Menu

Sol-E-Tech

4.5

(2 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

Sol-E-Tech is een installateur en partner welke u helpt bij het realiseren van uw hernieuwbare energieproject. Door de jarenlange opgebouwde ervaring is de installateur uitgegroeid tot een installateur met vele honderden tevreden referenties en werkt het enkel met de beste merken en dit met een eigen plaatsingdienst.

1-5 werknemers

>500 realisaties

location-dark Damme (Moerkerke)

Sol-E-Tech is een betrouwbare installateur die gespecialiseerd is in zonnepanelen, thuisbatterijen en EV-laadpalen.

De groene-energietransitie is finaal (en eindelijk) ingezet. Sol-E-Tech staat jou graag bij in deze omschakeling en kan je een volledig energiepakket op maat aanbieden. 
Produceer zelf je eigen groene stroom met zonnepanelen, sla deze op in een thuisbatterij of stuur deze aan met slimme sturing naar je verbruikers, en stuur de overige stroom naar je EV-laadpunt om je elektrische wagen op te laden.

Bij een volledig vrijblijvend bezoek ter plaatse wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Er wordt dan samen gekeken welke duurzame oplossingen mogelijk zijn én op het profiel van de klant passen. Daarna wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt aan een correcte en transparante prijs.

Wanneer u overgaat tot de plaatsing wordt alles vooraf gepland en op de afgesproken dag(en) komt het plaatsingsteam bij jou langs. Dit bestaat uit een eigen dakwerker en ervaren technieker.

We werken enkel met topmerken zoals LG, JA Solar of Canadian Solar, maar ook andere merken zijn mogelijk indien interesse. Voor omvormers wordt gekozen voor SMA, SolarEdge, Huawei of Enphase. Zo is er de keuze tussen de seriële omvormers (SMA), SolarEdge (omvormer met power optimizers), Huawei (combinatie tussen serieel met enkele optimizers) of Enphase (micro-omvormers).

Ook na de installatie wordt u geholpen bij de aanvraag van premies en de aansluiting van de installatie zodat u voor minstens 30 jaar kan genieten van groene energie.

Beschikbare merken

 • LG
 • JA Solar
 • Canadian Solar
 • SMA
 • SolarEdge
 • Huawei
 • Enphase

Beschikbare diensten

 • Zonnepanelen
 • Thuisbatterij
 • EV-charger (laadpaal voor elektrische voertuigen)
 • Smart energy management (slimme sturing van de energiestromen)

Adres Sol-E-Tech

Sol-E-Tech bevindt zich op volgend adres: Bargestraat 16/10, 8340 Damme (Moerkerke)

Beoordeel Sol-E-Tech

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Sol-E-Tech terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.5
2 beoordelingen

Kwaliteit

5.0

Prijs

4.5

Service

5.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Trenson uit Maldegem op 1/8/2021

Toen we contact opnamen met Sol-E-Tech kwam er heel snel een verkoper over de vloer. Binnen de week hadden we een offerte, een goede uitleg en een afspraak. Deze afspraak werd heel stipt gevolgd. Zowel van de prijs als de installatie zijn we heel tevreden. Ook de opvolging gebeurt zoals het moet.

check Sol-E-Tech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Franky Weyne uit Oostende op 1/19/2019

Perfect contact, Overzichtelijke eerlijke prijs offerte,komen alle gemaakte afspraken na, alles in 1 dag geplaatst en in werking gesteld.Kortom een bedrijf waar je op kan rekenen.

check Sol-E-Tech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Sol-E-Tech

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Sol-E-Tech?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?