Menu

Pattyn Energietechnieken

Pattyn is gespecialiseerd in zonnepanelen-thuisbatterijen-laadpalen, maar ook in warmtepompen, warmtepompboilers, condensatieketels en airconditioning. Wij zijn uw regionale totaalpartner voor uw energieproductie, -opslag en -consumptie! Installatie binnen 2 maanden.

8 jaar ervaring

5-15 werknemers

>500 realisaties

location-dark Brugge

Sinds 2016 zijn wij actief in het installeren en combineren van energiebesparende installaties en technieken. We maken woningen en bedrijven slimmer, groener en efficiënter! 

Steeds meer speelt duurzaamheid een grotere rol in ons dagelijkse leven. Fossiele brandstoffen worden schaarser en duurder. We gaan met z'n allen daarom op zoek naar alternatieve energiebronnen om zowel kosten te besparen, minder afhankelijk te zijn, als om duurzamer te leven. Pattyn is gespecialiseerd in zonnepanelen-thuisbatterijen-laadpalen, maar ook in warmtepompen, warmtepompboilers, condensatieketels en airconditioning. Kortom zijn wij uw regionale totaalpartner voor uw energie productie, opslag en consumptie.

Door onze jarenlange ervaring hebben we heel wat expertise opgebouwd die ons toelaat om telkens tot het beste resultaat te komen. We werken bovendien enkel met de beste TIER 1 merken binnen de PV-markt zoals: Sunpower, Jinko Solar, SMA, SolarEdge, Huawei, Enphase, etc.

 

 

Pattyn Energietechnieken werkt met volgende merken

Pattyn Energietechnieken werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Realisaties en projecten Pattyn Energietechnieken

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Pattyn Energietechnieken terug.

Adres Pattyn Energietechnieken

Pattyn Energietechnieken bevindt zich op volgend adres: Kolvestraat 74, 8000 Brugge

Beoordeel Pattyn Energietechnieken

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Pattyn Energietechnieken terug.

Pattyn Energietechnieken heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Pattyn Energietechnieken?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?