batterij opslag, verschuiven van verbruik en elektrisch rijden. In Torhout hebben wij een demo installatie met een woning voorzien van batterij opslag. Deze staat in voor de verwarming, gewoon elektrische verbruik en een elektrische auto. Een primeur dus dat aantoont dat de technologie meer dan klaar is.

Full Energy Future Energy Today! Charged For Tomorrow!

Beschikbare merken

  • Soluxtec, JA panelen.
  • LG ( 25 jaar productgarantie, opbrengstgarantie na 25 jaar +90% )
  • Bisol Europees ( 20 jaar productgarantie, opbrengstgarantie na 25 jaar +87% )
  • SolarEdge ( 12 jaar productgarantie op de omvormer, 25 jaar productgarantie op de optimizers )

Beschikbare diensten

  • Plaatsen zonnepanelen
  • Onderhoud en herstellingen
  • Batterij-opslag

Realisaties en projecten Full Energy

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Full Energy terug.

Adres Full Energy

Full Energy bevindt zich op volgend adres: Rondevijverstraat 5, 8820 Torhout

Beoordeel Full Energy

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Full Energy terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.6
86 beoordelingen

Kwaliteit

4.7

Prijs

4.4

Service

4.7

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Danny Van Boven uit Belsele op 3/16/2022

Met een persoonlijke aanpak krijg je de juiste info en uiteindelijk de ideale installatie waar je mee verder kan. Uitbreiding komt eraan en je weet dat het goed komt. Een tevreden klant met een top installatie.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Yves Peeters uit Langdorp op 3/16/2022

Zeer tevreden over de service van Full Energy. Bij onze zoektocht naar een geschikte partner om onze bestaande PV-installatie uit te breiden met een thuisbatterij, hebben we eerst veel “verkopers” over de vloer gehad. De meeste met het standaard verhaal en bijhorende aanbieding. Maar wat we eigenlijk zochten was iemand die ons in duidelijk begrijpbare taal en op een eerlijke manier advies op maat van onze eigen situatie kon geven. Om ons beter te informeren zelf beginnen zoeken naar info en Via YouTube bij Full Energy terecht gekomen. Na telefonisch contact en een filmpje met antwoord op maat, was het voor ons snel duidelijk dat dit de vakmannen waren die we nodig hadden. Alles perfect, netjes en stipt volgens afspraak geregeld en afgewerkt. Eerlijke vakmensen die van hun woord zijn. Bedankt Kurt & Pepijn!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Yves Peeters uit Langdorp op 3/16/2022

In mijn zoektocht om mijn bestaande PV-installatie uit te breiden met een thuisbatterij, heb ik veel "verkopers" over de vloer gekregen. Velen daarvan kwamen gewoon met het algemene standaard verhaal. Maar ik was eigenlijk op zoek naar iemand die mij (niet echt een kenner) een duidelijke begrijpbare, eerlijke uitleg kon geven in functie van onze persoonlijk situatie. En dat heb ik bij Full Energy wel gevonden. In eerste instantie veel geleerd via hun youtube filmpjes. Daarna persoonlijk advies via telefoon en filmpjes op maat gekregen. Het is héél leuk en geruststellend om eerlijke, correcte, stipte vakmannen over de vloer te krijgen de dag van vandaag. Installatie en keuring allemaal vlot verlopen, alles prima! Bedankt Kurt & Pepijn.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Joeri Hooft uit Sijsele op 3/16/2022

Zeer professioneel en eerlijk advies, prijs kwaliteit top. Ook een zeer goede dienst naverkoop. Ik zou zeggen voor zonnepanelen of een thuisbatterij is er maar 1 adres Full Energy.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Kris uit Essen op 12/27/2021

Zeer open en duidelijke communicatie over installatie van batterijen. YouTube kanaal heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste vragen kon stellen aan de verkopers die hier aan de deur kwamen (sommige vielen zeer rap door de mand) Plaatsing was snel en proper afgewerkt. Achteraf zelf zekeringkast nagekeken en deze was netjes afgewerkt. In de toekomst zal ik zeker contact opnemen met Fullenergie om extra zonnepanelen te plaatsen.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Bart Michiels uit Beerse op 12/27/2021

Toen, kort na de aankoop van een elektrische wagen en de installatie van voldoende zonnepanelen voorzien op het verbruik van die wagen, het systeem van de terugdraaiende teller werd stopgezet, bleek dat we slechts 30% van onze opgewekte zonne-energie zelf konden gebruiken. De aanschaf van een thuisbatterij lag dus voor de hand. Nadat enkele van zijn concullega’s de revue waren gepasseerd, was Kurt de eerste die in zijn voorstel met kennis van zaken rekening hield met onze EV. Deze was niet enkel in belangrijke mate bepalend voor de capaciteit van de batterij maar ook voor de eigenschappen van de gebruikte omvormer (snelheid van ontladen van de batterij bij het opladen van de wagen). Daarnaast maakte Kurt ons het verschil duidelijk tussen low- en highvoltage batterijen. Na zijn deskundig advies kozen we vol vertrouwen voor een 33KW BYD hoogspanningsbatterij die met een Goodwe retrofit omvormer zonder probleem kon gecombineerd worden met onze installatie zonnepanelen. De plaatsing, zoals afgesproken nog net op tijd voor het aanvragen van de premie, gebeurde piekfijn door Pepijn - die achteraf ook ruim de tijd nam om de nodige uitleg te geven. Full Energy is een gedreven team vakmensen dat er helemaal voor gaat. 100% aanbevolen!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Andre Van Oudenhove uit Melle op 12/27/2021

