Menu

Green Technic Solutions

3.5

(2 beoordelingen)

Green Technic Solutions levert duurzaam werk, zowel voor specifieke installaties als voor volledige energieconcepten. Vraag vrijblijvend offerte of informatie over de meest kwalitatieve groene oplossing voor uw situatie.

location-dark Brugge

Zonnepanelen blijven een rendabele en veilige investering. De kostprijs blijft dalen en de elektriciteitsprijzen blijven hoog. Zelfs met minder overheidssteun blijven zonnepanelen een verstandige keuze en zorgen ze voor een gevoelige energiebesparing. Green Technic Solutions begeleidt u in het bepalen van de juiste plaats om optimale opbrengst te garanderen.

Adres Green Technic Solutions

Green Technic Solutions bevindt zich op volgend adres: Ten Briele 18, 8200 Brugge

Beoordeel Green Technic Solutions

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Green Technic Solutions terug.

top-company-medal

0% AANBEVOLEN

3.5
2 beoordelingen

Kwaliteit

1.5

Prijs

3.5

Service

1.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Jan Degrande uit Sint-Andries op 6/6/2020

Veel fouten na installatie zonneboiler, steeds terugkerende problemen.. Geert heeft ze uiteindelijk nooit opgelost. Op de duur nam hij zelfs zijn gsm niet meer op. Besluit: Geen service nadien, geen excuses...

cancel Green Technic Solutions wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Nadine uit harelbeke op 8/23/2018

Zionnepanelen geplaatst in 2011 door de firma GreenTechnic Solutions en bij defect eenmaliige tussenkomst in 2016 en meteen met betalling factuur. Helaas, een jaar later opnieuw hetzelfde probleem waarbij de firma met zaakvoerder Bart ons te woord staat met de mededeling dat hiervoor geen tijd én geen oplossing is. Aan de telefoon stelt de heer Dupon meteen voor om meteen nieuwe zonnepanelen te plaatsen ter waarde van om en bijde 12000 euro, zomaar opnieuw .. gezien herstel geen optie.is. Uiteraard zijn we daar niet op ingegaan en hebben we bij een externe kenner ( na lang zoeken gelukkig iemand gevonden) van het bij ons geplaatste,type,zonnepanelen.gevraagd,dit te corrigeren en te herstellen .en dit is dus gelukt,én met,tussenkomst van de,verzekering,.want.het.type.zonnepanelen bleek.een productiefout aan te geven.

cancel Green Technic Solutions wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

1.0

Beoordelingen Green Technic Solutions

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Green Technic Solutions?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?