Menu

Belivert verified

4.8

(40 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

Besparen op uw energiekosten en onafhankelijk worden van uw energieleverancier? Met de jarenlange ervaring van Belivert (3000+ installatie) en door enkel te werken met de beste merken realiseren we deze doelen.

15-50 werknemers

>500 realisaties

location-dark Zedelgem

In één van de verkooppunten in Zedelgem of Nazareth kan u kennismaken met het team en rekenen op eerlijk advies van ervaren adviseurs. Heeft u liever raad bij u thuis, dan is een vrijblijvend plaatsbezoek mogelijk. Tijdens dit bezoek wordt een oplossing op maat voorgesteld en krijgt u een volledige analyse.

Belivert werkt enkel met de beste zonnepanelen merken en opslag systemen. Zo kan u kiezen tussen Sunpower, met zijn ongekend rendement en productgarantie of REC, zonnepanelen van topmakelij met het kleinste degradatiepercentage. Met meer dan 10 jaar ervaring en Sunpower Elite partner bent u verzekerd van kwaliteit met een professionele aanpak.

De werken worden uitgevoerd door eigen vakmensen. Ook na de installatie staat Belivert klaar voor jou voor advies of vragen over de installatie.

Beschikbare merken

 • Sunpower Elite Partner 
 • REC
 • SolarEdge
 • SMA
 • Victron
 • Pylontech

Beschikbare diensten

 • Plaatsen van zonnepanelen
 • Plaatsen van thuisbatterijen
 • Plaatsen van laadpalen

Aanbevolen installateur

Belivert voldoet aan de strengste kwaliteit criteria inzake kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Top company
 • Werkt enkel met Tier 1-merken (LG, Panasonic, Sunpower etc..)
 • Bestaat meer dan 5 jaar (of meer dan 1000 projecten)
 • Erkend ReSCERT installateur
 • Eigen plaatsers (geen onderaannemers)

Belivert werkt met volgende merken

Belivert werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

QCells Logo

Realisaties en projecten Belivert

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Belivert terug.

Adres Belivert

Belivert bevindt zich op volgend adres: Schatting 42F, 8210 Zedelgem

Beoordeel Belivert

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Belivert terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.8
40 beoordelingen

Kwaliteit

4.9

Prijs

4.6

Service

4.8

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Fam. du Pon uit Vogelwaarde (Nederland) op 9/10/2021

Top! Tot de verkoper(Sven) die eerlijk en oprecht was,tot de mannen die de panelen kwamen leggen.Ze spraken geen woorden Nederlands,maar goed Engels en wisten precies waar ze mee bezig waren en op 3 uur hadden ze 16 panelen gelegd! Tot een dikke week later de elektricien alles kwam aansluiten,alles even proffesioneel! Zelfs als we belden als dingen ons niet geheel duidelijk waren en als er iets mis gegaan was,werden we vriendelijk te woord gestaan. Wij raden ze ten zeerste aan!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Der Eecken Guy uit Berlare op 6/10/2021

Zeer deskundige uitleg gekregen van Dieter Verhelle (Sales) EN antwoord op alle vragen, steeds vol van enthousiasme en met de glimlach ! Vlekkeloze en stipte uitvoering van de werken op een tegelpannendak door het Spaanse topteam ! Niets dan lof voor Belivert ! Absoluut een aanrader

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Landrieu B uit Jabbeke op 5/3/2020

Top, zowel in voorbereiding als afwerking en nazorg. Betrouwbaar in afspraken en houden rekening met opmerkingen. Niets op aan te merken!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Sam Cleiren uit roeselare op 4/14/2020

blij met deze installatie, vakkundige verkoper die mooi uitlegt hoe alles werkt en zal verlopen, goeie dienst na verkoop bij eventuele vragen

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Jan Ackx uit Blankenberge op 5/20/2020

Zowel de verkoper als de plaatsers waren TOP! Tevens heel vlotte communicatie met de helpdesk! Samen met de Sunpower panelen is Belivert echt een aanrader!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Vanmeerhaeghe uit Izegem op 6/1/2020

Dieter was onze contactpersoon en hij kwam heel bekwaam over. We hebben meer dan voldoende uitleg gekregen en hij pushte ons ook niet om meer panelen te leggen dan nodig. Nog steeds tevreden over de prima installatie en de service. Vanmeerhaeghe. Izegem.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van merveillie claudine uit poelkapelle op 4/14/2020

Deze installateur is van TOPNIVEAU, vertegenwoordiger is supervriendelijk, volledig op de hoogte van zijn product, volgt alles op van begin tot einde van uw bestelling, Superservice, doen wat ze beloven aan de juiste prijs en op het juiste tijdstip, echt een aanrader als u overweegt tot het plaatsen van zonnepanelen

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Vantorre Rudi uit KNOKKE-HEIST op 4/14/2020

Verschillende firma's uitgenodigd, Belivert was niet de goedkoopste doch door de goede technische (voor een leek verstaanbare) uiteenzetting hebben zij toch mijn vertrouwen gewonnen. Installatie coorect, materialen zeer goede kwaliteit en perfecte afwerking. Productie electriciteit voldoet aan het geen beloofd werd. Een tevreden klant.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Vermeersch Wim uit Assebroek op 8/17/2019

Correcte offerte! Correcte uitvoering en termijn! Vriendelijk en behulpzaam personeel! Een aanrader!!!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Olivier uit Kortrijk op 6/21/2019

Bij het zoeken naar specifieke panelen kwamen wij snel uit bij Sunpower. Dan een installateur zoeken. Hiervoor heb ik me deels laten leiden door bovenstaande reacties maar toch 3 firma's laten komen die deze panele aanbieden. De keuze werd gemaakt op professionaliteit, kennis en de informatie die reeds bij een verkennend gesprek wordt verstrekt. De installatie verliep vlekkeloos, maar toch hadden we 3 dagen later de installateurs van Belivert terug aan de deur. Uit hun monitoring bleek er een foutje in de installatie te zitten. Dit werd direct hersteld en zoals het hoort zonder een extra factuur. Iedereen kan eens een fout maken, maar ze opsporen en oplossen voor de klant dit doorheeft getuigt van een professionele aanpak. Ik raad ze iedereen aan.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Filip Bostoen uit Sint Kruis Brugge op 5/17/2019

Correcte verkoper met kennis van zaken. Wij hebben gekozen voor 18 panelen van 400Watt. Bij zonnige dagen kunnen we tot 45kwh opbrengen. Normaal zou het 6 weken duren voor de plaatsing, maar door het onverwacht weg vallen van een andere klant waren deze al na twee weken geplaatst. Super

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Patrick Stevens uit Sint-Lievens-Houtem op 1/10/2019

Na gesprekken met verschillende firma's kozen we op basis van kennismaking, uitleg en vooropgestelde oplossingen voor Belivert (Dieter Verhelle). Als met zelfde componenten als concullega's gewoon een betere en daarenboven een kosten efficientere oplossing geboden wordt dan is de keuze snel gemaakt. Installatie en in gebruikname verliep volledig volgens planning. Gestelde vragen werden binnen de 24u van antwoord voorzien. Kortom : wij kunnen hun enkel aanbevelen als installateur.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Coudyser uit Wortegem op 11/15/2018

Professionele aanpak. Met dank aan verkoper Sven en technieker Axel voor de vlotte installatie. Familie Coudyser - Wortegem

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Leyn Sophie uit Brugge op 1/11/2019

Super service !!!!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Desmet uit Zedelgem op 11/14/2018

Onlangs Zonnepanelen geplaatst door Belivert, uiterst tevreden over de aankoop! Deskundige uitleg gekregen van Dieter Verhelle, op al onze vragen kregen we een antwoord! De plaatsing is heel mooi uitgevoerd! Kortom van offerte tot plaatsing is alles heel vlot verlopen! Plezier om met hen samen te werken! Een aanrader!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van roose jp uit assebroek op 11/14/2018

we hebben sedert vorige week zonnepanelen geplaatst door het team van belivert.Een aanrader;;;werkzame plaatsers;correcte afhandeling en plaatsing. Alles werkt perfect.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van DESMET BENITO uit SINT KRUIS op 10/10/2018

