Menu

MR Solar

4.4

(7 beoordelingen)

MR Solar rekent op zijn brede expertise en jarenlange ervaring in de zonnepanelen sector. Met een achtergrond in elektrische installaties en verwarming, waaronder groene alternatieven zoals zonneboilers en warmtepompen.

location-dark Kortrijk

In de toonzaal van MR Solar met vestigingen in Kortrijk, Gent, Genk en Antwerpen maakt u een eerste maal kennis met de zonnepanelen. En niet enkel zonnepanelen, MR Solar is één van de eerste verdelers in Vlaanderen voor Tesla Powerwall, de opslagbatterij van het gelijknamige automerk. In de toonzaal wordt u tot in detail uitgelegd welke zonnepanelen voor u geschikt zijn, waarom er gekozen wordt voor topmerken zoals SunPower, BMW, Renesola en nog vele anderen.

Wanneer uw wensen en noden gekend zijn kan er een offerte worden opgemaakt. Elke offerte wordt op maat gemaakt en houdt rekening met uw criteria, ligging van het dak enzoverder. Zo kunnen de perfecte panelen gekozen worden welke de beste opbrengst voor uw dak garanderen. 

Op de dag van de plaatsing komt een team ervaren plaatsers bij u thuis. De geroutineerde vaklui van MR Solar worden continue bijgeschoold over de laatste technieken en staan u graag te woord bij elke stap. Na de installatie wordt alles nauwkeurig gecontroleerd en nagekeken en begint meteen met het besparen op uw energiefactuur.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van de zonnepanelen
  • Onderhoud van de zonnepanelen
  • Reiniging van de zonnepanelen
  • Administratie na installatie

Beschikbare merken

  • BMW
  • SunPower
  • Renesola
  • LG
  • Solar Frontier
  • Tesla (batterij)

Adres MR Solar

MR Solar bevindt zich op volgend adres: Doenaertstraat 19, 8510 Kortrijk

Beoordeel MR Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over MR Solar terug.

recommended

100% AANBEVOLEN

4.4
7 beoordelingen

Kwaliteit

4.4

Prijs

4.4

Service

4.9

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Vanzieleghem Danny uit Harelbeke op 11/3/2021

Super goed, perfecte info, prijs en afwerking van panelen en batterij ,snel en mooi geplaatst alles volgens afspraak. Enorme bijstand door Davina voor alle administratie achteraf voor de premie aanvraag.

check MR Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van De Bock uit Daknam op 11/2/2020

Alles super vlot verlopen zoals afgesproken met dank aan de plaatser, aan Giovanni die de elektriciteit verbindingen maakte , klaar voor keuring en de vriendelijke mevrouw Davina die spontaan op alle vragen wist te antwoorden en zeer gedienstig was om de fluvius papieren te helpen registreren . Een aanrader ! vraag naar full black van stern , mooi panelen .

check MR Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Wille Myriame uit Gavere op 9/24/2019

Kan enkel de positieve reacties beamen, daarbij zeer hulpvaardig bij de aangifte aan de energie leverancier. Hartelijkdank ervoor.

check MR Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Beyens uit Deurne 2100 op 9/1/2018

Zeer vakkundig en vriendelijk bedrijf.Correcte service zeer goede vertegenwoordiger(Robert),prima techniekers( zonnepanelen en warmteboiler) laten alles netjes achter. Eveneens goede naservice(Jonas),zeer goede uitleg over installatie en opvolging,correcte prijs. Firma is echte aanrader

check MR Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Laurence V. uit Kortrijk op 10/16/2017

Vakkundige uitleg van de vertegenwoordiger dhr. Vervaeke gekoppeld aan een zeer correcte prijs. Uiterst professioneel uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Deze firma werkt met merken/materialen gewerkt van het hoogste niveau .Een echte aanrader!

check MR Solar wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Enio uit op 11/30/2017

Graag had ik u en uw team bedankt voor de goede opvolging en de plaatsing. Tot op heden ben ik zeer tevreden, alles werkt en rendement ligt hoger dan vooropgesteld. Schouderklopje aan de bekwame installateurs.

check MR Solar wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Peter T. uit op 4/11/2017

Uiterst professioneel bedrijf. Via de 3 offertes hier de beste gekregen (niet specifiek op prijs maar totaalplaatje klopte veel beter). De vertegenwoordiger heeft ook kennis van zake en de plaatsing was vlekkeloos

check MR Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.0

Beoordelingen MR Solar

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met MR Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?