Menu

Zonnepanelen installateurs in Antwerpen

De meeste installateurs in Antwerpen bevinden zich in de regio van Antwerpen (stad), Mechelen, Turnhout en gespreid over de hele regio van de Kempen. De grootste installateurs actief in Antwerpen zijn Telcom, Solar Power Systems en Energie De Kempen. In totale nummers zijn er heel wat minder installateurs in Antwerpen dan in andere provincies, dit komt vooral omdat dit vooral grote bedrijven zijn. 

Antwerpen is de absolute koploper in totaal vermogen aan zonnepanelen energie. In 2016 ligt er in Antwerpen meer dan 60.000 aan particuliere zonnepanelen installaties. Op vlak van industriële zonnepanelen installatie moet Antwerpen enkel West-Vlaanderen voor zich laten. Maar in totale nummers, in installatie per inwoners staat Antwerpen wel samen met Vlaams-Brabant laatste.

Hieronder vindt u een overzicht van alle erkende installateurs in Antwerpen, gerangschikt naar beoordeling.

Top company

Aanbevolen installateurs in Antwerpen

We hebben alle installateurs in :province onderzocht op meer dan 21 criteria en voldoen aan al onze criteria inzake kwaliteit en betrouwbaarheid.

recommended Aanbevolen installateur

Sun Eco
4.9

28 beoordelingen

location Herentals

Sun Eco is sinds 2017 een groeiend bedrijf in de sector van hernieuwbare energie. Bij Sun Eco garanderen wij u een persoonlijke aanpak waarbij specifiek wordt geluisterd en gekeken naar uw situatie. 

recommended Aanbevolen installateur

Ensys
4.8

17 beoordelingen

location Kapellen

Ensys werkt enkel samen met de beste merken voor zonnepanelen en omvormers. Dankzij de jarenlange ervaring van de bedrijfsleiders en werknemers onderscheidt het zich van de concurrentie. Zo wordt Ensys vaak gevraagd om bestaande zonnepanelen installaties te optimaliseren.

recommended Aanbevolen installateur

EcoFusion
4.7

10 beoordelingen

location Dessel

Met EcoFusion en zijn 25 jaar ervaring kiest u voor een ervaren partner die alle technische uitdagingen aangaat. Met veel passie en goesting zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke dienst na verkoop.      

de Zonnebroeders
4.5

2 beoordelingen

location Ranst

Opgericht en ontstaan uit vakkennis, ervaring en ondernemingszin. Een team van vaklui, elks in eigen vertrouwde sector. Zo hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen en maken van de ideale oplossing voor bij u thuis, meer dan 10 jaar ervaring in energie-, bouw- en installatiediensten. Wij behandelen elke opdracht met zorg, alsof het bij ons thuis is.

Dotronix
3.9

3 beoordelingen

location Mol

Dotronix BV is een Belgisch familie bedrijf, gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten voor particulieren en KMO’s. Sinds 2008 zijn we dan ook een vaste waarde in het segment Energie (zonnepanelen,thuisbatterij,windenergie). Wij staan dan ook klaar om u van dienst te zijn.

Telcom

location Hulshout

Telcom is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de energiesector. Sinds 2006 plaatst het ook zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Wij onderscheiden ons door een snelle en correcte service. 

recommended Aanbevolen installateur

Batisol
4.7

location Lille

Met 2 regionale vestigingen in Lille (Kempen) en Bertem (Vlaams-Brabant) heeft Batisol inmiddels in 10 jaar meer dan 1700 gerealiseerde installaties en tevreden klanten opgebouwd welke genieten van groene stroom. Vanaf dag één staat Batisol garant voor kwaliteit en service. Er wordt enkel gewerkt met de beste merken waaronder Panasonic, LG of BenQ zodat u zorgeloos kan genieten van een installatie welke voor meer dan 30 jaar blijft werken.

recommended Aanbevolen installateur

Go Solar
4.6

location Brecht

Go-Solar bvba is een toonaangevende, sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Wij leveren onze diensten zowel aan de particuliere klanten als aan ondernemingen.

recommended Aanbevolen installateur

C-P-C
5.0

location Hever

C-P-C heeft zich als doel gesteld uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energiefactuur aanzienlijk te drukken door middel van een investering in zonnepanelen. Er wordt steeds gewerkt met de laatste nieuwe technologieën welke u kunnen worden voorgesteld bij een plaatsbezoek door één van de ervaren energie consulenten.

recommended Aanbevolen installateur

Eco Technics
5.0

location Brecht

Eco Technics staat voor ecologie en techniek. Net als u zijn wij begaan met het milieu. Door onze jarenlange ervaring in de plaatsing van fotovoltaïsche panelen zijn wij specialisten in zonne-energie. Ons team van eigen monteurs zorgt voor een snelle en stipte plaatsing met oog voor kwaliteit en esthetiek.

SBR

location Bornem

SBR is erkend plaatser van zonnepanelen te Bornem en omstreken met meer dan 30 jaar ervaring in elektrotechnieken. Ze staan garant voor duurzaamheid, kwaliteit en een extra lange garantie. Uw investering zal dus gegarandeerd opbrengen.

Energie De Kempen
4.5

location Beerse

Energie De Kempen is een vooruitstrevend bedrijf welke over een gedreven team adviseurs, installateurs en technische experts beschikt. Alle installateurs hebben minstens 15 jaar ervaring. Onze jongens zijn enkel vast in dienst en zo maken wij het verschil.

Solarpro
4.4

location Turnhout

Solarpro bv uit Turnhout is jouw ervaren installatiepartner voor hernieuwbare energie. Wij werken met kwaliteitsmerken van zonnepanelen, warmtepompen, batterijen en  bieden ook uitgebreide garanties.

Solar Spirit
4.5

location Putte

Solar Spirit is een jong en sterk groeiend bedrijf actief in de groene energie sector met een nadruk op zonnepanelen, warmtepompen en pelletkachels. Het is vooral actief op de particulieren markt. Door de persoonlijk aanpak wordt elke klant persoonlijk bezocht en wordt de situatie ter plaatste bekeken.

Reluz
3.7

location Heist-op-den-Berg

Reluz is een multi-dimensionaal bedrijf actief in alle bronnen van hernieuwbare energie. Eén van de specialiteiten van het bedrijf is zonne-energie en het plaatsen van zonnepanelen. Reluz werkt merk-onafhankelijk waardoor telkens kan gekozen worden voor de beste zonnepanelen specifiek naar uw situatie.

Aetec
3.5

location Gierle

Wij zijn een ecologische firma gevestigd in Gierle, gespecialiseerd in ecologische energie technieken.

Epoint
3.0

location Kapellen

Epoint is een landelijke zonnepanelen installateur welke zich tot doel stelt uw woning een 'nul-energie' woning te maken door een resem aan hernieuwbare energiebronnen waaronder zonnepanelen en batterijen.

Solar Power Systems (SPS)
3.0

location Brasschaat

Solar Power Systems is met meer dan 2000 installaties en 50000 geplaatste zonnepanelen over heel België een grondlegger inzake zonne-energie. Solar Power Systems adviseert u graag en helpt u bij het realiseren van uw zonnepanelen project. 

KTI-WTI
3.1

location Zandhoven

Bij KTI-WTI biedt men u meer dan 25 jaar ervaring. De plaatsing van zonnepanelen van sublieme kwaliteit neemt een belangrijke plaats in in de zorg voor het milieu en in het voorkomen van torenhoge energiefacturen. Er wordt gezorgd voor geïntegreerde installaties voor zowel particulieren, kmo’s, openbare diensten, als grotere bedrijven.

Jodiko
3.1

location Antwerpen

Besparen op uw energiefactuur kan perfect met behulp van “groene energiealternatieven”. Voorwaarde is echter dat deze installaties perfect geplaatst en aangesloten worden zodat een optimaal rendement gegarandeerd kan worden en daarvoor kunt u terecht bij Jodiko!

EB Systems
1.6

location Pulderbos

EB Systems is een KMO gespecialiseerd in groene energie en het verbeteren van uw wooncomfort. De klant staat centraal en elk project wordt persoonlijk behandeld met een vertrouwde adviseur.

C-energie
2.7

location Aartselaar

C-energie werkt uitsluitend met zonnepanelen van bekende Europese merken waaronder Bauer. Onze zonnepanelen zijn volledig PV-cycle gecertificeerd en voldoen volledig aan alle Europese richtlijnen. 

Ragiro Installations
0.5

location Antwerpen

Het bedrijf Ragiro Installations is gespecialiseerd in de totaalrealisatie van de zonnepanelen installatie. Dit gaat van het eerste bezoek tot de installatie, opvolging en dienst-na-verkoop.

KVE Systems

location Mol

Zonlicht is er in overvloed, ook in België! Want we hebben over het zonlicht en niet de echt brandende zon die ervoor zorgt dat je in de zomer mooi bruin wordt. Gewoon zonlicht kan met behulp van zonnepanelen omgezet worden in elektriciteit, die u thuis of in uw bedrijf kunt gebruiken. Hier hebt u uiteraard een goed werkende zonne-installatie voor nodig en KVE Systems helpt u graag hierbij!

Energie & Warmtetechniek

location Geel

Energie & Warmtetechniek is gelegen te Geel en is actief op het vlak van rendabele hernieuwbare energiesystemen voor uw woning. Ze focussen zich vooral op plaatsing van zonnepanelen, maar ook pelletkachels, houtkachels, inbouwhaarden, ventilatiesystemen, elektriciteitswerken, domotica, energiezuinige verlichting, en isolatie behoren tot de activiteiten.

Duonooduitgang

location Westerlo

Duonooduitgang is het bedrijf waar techniek in de vingers zit en de harmonie met de natuur nooit ver weg is. Alle projecten worden steeds gerealiseerd met het oog op lange termijnsresultaten waarbij het ecologisch aspect nooit uit het oog wordt verloren. Uiteraard wordt ook steeds rekening gehouden met uw beschikbaar budget.

Solar Systems KMB

location Oud-Turnhout

Met 10 jaar ervaring is Solar Systems KMB (Kempisch Montagebedrijf) de ideale partner voor uw zonnepanelen project. Zaakvoerders Peter en Stijn werken stippelen samen met de klant een persoonlijk project uit waarbij gekozen kan worden voor de kwalitatief betere merken waaronder Panasonic en LG.

Ecofix Solutions

location Antwerpen

Wie van plan is zonnepanelen te laten installeren, kan terecht bij Ecofix Solutions te Antwerpen. U kunt zonder het betalen van een voorschot uw volledige installatie door Ecofix Solutions laten plaatsen en in een mum van tijd genieten van de enorme besparing op uw elektriciteitsfactuur.

Prima-Klima

location Vosselaar

Hernieuwbare energie zit in de lift en ook Prima-Klima heeft besloten zich hier op toe te spitsen. Zo worden diverse systemen door hen voorzien waaronder de verschillende vormen van warmtepomptechnieken, lage temperatuurverwarming, zonneboilersystemen, zonnepanelen, ventilatie, airco.

Photovolta

location Lint

Photovolta is een Belgisch bedrijf. We staan voor duurzaamheid, kwaliteit en optimale begeleiding van de klant. Om dit mogelijk te maken werken we enkel met de beste materialen, om u als klant een garantie te bieden, dat de installatie op uw dak het beste rendement opbrengt.

BL-energy

location Geel

Zaakvoerder Bert Lodewycks van BL-energy beschikt inmiddels over meer dan 10 jaar ervaring in de bouw en de groene sector. Er wordt bij elke opdracht steeds veel nadruk gelegd op kwaliteit. Zowel voor installaties, onderhoud als interventies kan men bij BL-energy terecht.

Kryptonite

location Puurs

Een team van gedreven, enthousiaste medewerkers dat streeft naar 100% klantentevredenheid voor particulieren en kleine tot middelgrote ondernemingen die veeleisend zijn op vlak van de kwaliteit van het geïnstalleerde materiaal en een hoge afwerkingsgraad verwachten.

Aurisolar

location Mol

Aurisolar werd opgericht door Wim Van Hees, welke kan rekenen op meer dan 8 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Vandaag werken ook de zonen mee in het bedrijf. Dit garandeert een persoonlijke aanpak van elk project.

E-tec

location Herentals

Meer en meer mensen willen zelf hun elektriciteit produceren. Sommigen doen het uit groene en milieubewuste overwegingen, anderen zien het als een ideale investering en nog een derde groep wil dringend besparen op die steeds maar stijgende energiefactuur.

OhZon

location Antwerpen

OhZon bvba is gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken en plaatsing van zonnepanelen. Bij ons vindt u een ruime ervaring, degelijke vakkennis én een ontembaar enthousiasme. Zo bent u er zeker van dat uw werken perfect worden uitgevoerd.

ENERGIE+

location Gierle

Op zoek naar een #slimme #investering? Graag een lagere #energierekening? Bereid om te investeren in een beter milieu? Dat kan door zonnepanelen te installeren. ENERGIE+ geeft #deskundig en #onafhankelijk #advies, zorgt voor een #vakkundige plaatsing

smart-elektro

location Boom

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat niet alleen zijn pijlen richt op elektriciteitswerken groot en klein, maar ook richt op de PV-industrie. Als Rescert gecertificeerd bedrijf staan wij in voor het plannen en het plaatsen van u pv installatie.

IZEN

location Lille

IZEN is reeds 30 jaar erkend installateur van zonnepanelen. Met de vier waarden: gelijkwaardigheid, betrokkenheid, duurzaamheid en bescheidenheid steeds in het achterhoofd houdende, wordt er gezorgd voor een perfect geïnstalleerd systeem.

GoVolt België

location brecht

Welkom bij GoVolt België - de zonnige uitbreiding van ons succesvolle avontuur in Nederland sinds 2011! Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat zonnepanelen op een vakkundige manier worden geïnstalleerd, zodat jij zonder zorgen kan genieten.

Green House Solutions

location Willebroek

Green House Solutions is een jong en dynamisch bedrijf dat zich inzet voor een groenere toekomst.  Wij bieden enkel kwaliteitsmerken tegen de beste prijzen. Vraag zeker een offerte aan, je zal het verschil merken! 

SoWatt

location Mechelen

SoWatt is een RESCert gecertifceerd zonnepanelen installateur waar u tevens terecht kan voor thuisbatterijen. Als merk-onafhankelijlke leverancier en plaatser is het mogelijk een systeem op te stellen welke het beste past bij uw profiel.

Energieconcepten

location Arendonk

Energieconcepten is een ambitieuze onderneming welke zich tot doel gesteld heeft u te helpen besparen op uw energiefactuur en tegelijk uw wooncomfort te verhogen door een breede waaier aan hernieuwbare energie-oplossingen.

Energiek

location Schoten

Energiek is gespecialiseerd in plaatsing van zonnepanelen, energiezuinige verwarmingssystemen, airco’s, warmtepompen, hout- en pelletkachels. Kortom voor alles aangaande groene energie kunt u bij Energiek terecht.

Vorsselmans

location Loenhout

Groep Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. Maar daarnaast is Vorsselmans eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen.

Solarsprint

location Berchem

Solarsprint biedt een totaaloplossing voor particulieren of bedrijven en dit op maat van uw budget en situatie. Onze jarenlange ervaring geeft ons het voordeel een project te kunnen begeleiden van begin tot het einde.

omnicreato

location ROESELARE

Als dakwerkers in 2017 begonnen met instaleren zonnepanelen in onderaanneming. Later alles in eigen beheer .Wij hebben een aanspreekpunt en maken duidelijke afspraken. Wij bieden ook voorafgaande dakreiniging aan.

Solarsolutions

location Beerse

Solarsolutions is een tak van Dakwerken Van Loon en specialiseert zich sinds 2008 exclusief in zonnepanelen. Met vele tevreden referentie is het actief in heel Antwerpen en meebepaald Beerse, Turnhout, Lille en Zoersel.

Elparo

location Hamont-Achel

Zonnepanelen zorgen ervoor dat u op een milieuvriendelijke wijze uw eigen elektriciteit kunt produceren. Een installatie is dus zeker en vast het overwegen waard en Elparo helpt u hier graag bij.

EVS Systems

location Beerse

EVS Systems is een totaalaanbieder voor zonnepanelen in het Antwerpse. Naast het plaatsen van zonnepanelen kan je er ook direct voor onderhoud en herstelling tot het verhuizen van zonnepanelen.

Klimatechnics

location Turnhout

Klimatechnics is een installteur in Turnhout gespecialiseerd in alle vormen van hernieuwbare energie zoals zonnepanelen, zonneboiler en warmtepompen, dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Steven Meyers

location Hove

Reeds 5 jaar actief in zonneenergie. hebben altijd goede referenties en werken alles af van A tot Z. Beginnend bij een juiste offerte tot de aanvraag voor de groene stroomceertificaten.

Elvetico

location Sint-Katelijne-Waver

Als technisch installatiebedrijf kunnen we u een volledig pakket diensten aanbieden op gebied van ecologische installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

Koma-solar

location Breendonk

Bij Koma-solar geven we U onafhankelijk advies op maat. We komen effectief ter plaatse voor elke offerte. Zo kunnen wij garanderen dat u de juiste informatie en offerte krijgt.

Be-Energy

location Zoersel

Be-Energy is een totaalaanbieder in zonnepanelen ene energiesetor. Plaatsing van zonnepenelen, energieaudit, keuring van elektrische installaties en zoveel meer.

PVA Energy

location Ekeren

We gaan voor het beperken van uw energieverbruik en uw het naar beneden brengen van uw energiefactuur. Dit koppelen we met een hoge graad van klantenservice.

Green Flex Soltuions

location Borsbeek

Green Flex, dat is heel wat expertise en vakkennis. Sinds 2022 zijn we actief in de sector van de zonnepanelen en bouwen dagelijks we aan onze reputatie.

Brabo Solar

location Antwerpen

Brabo Technics is een afdeling van de groep Brabo Vastgoed & Projectontwikkeling, welke actief is sinds 1975.

Belgian Solar NV

location Geel

Onafhankelijk advies met garantie! Ontvang 10 jaar garantie op de opbrengst van je installatie.

Solar-Kempen

location OLEN

Sinds 2008 hebben wij ons stilaan verdiept in de wereld van GROENE ENERGIE.