Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Earth


3.3 3 beoordelingen

Earth is een totaalaanbieder van zonnepanelen. In tegenstelling tot vele andere firma's heeft earth een gamma van 17 verschillende panelen. Het streefdoel is om de klant een installatie aan te bieden met maximale garantie en zonder zorgen. Earth werd opgericht door de succesvolle energiemakelaar Enbro in samenwerking met Electro David en de Protect Group.

Bij Earth wordt elke project persoonlijk aangepakt. Dit start met een vrijblijvend plaatsbezoek bij de klant thuis. Tijdens dit bezoek luistert de energie-adviseur naar de wensen en noden van de klant en de offerte en zonnepanelen wordt hierop afgestemd.

Doordat er enkel met meerdere merken wordt gewerkt biedt Earth u een kwaliteitsvolle installatie aan met een focus op prestatie en garantie. Earth biedt ook zijn eigen ontwikkel zonnepaneel aan met 20 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Ook eenmaal de installatie er staat ontzorgd Earth u van al het papierwerk zoals de aanvraag een aangifte bij de netbeheerder, keuring van de installatie en 24/7 monitoring van de installatie.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Zonnepanelen onderhoud

Beschikbare merken

  • Meerdere topmerken ( Sunpower, Rec, Bauwer, sunlink, LG, ... )
  • Het eigen Earth paneel (290WP Full Black)
  • Omvormers: SMA, SolarEdge

Contacteer Earth


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

3 beoordelingen

67% AANBEVOLEN 3.3

Beoordeling van Beyers Rene uit Kalmthout op 6/6/2018

Eerste contact was via vertegenwoordiger uit de buurt met perfecte kennis van zaken. Installatie liet even op zich wachten maar is vlekkeloos uitgevoerd. Prijs was onder andere firma's met eenzelfde aanbod. Zeker aan te raden.

Service 4.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 4.0

Beoordeling van Dirk Peutevinck uit Wervik op 9/8/2018

Duidelijke en klare uitleg bij eerste contact met vertegenwoordiger . Instalatie liet wat op zich wachten maar daarna perfect afgewerkt . In kosten vergelijking waren ze minder duur dan vergelijkbare concurrenten .

Service 3.5 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Van Soest Andr&é uit Kortenberg. op 8/20/2019

De naverkoopdienst is een ramp; Tot driemaal toe problemen gehad, moest die zelf aangeven!! Herstelling duurt weken. Hebben ook mijn opbrengst gegevens verloren door een tweede installatie met mijn omvormer op te richten; ben nu ook 8 maanden data kwijt; Vraag nu al twee maand naar het bedrag voor extra garantie terug te storten. ( heb die zelf afgesloten met leverancier) Beloven genoeg ( alles aan telefoon, niks op papier !!, maar uitvoeren !!! Groot verloop aan personeel ( wie wil er nog voor werken) is daar al een oorzaak van !! Niet aan te bevelen.

Service 1.0 Prijs 1.0 Kwaliteit 1.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden