Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Batimont


4.8 TOP INSTALLATEUR 2 beoordelingen

Batimont is één van de eerste zonnepanelen installateurs in Vlaanderen, met intussen meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf gelegen in Gullegem werkt enkel met hoogstaande Duitse materialen zoals AEG en SMA en dit voor zowel particulieren als KMO's. Tevens is Batimont ook LG PRO partner voor Oost en West Vlaanderen!

Bij Batimont staat kwaliteit voorop. Elk project wordt overzien door de zaakvoerders en plaatsing gebeurt door een team gedreven vakmensen. Met meer dan honderden installaties in heel West-Vlaanderen en België wordt Batimont als één van de pioniers in de zonnepanelen markt gezien.

Het Batimont TEAM bestaat uit 12 ervaren medewerkers.  Als erkend partner van AEG werkt Batimont enkel met het beste material voor zowel zonnepanelen, omvormer als montagesysteem. Door de status van LG PRO partner, wordt onze kwaliteit ook erkend door de LG group! Doordat er met duurzame en kwalitatieve materialen wordt gewerkt kan er ook betere garantie geboden worden dan bij vele andere merken. Tot 30 jaar vermogensgarantie op de zonneanelen, 10 jaar op de omvormer and 20 jaar op het montagesysteem.

Ook wordt er niet met voorschotten gewerkt en de wachttijden worden zo kort mogelijk gehouden. De dienst na-verkoop staat ook garant voor kwaliteit en de keuring gebeurt door een onafhankelijk orgaan.

Pluspunten

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Duitse merken
  • Hoge garantie
  • Eigen team aan vakmannen
  • We slijpen niet in de pannen!

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen 
  • Zonnepanelen optimisalisatie

Beschikbare merken

  • AEG
  • SMA
  • LG

Contacteer Batimont


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

2 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.8

Beoordeling van Stef uit op 11/30/2017

Professioneel bedrijf en snelle lever- en werktijd. Geen gekke voorschotten zoals bij andere firma's en de SolarWorld zonnepanelen werken zelfs beter dan verwacht.

Service 4.5 Prijs 4.5 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Terclavers guido uit 8434 Westende op 11/22/2019

Van bij de ontmoeting met verkoper Damien die ,alles korrekt en nauwgezet uitlegde en ons onmiddellijk op onze vragen een antwoord bood, hadden wij t gevoel dat we goed zaten bij batimont.Vandaag zijn de zonnepanelen door twee werknemers van batimont op een zéér professionele wijze geplaatst en door een medewerker van het bureel in gebruik gesteld .Top! Over de ganse lijn een tien/tien voor batimont!!!!

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden