Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Green Technic Solutions


2.0 1 beoordelingen

Green Technic Solutions levert duurzaam werk, zowel voor specifieke installaties als voor volledige energieconcepten. Vraag vrijblijvend offerte of informatie over de meest kwalitatieve groene oplossing voor uw situatie.

Zonnepanelen blijven een rendabele en veilige investering. De kostprijs blijft dalen en de elektriciteitsprijzen blijven hoog. Zelfs met minder overheidssteun blijven zonnepanelen een verstandige keuze en zorgen ze voor een gevoelige energiebesparing. Green Technic Solutions begeleidt u in het bepalen van de juiste plaats om optimale opbrengst te garanderen.

Contacteer Green Technic Solutions


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

1 beoordelingen

0% AANBEVOLEN 2.0

Beoordeling van Nadine uit harelbeke op 8/23/2018

Zionnepanelen geplaatst in 2011 door de firma GreenTechnic Solutions en bij defect eenmaliige tussenkomst in 2016 en meteen met betalling factuur. Helaas, een jaar later opnieuw hetzelfde probleem waarbij de firma met zaakvoerder Bart ons te woord staat met de mededeling dat hiervoor geen tijd én geen oplossing is. Aan de telefoon stelt de heer Dupon meteen voor om meteen nieuwe zonnepanelen te plaatsen ter waarde van om en bijde 12000 euro, zomaar opnieuw .. gezien herstel geen optie.is. Uiteraard zijn we daar niet op ingegaan en hebben we bij een externe kenner ( na lang zoeken gelukkig iemand gevonden) van het bij ons geplaatste,type,zonnepanelen.gevraagd,dit te corrigeren en te herstellen .en dit is dus gelukt,én met,tussenkomst van de,verzekering,.want.het.type.zonnepanelen bleek.een productiefout aan te geven.

Service 1.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 1.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden