Menu

Earth

3.2

(5 beoordelingen)

Earth is een totaalaanbieder van zonnepanelen. In tegenstelling tot vele andere firma's heeft earth een gamma van 17 verschillende panelen. Het streefdoel is om de klant een installatie aan te bieden met maximale garantie en zonder zorgen. Earth werd opgericht door de succesvolle energiemakelaar Enbro in samenwerking met Electro David en de Protect Group.

location-dark Moorsele

Bij Earth wordt elke project persoonlijk aangepakt. Dit start met een vrijblijvend plaatsbezoek bij de klant thuis. Tijdens dit bezoek luistert de energie-adviseur naar de wensen en noden van de klant en de offerte en zonnepanelen wordt hierop afgestemd.

Doordat er enkel met meerdere merken wordt gewerkt biedt Earth u een kwaliteitsvolle installatie aan met een focus op prestatie en garantie. Earth biedt ook zijn eigen ontwikkel zonnepaneel aan met 20 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Ook eenmaal de installatie er staat ontzorgd Earth u van al het papierwerk zoals de aanvraag een aangifte bij de netbeheerder, keuring van de installatie en 24/7 monitoring van de installatie.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Zonnepanelen onderhoud

Beschikbare merken

  • Meerdere topmerken ( Sunpower, Rec, Bauwer, sunlink, LG, ... )
  • Het eigen Earth paneel (290WP Full Black)
  • Omvormers: SMA, SolarEdge

Adres Earth

Earth bevindt zich op volgend adres: Muizelstraat 10, 8560 Moorsele

Beoordeel Earth

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Earth terug.

recommended

40% AANBEVOLEN

3.2
5 beoordelingen

Kwaliteit

2.6

Prijs

3.0

Service

2.3

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Jimmy goldschmitz uit Genk op 8/26/2020

Ze zijn 2 x naar het dak komen kijken en alles was in orde . Tot 2 x toe sturen ze een ploeg Spanjaarden die geen Nederland konden . De derde keer stuurden ze een Vlaamse ploeg . Ik moest een papier tekenen dat indien er lekken waren we zelf verantwoordelijkheid waren toen de dakrails er al op lagen . We hebben ze alles weer laten afhalen en maar goed ook , want achteraf gezien is het zelfs niet eens een zonnepanelen bedrijf maar gewoon een verkoopskanaal . Zodra jij besteld boeken ze een ander bedrijf en pakken hunne procent . Achteraf blij dat het zo misgelopen is want ze zijn buiten knoeiers nog eens veel te duur .

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Vanryckeghem Marc uit Lier op 5/20/2020

Plaatsing in oktober 2019!!!! nog steeds niet in orde. Firma met onderaannemers met slechte coördinatie en communicatie - absoluut af te raden Hierbij moet gezegd dat sommige werknemers van het bedrijf van absoluut goede wil zijn, maar het resultaat blijft achterwege

cancel Earth wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Van Soest Andr&é uit Kortenberg. op 8/20/2019

De naverkoopdienst is een ramp; Tot driemaal toe problemen gehad, moest die zelf aangeven!! Herstelling duurt weken. Hebben ook mijn opbrengst gegevens verloren door een tweede installatie met mijn omvormer op te richten; ben nu ook 8 maanden data kwijt; Vraag nu al twee maand naar het bedrag voor extra garantie terug te storten. ( heb die zelf afgesloten met leverancier) Beloven genoeg ( alles aan telefoon, niks op papier !!, maar uitvoeren !!! Groot verloop aan personeel ( wie wil er nog voor werken) is daar al een oorzaak van !! Niet aan te bevelen.

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Dirk Peutevinck uit Wervik op 9/8/2018

Duidelijke en klare uitleg bij eerste contact met vertegenwoordiger . Instalatie liet wat op zich wachten maar daarna perfect afgewerkt . In kosten vergelijking waren ze minder duur dan vergelijkbare concurrenten .

check Earth wordt aanbevolen

Service

3.5

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Beyers Rene uit Kalmthout op 6/6/2018

Eerste contact was via vertegenwoordiger uit de buurt met perfecte kennis van zaken. Installatie liet even op zich wachten maar is vlekkeloos uitgevoerd. Prijs was onder andere firma's met eenzelfde aanbod. Zeker aan te raden.

check Earth wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.0

Beoordelingen Earth

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Earth?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?