Registration

Schrijf u in en ontvang volledig vrijblijvend leads gedurende een week

Kom in contact met potentiële klanten met concrete interesse in het plaatsen van zonnepanelen. We stellen u als installateur persoonlijk voor en brengen in u contact met de lead zodat u een plaatsbezoek kan afspreken.

Schrijf u gratis in als installateur

We bellen elke lead op en geven een warme introductie over uw bedrijf. Zo ontvangt u enkel gevalideerde leads met concrete interesse welke interesse hebben in een plaatsbezoek en offerte.
Nathalie - Account Manager

Zo ontvangt u leads

1

KLANT DIENT AANVRAAG IN

De potentiele klant komt op onze website terecht op zoek naar informatie en toont interesse voor het plaatsen van zonnepanelen door het invullen van het offerte formulier.

2

KLANT WORDT OPGEBELD

Onze zonnepanelen experts bellen elke klant na. Dit gesprek is enerzijds kennismakend en er wordt gekeken hoe concreet de klant is met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen. We geven tevens een warme introductie over uw bedrijf

3

KLANT WORDT OPGEBELD

Onze zonnepanelen experts bellen elke klant na. Dit gesprek is enerzijds kennismakend en er wordt gekeken hoe concreet de klant is met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen. We geven tevens een warme introductie over uw bedrijf

Hoe worden de klantgevens doorgestuurd?
Dat kan u zelf instellen. In totaal zijn er 3 mogelijkheden: E-mail, SMS en in uw account. Wij raden SMS en e-mail aan zodat u in real-time op de hoogte bent wanneer nieuwe klanten in uw werkgebied binnenkomen. Op die manier kan u snel in contact treden met de klant en één van de eerste installateurs zijn met wie ze in contact komen.

Hoeveel klanten kan ik per dag ontvangen?
Dat kan u ook volledig zelf bepalen. U kan het aantal instellen per dag, week of maandbasis en enkel in de regio welke u wenst.

Wat kost het?
U betaalt enkel wanneer u in contact treedt met de klant. U betaalt steeds een vaste prijs die vooraf bekend is.

Ik wil enkel klanten binnen een bepaald gebied. Is dit mogelijk?
Ja! U kan zelf instellen uit welke regio u klanten wil ontvangen.

Ik ben niet tevreden over een klant. Wat kan ik doen?
Soms bestaat de kans dat, zelf nadat de klant is nagebeld en gecontacteerd is door ons, deze geen interesse heeft in het ontvangen van offertes. In dat geval kan u de klant eenvoudig afkeren en hoeft u hiervoor niet te betalen.

Welke klantgegevens ontvang ik?
Wij proberen een zo volledige mogelijk klantenprofiel door te sturen. Dit omvat alle persoonlijke informatie, contactgegevens, adres, informatie over het dak (ligging, schaduw, hellingsgraad) met luchtfoto en de notities van het gesprek.

Hoe komen jullie aan klanten?
Via deze website. Onze website krijgt dagelijks duizenden bezoekers welke interesse tonen in zonnepanelen en via zoekmachines zoals Google op onze website terecht komen. Een deel van deze bezoekers wenst ook offertes te krijgen van onze partners en vult het formulier in op onze website.

Krijg uw eerste leads volledig vrijblijvend Probeer het nu gratis

Ons team staat voor u klaar 7/7

Uw eigen account manager voor al uw vragen en antwoorden.

Meer dan 12.000 verwerkte offerteaanvragen

Een team gepassioneerd door groene energie en zonnepanelen