Na een ruime consultatie van verschillende ondernemingen die zonnepanelen plaatsen, kozen we uiteindelijk voor BELIVERT. De deskundige uitleg van Dieter Verhelle ondersteund door het nodige materiaal en de correcte en accurate berekeningen waren duidelijk en laten niets aan de verbeelding over. Na de nodige berekeningen m.b.t. het aantal te plaatsen zonnepanelen en de keuze voor "zwarte zonnepanelen" de juist omvormer was de kogel door de Kerk. Ook de plaatsing verliep volgens plan en zeer netjes en volgens onze wensen. Een half uur na de start van de werken was de omvormer al geplaatst en daar belde de elektricien al aan voor de aansluiting.... Na enkele uren was alles klaar en werd alles opgeruimd en opgekuist, er was geen spoor meer van ook maar enig uitgevoerd werk ! Dank aan alle medewerkers van BELIVERT is hier op z'n plaats. NIET TWIJFELEN BELIVERT IS UW FIRMA En tegen de correcte afgesproken prijs zoals vermeld op de offerte !!!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Thomas uit Ooigem op 10/4/2018

Ik was heel tevreden over belivert, de uitleg die ik omtrent de zonnepannelen heb gekregen was heel erg duidelijk en ik heb een antwoord gekregen op al mijn vragen. De offerte was goed van prijs maar uiteindelijk gekozen voor een andere offerte met iets betere prijs. Maar zeker aan te raden en professioneel!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Rousseeuw uit Bredene op 5/3/2018

Wij zijn het volledig eens met mr.Sennesael.Ook wij hebben tal van offertes aangevraagd en de interesse ging bijna direct uit naar de sunpower. Ook voor ons is Sven een deskundig verkoper,zonder zich op te dringen, ik wil nog bij vermelden dat het hem nooit teveel is om op de vragen te antwoorden, ik heb hem meerdere keren moeten lastig vallen met waarschijnlijk domme vragen,maar altijd even vriendelijk, al hadden we nog niets beslist. We kregen onverwacht betere voorwaarden ,wat ik super tof vind van hem. Ook de plaatsers en de elektricien waren professioneel,ook deze mensen wil ik bedanken voor het prachtige werk. Nu draait de installatie volop ,laat de zon maar komen. Bedankt Sven je bent toppie ,hopelijk zien we elkaar nog hier in Bredene Bedankt aan het team van Belivert Rousseeuw Bibiane Bredene

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Sennesael uit Kruishoutem op 5/3/2018

Wij hebben de keuze van onze zonnepanelen echt wel goed overwogen: tal van offertes opgevraagd, merken technisch vergeleken, prijzen en ervaringen geanalyseerd. We waren er vrij snel uit dat het sunpower panelen zouden worden, de keuze van omvormer en leverancier bleven echter open,.... tot we met Sven van belivert hadden gesproken. Eerlijke en deskundige uitleg zonder zijn concullega’s af te breken maar met enkele extra troeven die voor ons wel belangrijk waren. Geen gladde verkoper zo blijkt na de installatie, want elke belofte werd haarfijn uitgevoerd. We hebben in ons hele bouwproces niet veel aannemers gehad met zo’n stricte opvolging.Een echte aanrader dus! Altijd bereid om mogelijke twijfelaars te overtuigen! Bedankt Sven en team belivert! Sennesael-mestdagh Kruishoutem

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Wellecomme uit 8310 op 4/9/2018

Alles perfect, nogmaals van hart dank voor jullie inzet. Met vriendelijk groeten, Wellecomme René

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Vandecasteele Fabian uit Bredene op 3/17/2018

Een heel professionele uitleg gekregen van Frédéric-zaakvoerder Belivert. Na enkele uren waren de zonnepanelen en installatie geplaatst door heel professionele vakmensen! Timing, werk en zuiverheid verdienen een dikke pluim! Blij dat wij gekozen hebben voor de firma Belivert!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Remi Soreyn uit 8380 op 2/23/2018

Super tevreden van de Sunpower panelen die deze voormiddag geplaatst zijn, zeer vlotte installateurs en zeer netjes en proper afgewerkt, zelfs de bekabeling loopt netjes door de spouw naar de omvormer en niets van bekabeling te zien langs de gevel. Blij dat ik gekozen heb voor Belivert! Ondertussen zijn ze al bezig bij de buren.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Slosse uit Blankenberge op 2/23/2018

Vandaag probleem met electriciteit , dachten dat het aan de zonnepanelen lag , gebeld met belivert en zijn direct gekomen. Ondanks het iets anders was toch vriendelijk geholpen en dat zonder betaling . Bedankt voor de goede service !!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Dezwaef uit 8800 op 1/15/2018

Alles geplaatst zonder problemen , correcte opvolging en leuke app bij de Solaradge omvormer , correct bedrijf . Aanrader

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Soenens uit Roeselare op 1/15/2018

Perfecte plaatsing , super tevreden over onze sunpower panelen en bijhorende contact met de plaatsers . Doe zo verder !

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Deprez Jean uit EKE op 12/3/2017

Alles in orde , aangename plaatsers en goeie opvolging , leuke meerwaarde is de administratie naar Eandis (volledig gedaan door hen) .

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Jan Slosse uit blankenberge op 11/30/2017

vlotte en perfecte samenwerking , zeer tevreden

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Hans uit Oostkamp op 11/21/2017

Ik heb een plaatsbezoek gehad van Belivert en dit is zeer vlot verlopen. Man met kennis van zaken en degelijke informatie en kostenanalyse. Heb nadien een scherpe offerte gekregen, weliswaar een stuk duurder dan de groepsaankoop van West-Vlaanderen maar ik ben toch overtuigd om de betere kwaliteit te installeren en met Belivert samen te werken.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Deguyter Koen uit 8800 op 11/16/2017

Goeie uitleg gekregen op een duidelijke verstaanbare manier , dit met de nodige tijd en zorg in tegenstelling tot andere collega.s . De werkmannen zijn een plezier om naar te kijken , professioneel en snel .

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Stijn uit Harelbeke op 11/2/2017

Goede ervaring ! Correcte afspraak. Plaatsbezoek verliep goed en ik had de indruk dat de persoon met verstand van zaken sprak. Ik was tevreden over de offerte. Er werden 46 panelen voorgesteld.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Cauwenberghe Bart uit Menen op 10/31/2017

Sunpower panelen, beste kwaliteit, rendement en garantie. Installatie werd mooi geplaatst op plat dak waar ik uiterst kritisch over was . Een tevreden klant!

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Desutter uit 8800 op 10/23/2017

Zeer tevreden van onze panelen , uitleg en info was het meest duidelijk van Sven , bedankt hiervoor . Blij gekozen te hebben voor jullie , ik maak de nodige reclame . groeten

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Nicolas uit Brugge op 10/10/2017

Ik kan u met melden dat wij behoudens 1 misverstand heel tevreden zijn over de firma Belivert. Een zeer goede kennismaking bij het plaatsbezoek : een correcte uitleg uitgaande van hun eigen sterkte. Correcte en vlotte plaatsing , klein misverstand over het tijdstip van de plaatsing, maar alles is vlot opgelost geweest. Ik zou de firma ook aanbevelen bij vrienden mochten zij interesse hebben in dergelijke installatie.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Dewulf F uit 8380 op 10/6/2017

Contact verliep vanaf het begin bijzonder vlot , eerlijke en correcte uitleg gekregen . Ondertussen loopt de meter achteruit en werden alle paperassen in orde gebracht . Een tevreden klant dus . gr Filip

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Demeester Stijn uit 8340 op 9/18/2017

Goeie uitleg gekregen , vlotte plaatsing en correcte service . Tevreden van onze sunpower paneeltjes Top !

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Hinderyckx Thomas uit op 9/7/2017

Goed verlopen , mooie kwaliteit van zwarte zonnecellen , een aanrader als installateur .

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Lierop uit op 9/4/2017

Goede uitleg gekregen van de verkoper , plaatsing goed verlopen en goede opvolging achteraf . Jozef

check Belivert wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van De Muyt J uit op 9/1/2017

Zeer capabele verkoper, alles zeer goed uitgemeten en uitgetekend, plaatsing zoals afgesproken, heel stipt.

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Demanet T uit op 9/1/2017

Perfecte uitvoering , aangenaam plaatsingsteam . Kan ze zeker adviseren .

check Belivert wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Belivert

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Belivert?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?