Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Zonne-energie is de toekomst, daar zijn we bij Segco van overtuigd. De voordelen van zonne-energie zijn ontelbaar. Zo plaatsen vele gezinnen zonnepanelen omwille van economische voordelen. Daarnast zijn er ook tal van ecologische redenen. 

Segco is ontstaan om een oplossingen te bieden voor de huige milieutprobelmatiek welke enkel verder zal groeien wanneer geen acite wordt ondernomen. Zonnepanelen zullen op termijn groeien tot de belangrijkste energiebron op aarde. Deze energie is volledig groen en onuitputbaar. Het mooie is dat iedereen hier kan van genieten en dit ook financieel interesant is met de huidige prijzen.

Tijdens een eerste bezoek vertellen we u graag hoe alles te werk gaat, zowel technisch als administratief. Er wordt ook gekeken naar uw situatie en eisen. Op basis daarvan wordt een volledige analyse opgemaakt en een concreet plan.

Bij een tweede bezoek wordt dit verder toegelicht mede door een persoonlijke offerte. Hierbij inbegrepen is ook een rendementsberekening en terugverdientijd. 

Bij de plaatsing zelf bent u ook in goede handen. Alle werken worden uitgevoerd door een technische ploeg welke elk gespecialiseerd zijn in hun vak (zonnepanelen, elektricien, dakwerker..).

Beschikbare merken

  • Kyocera
  • Sanyo
  • SMA

Contacteer Segco


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Segco heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden