Registration

Schrijf u in en ontvang volledig gratis de eerste 5 leads

Kom in contact met potentiële klanten met concrete interesse in het plaatsen van zonnepanelen. We stellen u als installateur persoonlijk voor en brengen in u contact met de lead zodat u een plaatsbezoek kan afspreken.

Schrijf u gratis in als installateur

We bellen elke lead op en geven een warme introductie over uw bedrijf. Zo ontvangt u enkel gevalideerde leads met concrete interesse welke op de hoogte zijn dat u contact opneemt.
Nathalie - Account Manager

Zo ontvangt u leads

 • 1
 • KLANT DIENT AANVRAAG IN

  De potentiele klant komt op onze website terecht op zoek naar informatie en toont interesse voor het plaatsen van zonnepanelen door het invullen van het offerte formulier.

 • 2
 • KLANT WORDT PERSOONLIJK OPGEBELD

  Onze zonnepanelen experts bellen elke klant na. Dit gesprek is enerzijds kennismakend en er wordt gekeken hoe concreet de klant is met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen. We geven tevens een warme introductie over uw bedrijf

 • 3
 • U ONTVANGT ALLE KLANTGEGEVENS

  Eenmaal de klant is opgebeld en de interesse concreeet is worden de klantgegevens opgestuurd waarna u zelf de klant kan contacteren, opvolgen met uiteindelijk doel het opmaken van een offerte.

Veelgestelde vragen

Hoe worden de klantgevens doorgestuurd?
Dat kan u zelf instellen. In totaal zijn er 3 mogelijkheden: E-mail, SMS en in uw account. Wij raden SMS en e-mail aan zodat u in real-time op de hoogte bent wanneer nieuwe klanten in uw werkgebied binnenkomen. Op die manier kan u snel in contact treden met de klant en één van de eerste installateurs zijn met wie ze in contact komen.

Hoeveel klanten kan ik per dag ontvangen?
Dat kan u ook volledig zelf bepalen. U kan het aantal insteller per dag, week of maandbasis.

Wat kost het?
U betaalt enkel wanneer u in contact treedt met de klant. U betaalt steeds een vaste prijs die vooraf bekend is.

Ik wil enkel klanten binnen een bepaald gebied. Is dit mogelijk?
Ja! U kan zelf instellen uit welke regio u klanten wil ontvangen.

Ik ben niet tevreden over een klant. Wat kan ik doen?
Soms bestaat de kans dat, zelf nadat de klant is nagebeld en gecontacteerd is door ons, deze geen interesse heeft in het ontvangen van offertes. In dat geval kan u de klant eenvoudig afkeren en hoeft u hiervoor niet te betalen.

Welke klantgegevens ontvang ik?
Wij proberen een zo volledige mogelijk klantenprofiel door te sturen. Dit omvat alle persoonlijke informatie, contactgegevens, adres, informatie over het dak (ligging, schaduw, hellingsgraad) met luchtfoto en de notities van het gesprek.

Hoe komen jullie aan klanten?
Via deze website. Onze website krijgt dagelijks duizenden bezoekers welke interesse tonen in zonnepanelen en via zoekmachines zoals Google op onze website terecht komen. Een deel van deze bezoekers wenst ook offertes te krijgen van onze partners en vult het formulier in op onze website.

Krijg uw eerste 5 leads gratis en vrijblijvend Probeer het nu gratis

Ons team staat voor u klaar 7/7

Uw eigen account manager voor al uw vragen en antwoorden.

Meer dan 6.000 gesprekken en verwerkte offerteaanvragen van klanten

Een team gepassioneerd door groene energie en zonnepanelen