Menu

Earth

2.6

(12 beoordelingen)

Earth is een totaalaanbieder van zonnepanelen. In tegenstelling tot vele andere firma's heeft earth een gamma van 17 verschillende panelen. Het streefdoel is om de klant een installatie aan te bieden met maximale garantie en zonder zorgen. Earth werd opgericht door de succesvolle energiemakelaar Enbro in samenwerking met Electro David en de Protect Group.

location-dark Moorsele

Bij Earth wordt elke project persoonlijk aangepakt. Dit start met een vrijblijvend plaatsbezoek bij de klant thuis. Tijdens dit bezoek luistert de energie-adviseur naar de wensen en noden van de klant en de offerte en zonnepanelen wordt hierop afgestemd.

Doordat er enkel met meerdere merken wordt gewerkt biedt Earth u een kwaliteitsvolle installatie aan met een focus op prestatie en garantie. Earth biedt ook zijn eigen ontwikkel zonnepaneel aan met 20 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Ook eenmaal de installatie er staat ontzorgd Earth u van al het papierwerk zoals de aanvraag een aangifte bij de netbeheerder, keuring van de installatie en 24/7 monitoring van de installatie.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Zonnepanelen onderhoud

Beschikbare merken

  • Meerdere topmerken ( Sunpower, Rec, Bauwer, sunlink, LG, ... )
  • Het eigen Earth paneel (290WP Full Black)
  • Omvormers: SMA, SolarEdge

Adres Earth

Earth bevindt zich op volgend adres: Muizelstraat 10, 8560 Moorsele

Beoordeel Earth

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Earth terug.

top-company-medal

34% AANBEVOLEN

2.6
12 beoordelingen

Kwaliteit

2.5

Prijs

2.8

Service

2.1

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Renders uit Oostende op 4/25/2023

Meer dan slecht! Vlotte verkoper die van alles beloofd maar niets waarmaakt. Al 6 maal krijgen wij een datum door voor de plaatsing van de bestelde zonnepanelen + batterij . ze zijn éénmaal langs geweest en beweerden eerst een ander werk te moeten doen en gingen in de loop van de namiddag terugkomen . Helaas niemand gezien. Daarna werden nog 3 andere afspraken gemaakt zonder dat zij zijn komen opdagen . Allerlei excuses worden steeds uit hun hoed getoverd , maar van een plaatsing komt niks .Een voorschot werd reeds betaald. Dit bedrijf is een absolute afrader en hun service is waardeloos.

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Van Bouwel uit Zoersel op 4/7/2023

De leg ervaring was in orde, netjes de afgesproken aantal panelen,alles vlot gelegd ook de keuring was geen probleem. Dan de service nadien dat is een ander verhaal, gebeld, gemaild en tot nu toe is er niemand langs geweest zelfs niet om samen een oplossing te vinden voor het probleem.

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van Franky Bauweraerts uit Sint-Lambrechts-Herk op 3/31/2021

Wij schrikken een beetje van de recensies want onze ervaring was echt top. Gekozen voor huur model met mooie besparing, zelfs na wegvallen terugdraaiende teller. Geplaatst zoals beloofd 8 weken na aanvraag en niet moeten betalen tot alles werkte, Installatie werd netjes afgewerkt en opgeruimd. communicatie was iets lastiger (al deden ze wel hun best) maar na de plaatsing nam de verkoper uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Enkel Facturatie loopt niet altijd even regelmatig. misschien een werkpuntje.

check Earth wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Intermezzo bvba uit Koksijde op 3/3/2021

Ik ben echt verbaasd om de vorige recensies te lezen want mijn ervaring met Earth was TOP! Goeie prijs ( beter dan sommige anderen die tot 40% meer vroegen ), het hele project was afgewerkt in 14 weken van offerte tot plaatsing en keuring. Dat de installateurs niet allemaal Nederlands konden is juist, maar ik heb de voorbije jaren al de halve wereldbol als technieker aan de deur gehad maar ik kijk naar het resultaat en de professionele aanpak en dat was hier TOP! Een absolute aanrader!

check Earth wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Serge Coppens uit 9100 op 1/26/2021

Vermijd het samenwerken met deze firma. De verkoper verkocht ons teveel aan zonnepanelen en dat doelbewust. De firma is enkel een verkoopskanaal en werkt in onderaannneming samen met een veelheid aan bedrijfjes. De afstemming tussen al die bedrijven loopt helemaal mis. In totaal zijn een veelheid aan bedrijven 10 keer langsgeweest om alles in orde te brengen. Hierbij hebben zij ook binnen - en buitenmuren beschadigd. Garantiebewijzen van de omvormer worden niet standaard meegeleverd. Oppassen met deze firma. Best niet mee samenwerken!

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van rene de ben uit kruibeke op 12/18/2020

wat voor knoeiers is dit bedrijf heb al drie jaar men zonnepanelen op men dak liggen worden ze nog niet eens goed gekeurd en meer deren keren is er iemand langs geweest voor het zo gezegd te kunne maken maar dat was niet het geval echt een pruts bedrijf

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Vandenborre uit Antwerpen op 12/14/2020

Na een bezoek van een vriendelijke commerciële man van Earth, en prijsvergelijkingen, gaan we in zee met Earth, ondertekenen een offerte op basis van opmetingen en betalen een voorschot in november 2019. Daarna volgen de definitieve opmetingen en kunnen de panelen er blijkbaar niet allemaal op. We stellen enkele vragen, maar antwoord daarop? Maanden tijd gaan erover. Ondertussen verandert het merk van panelen, rendement, aantal panelen, … nog enkele keren. Als we geen vooschot betaald hadden, waren we hier al van leverancier veranderd. Maar we vertrouwen erop dat het voor het einde van 2020 wel in orde zal komen, om nog gebruik te kunnen maken van de terugdraaiende teller. Ah, wacht, ook dat kunnen ze niet meer beloven? Na veel vijven en zessen geraken we ingepland. En dan staan ze daar met 8 panelen van 340 in plaats van 12 panelen van 370! Het verhaal is nog niet afgelopen, maar wens jullie nu al te verwittigen : WERK HIER NIET MEE SAMEN !!!! Zoveel spijt dat we niet met Renaplus in zee zijn gegaan. We twijfelden tussen die 2 leveranciers. Mijn broer heeft met Renaplus gewerkt en die panelen liggen al superlang en de samenwerking was heel efficiënt.

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Jimmy goldschmitz uit Genk op 8/26/2020

Ze zijn 2 x naar het dak komen kijken en alles was in orde . Tot 2 x toe sturen ze een ploeg Spanjaarden die geen Nederland konden . De derde keer stuurden ze een Vlaamse ploeg . Ik moest een papier tekenen dat indien er lekken waren we zelf verantwoordelijkheid waren toen de dakrails er al op lagen . We hebben ze alles weer laten afhalen en maar goed ook , want achteraf gezien is het zelfs niet eens een zonnepanelen bedrijf maar gewoon een verkoopskanaal . Zodra jij besteld boeken ze een ander bedrijf en pakken hunne procent . Achteraf blij dat het zo misgelopen is want ze zijn buiten knoeiers nog eens veel te duur .

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Vanryckeghem Marc uit Lier op 5/20/2020

Plaatsing in oktober 2019!!!! nog steeds niet in orde. Firma met onderaannemers met slechte coördinatie en communicatie - absoluut af te raden Hierbij moet gezegd dat sommige werknemers van het bedrijf van absoluut goede wil zijn, maar het resultaat blijft achterwege

cancel Earth wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Van Soest Andr&é uit Kortenberg. op 8/20/2019

De naverkoopdienst is een ramp; Tot driemaal toe problemen gehad, moest die zelf aangeven!! Herstelling duurt weken. Hebben ook mijn opbrengst gegevens verloren door een tweede installatie met mijn omvormer op te richten; ben nu ook 8 maanden data kwijt; Vraag nu al twee maand naar het bedrag voor extra garantie terug te storten. ( heb die zelf afgesloten met leverancier) Beloven genoeg ( alles aan telefoon, niks op papier !!, maar uitvoeren !!! Groot verloop aan personeel ( wie wil er nog voor werken) is daar al een oorzaak van !! Niet aan te bevelen.

cancel Earth wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Dirk Peutevinck uit Wervik op 9/8/2018

Duidelijke en klare uitleg bij eerste contact met vertegenwoordiger . Instalatie liet wat op zich wachten maar daarna perfect afgewerkt . In kosten vergelijking waren ze minder duur dan vergelijkbare concurrenten .

check Earth wordt aanbevolen

Service

3.5

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Beyers Rene uit Kalmthout op 6/6/2018

Eerste contact was via vertegenwoordiger uit de buurt met perfecte kennis van zaken. Installatie liet even op zich wachten maar is vlekkeloos uitgevoerd. Prijs was onder andere firma's met eenzelfde aanbod. Zeker aan te raden.

check Earth wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.0

Beoordelingen Earth

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Earth?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?