Bent u een zonnepanelen installateur?

Zonnepanelen installateurs in Vlaams-Brabant

De meeste installateurs in Vlaams-Brabant bevinden zich in de regio van Leuven, Tienen en de regio van het Pajottenland met Asse en Halle. Er zijn niet zoveel grote bedrijven, de meeste installateurs in Vlaams-Brabant zijn kleinere familiebedrijven. Enkele grotere bedrijven zijn Group VHC enSollie.

Vlaams-Brabant hinkt al jaren achterop inzake groene energie maar de laatste jaren is er beterschap en neemt de groei gestaag toe. Met slechts 37.000 installaties is het provincie met het minste aantal zonnepanelen installaties. Ook per aantal inwoners doet Vlaams-Brabant het niet goed, met 1 installatie per 30 inwoners, in vergelijking met Limburg (1 per 17 inwoners) is dit heel wat minder. 

Hieronder vindt u een overzicht van alle erkende installateurs in Vlaams-Brabant, gerangschikt naar beoordeling.

Top installer badge

Aanbevolen installateurs in provincie Vlaams-Brabant

Onze aanbevolen installateurs voldoen aan onze strengste selectie criteria en werden zorgvuldig door ons geselecteerd. Deze installateurs geven u de garantie dat ze enkel met topmerken werken inzake zonnepanelen en omvormer, zijn financieel gezond, bestaan minstens 5 jaar en beschikken over hun eigen installatieploeg en doen geen beroep op onderaannemers. Tenslotte hebben ze ook alle vereiste certificaten en opleidingen genoten.

Zoek doorheen 29 installateurs in Vlaams-Brabant

Kies uw provincie