Bent u een zonnepanelen installateur?

Gratis persoonlijke offerte

Aan de hand van uw gepersonaliseerde resultaten krijgt u tot 5 offertes van bedrijven in uw regio.

Zonnepanelen offerte

Vind en vergelijk zonnepanelen installateurs in uw buurt. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij zoeken voor jou de geschikte zonnepanelen installateurs. Van de geselecteerde installateurs krijgt u vervolgens een volledig op maat gemaakte en vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen vergelijken

De bedrijven waarmee wij werken bieden enkel de beste zonnepanelen merken aan. Daarnaast kan je ook de offertes met elkaar vergelijken per merk en kostprijs. U kan daarna vrijblijvend met de zonnepanelen installateurs in contact komen. Wij raden aan om een of meerdere installateurs bij u te laten langs komen zodat uw situatie persoonlijk kan worden bekeken.

Prijs van zonnepanelen?

De prijs van zonnepanelen daalt jaarlijks. Momenteel kost een zonnepanelen installatie welke ongeveer 4000 kWh levert per jaar ongeveer 6500 tot 7000 Euro.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Dit hangt af van de grootte van de installatie en het aantal personen welke in het huishouden wonen. Een standaard zonnepaneel levert ongeveer 270 kWh per jaar. Indien u dus 4000 kWh aan elektriciteit wenst per jaar zal u een installatie van 15 zonnepanelen nodig hebben.

Wat is uw jaarlijks energieverbruik?

-
3500 kWH
+