Ik had reeds 3 offertes gekregen, maar de uitleg die ik kreeg was miniem en op sommige vragen had ik de indruk dat men wat rond de pot draaide. Op 1 van de offertes was sprake van een Huawei luna 2000. Daar wou ik iets meer van weten. Via Google kwam ik uit op een review van Full Energy op YouTube. Niet alleen deze review was nuttig. Ik vond ook veel informatie waar de 3 andere firma's mij niets over gezegd hadden. Ik heb me dan ook geabonneerd op zijn YouTubekanaal. Aan te raden, want er komt steeds nieuwe nuttige info bij. Dus gevraagd aan Full Energy - Kurt - om eens langs te komen. Kurt inspecteerde direct het dak, vroeg hoelang mijn EPDM reeds op het dak lag. Niemand anders heeft hierover ooit een vraag gesteld. Het was duidelijk dat die man meedenkt, daar waar de anderen gewoon een "standaard pakket" voorstelden. Ze hadden zelfs niet gevraagd of ik 1 of 3 fases had. Nog voor hij vertrok had ik al de offerte. Door omstandigheden heeft het wel iets langer geduurd alvorens ik een Go kon geven, maar het was me wel van in het begin duidelijk dat dit de man was die de installatie zou plaatsen. Wat ook belangrijk was, hij is ze zelf komen plaatsen en zijn compagnon Pepijn heeft de thuisbatterij - BYD - geplaatst. Super proper werk. Ten zeerste aan te bevelen !

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Bernaert uit ROESELARE op 12/10/2021

Correcte afspraak. Nette en perfecte plaatsing. Papieren volledig in orde.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Kenny uit Wachtebeke op 12/2/2021

Zeer tevreden over onze thuisbatterij via Full Energy. Een partij op de markt die nadenkt in functie van de noden van de klant en hier open en eerlijk over communiceert. Offerte wordt uitgebreid toegelicht en onderbouwd, geen dozenschuiverij hier maar gedegen advies waar je iets aan hebt. Afspraken worden stipt nageleefd en plaatsing is heel correct en netjes uitgevoerd. Bedankt Kurt, Pepijn en team en wie weet tot een volgend energievraagstuk!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Vermeulen uit KORTRIJK op 11/16/2021

Na wat wikken en wegen uiteindelijk gekozen voor een thuisbatterij in retrofit. Full energy brengt op een transparante, realistische manier uitleg in tegenstelling tot hun collega’s. Men is van zijn woord, communiceert snel en Pepijn levert prima werk af! Bedankt Full energy!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Wim Van Ertvelde uit Boom op 11/3/2021

Tijdens de voorbije zomer ben ik omwille van een relatief hoog elektriciteitsverbruik onderzoek beginnen doen naar zonnepanelen en bijhorende batterij. Er zijn via een facebook advertentie waar ik op ingestapt was, 5 installateurs (lees: verkopers) langs geweest die elk hun oplossing en offerte doorgestuurd hadden. Sommige oplossingen waren te klein gedimensioneerd naar mijn mening, andere weer te groot en VEEL te duur. Nog een andere verkoper had zodanig hoge prijzen dat die meer dan de helft van de subsidies in zijn zak stak. Tijdens mijn onderzoek ben ik op het youtube kanaal van Full Energy terecht gekomen. Zijn video's vertellen me eigenlijk grotendeels wat ik zelf al had onderzocht. Eindelijk! Een installateur met een passie voor de technologie, die zuiver technisch tot op het bot gaat, en zeer transparant is. Mijn bedoeling was om zo veel mogelijk "off-grid" te gaan, ook al is dat met de beperking in dak oppervlakte niet mogelijk. Ik heb toen Kurt gemailed met de vraag om een offerte te maken aan de hand van een beschrijving van mijn situatie, inclusief een 3D tekening van voor-en achterkant van het dak. Niet veel later kwam er een offerte die qua prijs/kwaliteit echt heel competitief was. Vorige week was alles op 2 dagen perfect geplaatst door Pepijn en zijn collega. 26 Panelen van 370W, 11Kw batterij. Sinds de installatie ben ik al zo goed als off-grid. En dat zelfs eind october. GE-WEL-DIG! Full Energy is een top bedrijf, met een top team. Aanrader!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Nicky uit Evergem op 11/3/2021

Lang op zoek geweest naar een installateur van een thuisbatterij. Na een paar offertes en veel onduidelijkheden via youtube ben ik op full Energy uitgekomen, Eindelijk voor het eerst duidelijkheid gekregen over deze nieuwe toekomst. Vakmanschap en samenwerking is top. Mooi werk geleverd. Zeer warm aanbevolen. Dankjewel team Full Energy!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van kristof de reu uit lievegem op 10/5/2021

zeer vriendelijk vele offertes ontvangen veel zelf opgezocht dan toch getwijfeld of ik het ging doen tot ik de vele filmpjes zag die op you tube staan super mooi uitgelegd dan gemaild en gebeld en gekozen voor full energy goed geplaatst vriendelijke kerel die er verstand van had dan klein probleempje met mijn fornuis teruggekomen en perfect opgelost een echte aanrader niet zomaar een verkoper maar kijken in opdracht van de klant zeker een aanbeveling voor een vraag kan je ze altijd bellen

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Sven uit Zottegem op 5/25/2021

Sinds het besluit van het wegvallen van de terugdraaiende teller waren we aan het kijken wat de mogelijkheden waren voor het installeren van een thuisbatterij. Dankzij het Youtube kanaal van Full Energy ben ik bij deze installateur terechtgekomen. Hun Youtube kanaal levert een bron van informatie die andere installateurs niet altijd melden. Full Energy kwam competitief uit 3 offerte aanvragen en bood de beste configuratie en materialen voor onze installatie. Dankzij het weer kwam de oplevering sneller dan verwacht. Deze verliep vlot, met een heel uitgebreide uitleg na oplevering. De integratie van de thuisbatterij op onze bestaande zonnepaneel installatie (2018) verliep zonder problemen. Hun voorstel om over te schakelen op een hybride omvormer heeft geen windeieren gelegd. Mijn zonnepanelen productie komt nu meer tot zijn recht en het potentieel van een manuele backup bij een eventuele stroompanne op het Net is een zaligheid.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Demeyer Rikke uit Waarschoot op 5/25/2021

Lang op zoek geweest naar een partner voor de plaatsing van een thuisbatterij.Na veel offertes en veel onduidelijkheden via youtube full energy tegengekomen,Hier voor het eerst duidelijkheid gekregen over deze materie.De plaatsing is gebeurd.Vakmanschap en samenwerking is top.Zeer mooi werk geleverd.Zeer warm aanbevolen.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Vanderbeken uit Harelbeke op 3/3/2021

Via een collega terecht gekomen bij Full Energy. Tijdens het eerste contact werd een deskundige en volledige uitleg gegeven. Uiteindelijk werden de zonnepanelen dan nog eens vroeger geplaatst dan eerst voorzien. Professionele en nette plaatser, ook de uitleg over de app van de omvormer was compleet en duidelijk. Full Energy is een aanrader om Lee samen te werken.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Nijs uit Waregem op 1/26/2021

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Full Energy. Tijdens ons eerste gesprek kregen we een heel degelijke en objectieve uitleg, alsook antwoorden op onze vragen. Niet alleen werden het juiste aantal panelen naar ons verbruik voorgesteld , ook de esthetische kant waar de panelen kwamen te liggen, werden mee in rekening gebracht bij de bespreking. Ik heb een allergie voor verkopers die je vriend des huizes willen zijn, full energy is to the point, objectief, helpt mee denken, en zeker niet opdringerig. De offerte lag in de lijn van onze verwachtingen. Er was een korte tijd tussen het ondertekenen van de offerte, het plaatsen van de panelen en de keuring. De plaatsing is heel vlot gelopen, heel propere werkers. Wij raden Full Energy met veel vertrouwen aan bij onze familie en vrienden.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Kinget uit Leisele op 3/3/2021

Via vrienden voor het eerst kennis gemaakt met full energy. Uiterst tevreden over het volledige proces: advies, offerte, plaatsing, dienst na verkoop. Kurt nam al bij het eerste bezoek alle tijd om uitvoerig advies te verstrekken. Na de beslissing is alles heel vlot verlopen. Installateurs met kennis van zaken. Zeker een aanrader!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Demuynck uit Sint-Andries op 1/8/2021

We waren al langer op zoek naar een goede partner voor het plaatsen van zonnepanelen. Via familie en kennissen, die eerder via Full Energy zonnepanelen lieten installeren, hoorden we niets dan positieve geluiden over het volledige bestel- en installatietraject. Correcte en vlotte ervaring, van offerte, over advies en plaatsing tot afhandeling.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Adam Friedrich uit BESELARE op 1/8/2021

onlangs zonnepanelen op mijn dak geplaatst door Full Ernegy. Zeer tervreden over het plaatsen en afwerken van alles. Een aanrader voor iedereen want die Firma is top. Dank u wel Full Energy voor de goede service

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Devoldere Emmy uit Lissewege op 12/14/2020

Duidelijke uitleg, alles is vlot verlopen, perfecte installatie. En ze hebben nog een extra werkje gedaan. Kortom een top firma!!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Nadia ollevier uit Geluwe op 12/14/2020

Heel goede uitleg gekregen van Pepijn.Plaatsing heel vlot en proper.En zelf moet je voor niks kijken,full energy regelt alles in jou plaats!zelfs de mensen van de keuring zijn lovend over dit bedrijf, topteam,nog heel veel succes!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Pepijn uit Jabbeke op 3/3/2021

Duidelijke info en snelle plaatsing. De eerste plaatsing achteraan de tuin wekte niet genoeg op, hierdoor herplaatsing op het dak gedaan waar we wat op moesten wachten, maar tenslotte kosteloos herplaatst.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

3.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Sven Vanoverschelde uit Meulebeke op 12/30/2020

De keuringsfirma gaf bij de keuring van de installatie aan dat er bij Full Energy nooit problemen zijn en er altijd heel vlot een keuringscertificaat uitgeschreven kan worden. Dat zegt alles. Het contact was bovendien vlot en correct, alles loopt naar wens.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van mario uit zarren op 12/3/2020

Strikte opvolging en service , mooi afgewerkt , goede uitleg en van woord . Ik zou het iedereen aanraden .

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Lisa uit Torhout op 11/19/2020

Een hele vlotte en snelle service. De installatie is mooi uitgevoerd. Zeer klantvriendelijk. Een aanrader!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van adriaens uit brugge op 11/2/2020

Goede service. Kennis van zaken. snelle plaatsing. goede afwerking en goede opvolging achteraf. Niet twijfelen.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Billiet -Guillemyn Wim en Sofie uit OOSTROZEBEKE op 9/2/2020

goede uitleg van Kurt, vlugge plaatsing , alles tot in de puntjes afgewerkt.leuk is dat je voor niks zelf moet kijken, (keuring, aanvraag fluvius) geen klachten, goede app voor opvolging, en bij een vraag kun je altijd bellen, een echte aanrader!!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Lust Etienne uit Aartrijke op 8/6/2020

Na de info van Kurt gelezen te hebben in Bazuin, hebben we hem gebeld om wat meer info te geven over de installatie van zonnepanelen. We kregen goede info en reeds een vrijblijvende offerte. Na ondertekening van de offerte werden de zonnepanelen reeds na 2.5 weken geinstalleerd. Heel vriendelijke werklui die alles heel netjes afwerkten. Kurt zorgde ook voor de keuring en het aanmelden bij Fluvius. Een echte aanrader om zonnepanelen te plaatsen bij Full Energy! Bedankt Kurt!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van De Benedittis- Hoorelbeke uit Kortrijk op 8/6/2020

Zeer goede uitleg gekregen van Vincent! Op gelijk welk tijdstip konden/mogen we hen berichten of bellen. Het installeren van de panelen verliep van een leien dakje ook al waren de temperaturen hoog. Het zijn zeer propere werkers. Kortom topteam en zeer goede service voor en na verkoop!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Demuynck uit Loppem op 8/9/2020

Lang hebben we getwijfeld omtrent de installatie van zonnepanelen. Vooral het esthetische lag ons het meest dwars . Toen Kurt bij ons kwam zien , had hij meteen een esthetische oplossing : de panelen op 2 anders gerichte daken plaatsen , zoadat het niet te stuffy overkwam en dan nog mooi onder het nok van het lange dak op 1 rij .Hij controleerde dit meteen op het dak zelf of dit mogelijk was . Onmiddellijk maakte hij ook een offerte zoadat we meteen wisten waar we aan toe waren . Beslissen hoefde pas later na rijp beraad .De installatie volgde enkele weken later en verliep zeer vlot . Goede beslissing !!!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Fran De Poortere uit Eke op 8/6/2020

Heel goede ervaring : super vriendelijk, tijd om alles uit te leggen en mijn vele vragen te beantwoorden !Alles correct, vlug in actie geschoten, correcte en snelle plaatsing. Echt super! Ik zou deze firma aan iedereen aanraden. Dank je wel!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Versyck Kris uit Kortemark op 7/6/2020

Zeer goede uitleg vooraf. De panelen waren ruim binnen de afgesproken tijd geplaatst. Na de plaatsing was alles netjes opgeruimd. De keuring en aangifte is netjes door Full Energy geregeld. Een aanrader.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Acker - Carels uit Sint-Andries (Brugge) op 6/19/2020

Zonnepanelen iets voor ons? Toen Kurt voor de offerte kwam, kregen we meteen een no-nonsens verstaanbare uitleg  ivm welke panelen met voor- en nadelen het waarom en de gebruikte hechtingspunten. Kurt zat ook binnen de kortste keren op ons dak om alles netje te bekijken en te meten. Om alles zo rendabel en zongericht te installeren  bekeek hij stand van zon en schaduwzijde op het dak alsook op het plat dak van onze apart staande garage. We kregen direct een goed gevoelen (geen opdringerigheid!) waren direct mee in zijn verhaal/idee om de zonnepanelen te verdelen en de omvormer te plaatsen in de garage. Zowel de plaatsing op dak (huis/garage) met een stukje omspitten van de tuin om de kabels uitermate netjes te instaleren verliepen super vlot door een team van 3 mannen die perfect op elkaar waren afgestemd. Pepijn nam de hele elektriciteitsinstallatie voor zijn rekening. Tevens gaf hij uitleg bij het installeren van de app. het verder administratieve verloop van keuring enz... ttz wij moesten eigenlijk niks doen zij deden alles! Met Full Energy kan je met je ogen dicht van de ‘zon’nepanelen genieten. Eric en Liliane Sint-Andries (Brugge)

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Claeys Kevin uit Oedelem op 6/1/2020

Vanaf de eerste afspraak waren we direct mee in het verhaal. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en alle vragen werden beantwoord. Ook de eerlijkheid over de diverse prijzen en wat nu het beste zou zijn voor onze woning stelden we zeer op prijs. De dag van de plaatsing was ook in orde. De ene werkte aan de omvormer en de anderen aan de panelen. In vier uur tijd werden er 15 panelen gelegd en werd er uitleg gegeven over de werking van de omvormer alsook de app. Het enige dat ze misschien wel mochten zeggen is dat we de dakgoot best eens moesten kuisten want deze lag vol puin van de dakpannen. Voor de rest een super service en een echte aanrader.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Hoste Nico uit Oostende op 6/8/2020

Heel profesionele uitleg gekregen van Kurt. Zeer vlugge plaatsing. Propere afwerking. Zeer tevreden.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Charlotte Velle uit Varsenare op 6/1/2020

Goede en correcte informatie, duidelijke offerte en snelle en zeer verzorgde plaatsing! Heel tevreden van Full Energy!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Anseeuw Jeroen uit Handzame op 6/1/2020

Zeer snelle en proffesionele service. Objectieve uitleg bij eerste bezoek en opmaak van offerte.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Kurt Debrouwer uit Kuurne op 5/18/2020

Van eerste gesprek, tot de plaatsing, tot de keuring.... alles verliep in sneltreinvaart en zeer professioneel. Vooraf nooit gedacht dat de plaatsing van zonnepanelen zo vlot zou verlopen. Dat is de verdienste van Kurt en zijn team bij Full Energy.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

reply

Antwoord van Full Energy op 5/18/2020

Bedankt voor het vertrouwen.

location Beoordeling van BOUCQUET, LIEVEN uit PITTEM op 5/18/2020

Heel vlotte service! 1 week na telefonisch contact lagen de zonnepanelen al op ons dak! Alles heel vlot en correct verlopen. Een echte aanrader!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

reply

Antwoord van Full Energy op 5/18/2020

Soms kan het inderdaad snel gaan als we met nog een installatie zitten in de buurt.

location Beoordeling van Inion Jan uit Brugge op 5/18/2020

Zeer professionele benadering. Nemen hun tijd om de beste oplossing te vinden voor uw wensen. Correcte offerte, correcte begeleiding. Professionele uitvoering

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

reply

Antwoord van Full Energy op 5/18/2020

Super! Thx!

location Beoordeling van Lars uit Kuurne op 5/20/2020

Full energy werd ons aangeraden. We kregen een duidelijke uitleg en correcte offertes volgens de gewenste alternatieven. De installatie ging verbazend snel en de communicatie liep prima.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Sylvie Vermeulen uit Staden op 6/6/2020

Super service. Bij het bellen voor een offerte komen ze meteen langs, ze zijn van hun woord. ook super snelle service bij het plaatsen, alles dik in orde, ook alles duidelijk uitgelegd. Top!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Derammelaere uit Kortrijk op 5/18/2020

Wij kunnen enkel alle positieve ervaringen beamen. Voor Full Energy gekozen door vrienden die ons 'warm' maakten. Full Energy staat voor deskundige uitleg, kwaliteitsvolle producten (glas op glas) en correcte professionele plaatsing. Heel leuk is dat je via de bijhorende App de dagelijkse opbrengst kan volgen. Bedrag tikt na ongeveer 2 maanden al aardig aan. Prima investering ! Wij zijn heel tevreden klanten !

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

reply

Antwoord van Full Energy op 5/18/2020

Graag gedaan.

location Beoordeling van Hemme Debaeke uit Lichtervelde op 5/18/2020

Kurt kwam ons in het weekend een zeer duidelijke, verstaanbare uitleg geven omtrent de installatie van onze zonnepanelen. Zeer duidelijke offerte met mogelijk opties en een vlekkeloze installatie (een beetje krap op het dak maar zeer net).

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Tytgat Paul uit Lichtervelde op 5/3/2020

Na telefonische contact kregen we ongeveer 1 week later een bezoek aan huis met een uiterst professionele uitleg. Enkele weken later werden de zonnepanelen al geleverd. De medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en alles wordt zorgvuldig afgewerkt en gecontroleerd.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Jean-Pierre DEROO uit Vlamertinge (Ypres) op 5/3/2020

Vincent was zeer duidelijk in zijn uitleg bij het eerste bezoek, dat trouwens heel snel kwam na de aanvraag voor een offerte. Hij heeft veel foto's genomen, waardoor hij achteraf niet voor verrassingen kwam te staan. De installatie zelf kwam er, ondanks de coronacrisis, héél snel. Ze werd professioneel afgewerkt door 2 Poolse medewerkers, die geen of weinig Nederlands spraken, maar zich wel goed konden behelpen in het Engels. Gelukkig spreken wij dat ook vrij vlot. Kurt had telefonisch beloofd dat ze er 's morgens om 7u30 zouden zijn, maar groot was onze verrassing dat ze er al waren om 6u45. We waren nog niet op! Tegen 14u was alles afgewerkt. Chapeau! De technicus-elektriciteit Pepijn heeft ook een zeer gedegen uitleg gegeven, was heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben Full Energy al aangeraden aan onze overburen (via het kaartje van Pepijn).

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Masschelein Ivan uit Kortemark op 6/8/2020

Heel snelle service Onmiddellijk een goed gevoel bij eerste bezoek meer dan voldoende uitleg Ook is de installatie snel en correct gebeurd Zeker een aanrader!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Jonas Dumarey uit Zedelgem op 6/8/2020

Na een zeer professionele uitleg en een voorstel op maat werd alles zeer snel en mooi afgehandeld. Binnen een aantal weken was alles geklaard.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Tom Wetzels uit Brugge op 5/20/2020

Uitstekende installateur. - goede uitleg op het moment van de offerte. Met heldere informatie. Zonder het gevoel “iets te verkopen”. - snelle en correctie installatie - scherpe prijs

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Bart Huyghe uit Tielt op 4/14/2020

Van offerte tot en met de uitvoering perfect verlopen. Correcte administratieve afhandeling en concurrentiële voorwaarden. Zeker uw vertrouwen waard.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Rudi De Marez uit Bugge op 4/14/2020

Correcte afspraken, goeie service!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Steven Espeel uit Egem op 2/29/2020

Een zeer aangename eerste kennismaking met een heel duidelijke en informatieve uitleg. Daarna een overzichtelijke offerte gekregen waarin alles duidelijk beschreven stond. Zeer vlotte service en installatie. Ook heel mooi geïnstalleerd. Top!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Massin Jos uit WESTOUTER op 2/15/2020

Wij zijn heel tevreden over de diensten van Full Energie Vooraf kregen wij van Kurt een duidelijke uitleg over de installatie. Er wordt gewerkt met degelijk materiaal en de prijs kwaliteit is zeer goed. Vlotte en correcte plaatsing waarvoor dank een absolute aanrader. We danken het hele team

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Gino Kesteloot uit Brugge op 2/13/2020

In jan 2020 Deskundige uitleg gekregen die aan elkaar hangt en verstaanbaar is. Schappelijk van prijs en snelle plaatsing (febr 2020). Ik ben tevreden tot op heden. Top!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Martine uit Jabbeke op 2/13/2020

de zaakvoerder nam ruimschoots de tijd om een deskundige en goed onderbouwde uitleg te geven over het product en de plaatsing van zonnepanelen. Het heeft snel onze laatste twijfels weggenomen. Eénmaal de offerte getekend, werd snel met ons contact opgenomen voor de volgende stappen. De installatie is vlot verlopen, met de volwaardige materialen zoals afgesproken, en de nodige bijhorende uitleg. Na de plaatsing nam de zaakvoerder contact met ons op, met de vraag of alles naar wens verlopen is, en als er nog vragen waren. Prima service !

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Lieve Coppé uit Roeselare op 2/4/2020

Via Jaimie van Belfius op internet zocht ik contact met enkele “goedgekeurde”installateurs van zonnepanelen. Ik had een heel goed gevoel bij een installateur maar liet Kurt van full energie zoals afgesproken langskomen. Zijn uitleg was heel deskundig en uitgebreid. Naast het controleren van de meter en leidingen kroop hij ook effectief op het dak om alles grondig te inspecteren. De werken zelf werden met een minimum aan wachttijd door het team van Pepijn heel professioneel uitgevoerd, wat door de keurder werd bevestigd. Ik raad het werken met deze firma dan ook volledig aan.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Beernaert uit Middelkerke op 1/20/2020

Zeer vugge en zeer efficiente afhandeling van de offerte, plaatsing en after service. De installatie is netjes, perfect en professioneel gedaan. De uitleg van Kurt was zeer duidelijk. Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap en vriendelijke attitude van Kurt en zijn helpers. Veel betere service dan met een veel grotere installateur waar ik nu ook enige ervaring mee heb. Bedankt Kurt en doe zo voort.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Glorieux uit Pittem op 2/4/2020

Super tevreden! Heel goede kennis om de beste installatie te bekomen.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Dehaudt uit torhout op 1/20/2020

Goede ervaring met dit bedrijf, dat ik gekozen heb uit 5 installateurs die zijn langsgekomen. De uitleg van zaakvoerder Kurt was deskundig en de offerte was concurrentieel van prijs. De zaakvoerder is ook ter plaatse op het dak gekropen om de theorie af te toetsen met de praktijk. Het bedrijf is ook goed aanspreekbaar wat ik zeer belangrijk vind. Ik vind dit bedrijf een aanrader om mee in zee te gaan.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Jonas uit Oudenaarde op 1/20/2020

Zowel Vincent en Kurt antwoorden heel vlot op alle vragen. We hebben meerdere voorstellen ontvangen ifv onze wensen. Gaande van een heel kleine omvormer tot een iets grotere, reeds geschikt voor het aansluiten van een batterij. Technisch is deze firma heel goed op de hoogte van de evolutie in de markt. De installatie (uitermate netjes), keuring en aanmelding bij de netbeheerder is perfect verlopen én volgens afspraak.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Carine Denolf uit Lichtervelde op 1/20/2020

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de installatie en installateurs van mijn zonnepanelen. De plaatsing is zeer vlot verlopen. In nog geen dag was de klus geklaard. Ook de binnenleidingen werden prima aangelegd. Na de installatie werd alles zeer netjes achtergelaten. Bovendien werd alles ook heel goed uitgelegd, zoals bv. hoe de app werkt waarop de werking van de zonnepanelen uitstekend te volgen is. Ten slotte werd ook het papierwerk zeer goed afgehandeld door hen. Dank jullie wel, Full Energy!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Claeys Gino uit Beernem op 1/20/2020

Wij zijn heel tevreden over Full Energy bij het plaatsen van ons zonnepanelen, vriendelijke mensen ,duidelijke uitleg en offerte ,snelle service ,heel degelijke materialen

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Uytterhaeghen stefan uit BALEGEM op 1/20/2020

Zeer goede en duidelijke uitleg gekregen over alles! (was één van de weinigen die op het dak kroop om een offerte te maken) Zeer snelle plaatsing en opvolging nadien. Zeer tevreden!!!!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Matthieu uit Torhout op 12/16/2019

Heel tevreden! Kurt nam zijn tijd om ons een degelijke uitleg te geven. Technisch heel sterk onderbouwd en rekening houdend met onze specifieke wensen! Meedenken met de klant. Prijs-kwaliteit de beste van 4 aanbieders die we hadden aangesproken. Installatie stipt en correct verlopen door échte 'stielmannen'. Na de werken alles netjes opgeruimd. Heel gebruiksvriendelijke app, die Kurt nog eens zelf komt installeren en demonstreren. Een aanrader!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

reply

Antwoord van Full Energy op 12/18/2019

Graag gedaan.

location Beoordeling van Peter Schoonbaert uit Brugge op 11/30/2019

Na een heel duidelijke (technische) uiteenzetting en alle details te hebben nagezien ivm de plaatsing hebben we een aantal verschillende offertes mogen ontvangen. (Om alle details te controleren is zelfs een drone ingezet om detailfoto's te nemen van het dak - om zeker niets over het hoofd te zien). Dat eerste gesprek heeft een 2-tal uren geduurd, maar heeft ons wel vertrouwen gegeven. Dit was geen gewoon 'verkoopspraatje'. Binnen de 2 weken na de getekende offerte, lagen de 22 zonnepanelen al op ons dak. De ploeg is gestart om 8u en tegen 14u was alles geplaatst, aangesloten, elektriciteitskast aangepast en netjes opgeruimd. Die mannen weten van aanpakken! Een echte aanrader.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Janes Rutten uit leisele op 11/25/2019

Voordien een duidelijk en vriendelijk gesprek met veel informatie over de gebruikte toestellen, hoe de plaatsing zou verlopen, wat er nog moest gedaan worden om zonnepanelen te kunnen plaatsen en garanties. Plaatsing zelf. Vriendelijk personeel en vlotte plaatsing. Nadien controle door 1 van de 3 bazen. Ik heb veel mensen laten komen om hun product te verkopen, maar ben blij met de keuze voor Full Energy.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

reply

Antwoord van Full Energy op 11/26/2019

Janes, blij te horen hoe je alles ervaren hebt. Ik geef het door aan het team.

location Beoordeling van Kjell uit Heule op 11/21/2019

Vlot eerste contact met hele duidelijke uitleg van Vincent. Kwam ons inziens ook met het meest eerlijke verhaal. Na ondertekenen offerte hele vlotte installatie met een heel gemotiveerd team. Ietswat problemen met de opstart gehad maar heel goede ondersteuning en na 2 dagen was het euvel opgelost.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

reply

Antwoord van Full Energy op 11/22/2019

Kjell, we waren ook blij dat Solar Edge het euvel zo snel kon oplossen. Groeten, Kurt

location Beoordeling van Brecht uit Roeselare op 11/9/2019

Zeer tevreden. Uitgebreide uitleg en duidelijke offerte. Vlotte uitvoering van de werken en no-nonsense aanpak. Een aanrader.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Magalie uit Torhout op 11/7/2019

Ik had een mail gestuurd naar full energy om een offerte aan te vragen. Dezelfde dag werd ik al opgebeld door Kurt en 3 weken later lagen de zonnepanelen al op ons dak en konden deze gaan opbrengen. De service is zeer goed verlopen, de installatie is zeer netjes en professioneel gedaan, de uitleg was zeer duidelijk want als leek ben je toch volledig mee met wat er te gebeuren staat. Alle afval nemen ze gewoon mee. Wij zijn alvast zeer tevreden over het vakmanschap, en de nodige hulp van Kurt bij het installeren van de app en je account. Doe zo verder!!!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Maarten Fiems uit Koekelare op 11/7/2019

Goede uitleg, proper en correct uitgevoerd

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Meirhaeghe Patrick uit Kruishoutem op 11/7/2019

Na een eerste telefonisch contact hebben we snel een huisbezoek gekregen. We kregen een vakkundige uitleg - en de offerte werd ter plaatse opgemaakt. 3 weken na het plaatsen van de bestelling lagen de zonnepanelen al op ons dak. Mooie en degelijke afwerking. En als we nog een extra vraag hadden, dan kregen we snel een correct antwoord op onze vragen. Een aanrader.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Vandenberghe uit Diksmuide op 11/7/2019

Tijdens het huisbezoek een deskundige uitleg gekregen van Kurt over de verschillende mogelijkheden. De offerte was duidelijk opgesteld. De uiteindelijke installatie is vlot verlopen. We kregen duidelijke uitleg ivm de omvormer. Wij zijn zeer tevreden.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Yves Lambrecht uit Schuiferskapelle op 9/19/2019

Snel een afspraak gehad met Vincent, kwam alles in detail uitleggen en bekijken. Super vriendelijk en gemakkelijke uitleg. (had al andere laten komen ook) Geen gevoel van opdringerigheid, wat ook wel belangrijk is. Mooie scherpe offerte gehad met verschillende voorstellen. Ingetekend, contact gehad van Kurt en snel een afspraak ingepland. Installatie is heel snel verlopen, vriendelijk personeel en vooral heel proper werk. Alles wordt geregeld voor u en uitleg gehad. Mailtje gehad na 14 dagen voor de keuring en alles perfect in orde. Zeker aan te bevelen!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Geert & Heidi uit Ingelmunster op 9/14/2019

Vanaf het eerste contact een goed gevoel ,alles deskundig uitleggen over de panelen, de omvormer, de terugdraaiende teller en de installatie. Hoe die elektriciteitsdraden onder de dakpannen komen te liggen dat ze niet opvallen. Het aansluiten in de meterkast is zeer goed en mooi afgewerkt. Mooi en proper afgewerkt buiten en binnen en zelf de dakgoten gereinigd . Het is zeker een aanrader om zonnepanelen te leggen met Full- Energie doe zo verder.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van lenoir koen uit dikkebus op 9/14/2019

na verschillende bezoeken voor offertes van zonnepanelen was de keuze eigenlijk zeer vlug gemaakt na het bezoek van Kurt. uitleg en alles overlopen, op het dak kruipen om te kijken wat of hoe. voelde direct aan dat het een firma is die weet hoe alles moet verlopen. hebben geen beetje spijt van de installatie van Full Energy. de werkmannen gewoon perfect ze weten wat ze doen overlegggen met klant wat of hoe SUPER. gewoon weg de puntjes op de i. het is een echte aanrader om met Full Energy in zee te gaan. bedankt

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Eddy L'oeuille uit Koksijde op 9/6/2019

het eerste contact prima verlopen , ze maken tijd voor u en leggen alles uit van A tot Z ben zeer tevreden , mensen niet twijfelen dit is top !!! van mij krijgen ze er nog een zesde ster bij ****** het tweede contact hebben we dan getekend zonder twijfel , en een extra proficiat aan de werknemers alles was TOP . mvg Eddy

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Sharon VH uit Wevelgem op 8/17/2019

Vlot en vriendelijk eerste contact met een hele snelle opvolging bij bijkomende vragen en bedenkingen. Heel duidelijke, eerlijke uitleg en bespreking van verschillende mogelijkheden. Installatie heel netjes geplaatst, met de nodige uitleg. Heel tevreden. Bedankt

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Femke Janssens uit Torhout op 8/17/2019

Vanaf het eerste contact telefonisch een goed gevoel, na het eerste bezoek werd dit bevestigd. We kregen een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden. Het plaatsen van de volledige installatie verliep zeer vlot!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Steven uit Zerkegem op 7/1/2019

Van het eerste contact tot de installatie liep alles zeer vlot en snel. We hadden offertes van een vijftal leveranciers. Zowel professioneel als prijsmatig kwam Full Energy als de beste uit de vijf... Geen verkooppraatjes, meedenken met de klant en niet overdrijven in het aantal zonnepanelen. Dit kunnen we nu na de installatie en uitleg van Kurt enkel nog beamen. Niet twijfelen, ga voor Full Energy! Wij genieten ondertussen van onze eigen groene energie!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Sofie uit Diksmuide op 6/28/2019

Prijs - kwaliteit zit Full Energy méér dan goed. Kurt speelt kort op de bal en beschikt over een hands-on-mentaliteit waarbij ook de praktische kant van een installatie al bij een eerste bezoek onder de loep genomen wordt. Aan uitleg over soorten panelen, omvormers, de oriëntatie,... geen gebrek, verschillende opties worden naar voren geschoven om tot het best mogelijke rendement te komen. De plaatsing van de zonnepanelen zelf verliep vlot. Kortom over de hele lijn geslaagd. Ful Energy = aanrader!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Nadine uit Blankenberge op 6/20/2019

Ik kreeg een 7-tal firma's over de vloer voor de plaatsing van zonnepanelen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor 12 panelen glas op glas en een solar edge omvormer. Ik ben er zeer tevreden over, bij de plaatsing werd volledig rekening gehouden met de positie van mijn dak (schouw die schaduw geeft), het rendement is prima ! Het opvolgen van de prestaties via de PC of de GSM is een plezier. Achteraf ben ik dan van provider veranderd, waardoor de omvormer terug geprogrammeerd moest worden, en 2 dagen erna stond Kurt hier al terug om dit te doen. Kortom , alles prima en ook het contact verloopt zeer aangenaam.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Dirk Danneels uit Brugge Assebroek op 6/19/2019

In de lente '19 vonden we HET moment om PV-panelen te laten plaatsen om zelf te kunnen voorzien in de electriciteitsvoorziening voor ons woonhuis mbt de gestemde nieuwe wet " terugdraaiende meter voor 15 jaar ). 7 ( jawel ) firma's hebben ons een bestek bezorgd. Eéntje ervan was Full Energy, vanaf hun eerste bezoek hadden we een zoals de Vlaming het zegt, " een goed buikgevoel ". Niemand kan een identieke installatie leveren voor dezelfde prijs en service. De installatie Solar Edge SE5000 omvormer / 18 x glas/glas BAUER bifacial BS-300 panelen gekoppeld met telkens de optimizer P370, de kosteloze real-time monitoring enz. heeft vanaf 3 mei t/m 15 juni 1,1 Mwh energie opgewekt, beloftes komen uit.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van theylaert philippe uit roeselare op 11/16/2018

zeer tevreden over de uitbreiding en afwerking van mn instalatie,zeer vriendelijk,goede uitleg op mn vragen..zeker een aanrader als je t mij vraagt!!doe zo verder!!!

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Frank Vandamme uit Brugge op 11/11/2018

Vanaf eerste contact een goed gevoel. Veel info en deskundige uitleg. Correcte en stipte uitvoering van de werken. Zeer goede beoordeling, een aanrader

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Michaël uit Eernegem op 10/19/2018

Tijdens het bezoek een volledige en deskundige uitleg gekregen van de zaakvoerder over de verschillende mogelijkheden. Alle details van de installatie werden overlopen. De offerte was duidelijk opgesteld en de prijs heel concurrentieel. De tijdspanne tussen goedkeuring offerte en installatie is keurig naar onze wens nageleefd. De uiteindelijke installatie is veilig en vlot verlopen. Het feit dat de zaakvoerder ook aanwezig was bij de installatie om alles goed te controleren en aan ons uit te leggen geeft ons veel vertrouwen.

check Full Energy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Full Energy

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Full Energy?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?