Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Solarroof


4.8 TOP INSTALLATEUR 2 beoordelingen

Solarroof bestaat sinds meer dan 10 jaar, is RESCERT gecertificeerd en plaatst vooral installaties voor particulieren met meer dan 3000 gerealiseerde installaties en tevreden klanten.

Er wordt enkel gewerkt met topmerken. De voorkeur gaat uit naar een combinatie van Sunpower (25j. product garantie) voor zonnepanelen en Solar Edge  (20j. garantie) voor de omvormer. Andere merken waarmee gewerkt wordt zijn: Solar Frontier, Denim Solar en SMA voor de omvormer. Bij een vrijblijvend bezoek ter plaatse door een adviseur (waaronder ere-voorzitter van PV Vlaanderen, +10 jaar ervaring) wordt door gekeken welk systeem het beste aansluit bij uw situatie.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen

Beschikbare merken

  • Sunpower
  • Solar Frontier
  • Solar Edge
  • SMA

Contacteer Solarroof


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

2 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.8

Beoordeling van Marc uit Zedelgem op 11/24/2017

Alles verliep naar wenst met Solarroof, de vertegenwoordiger was zeer technisch onderlegd en wist uit zijn hoofd een offerte te maken welke nadien ook juist bleek te zijn. We kozen voor de panelen van sunpower: de X22 360's 13 stuk en een omvormer van solar edge + de optimizers. De offerte was aanzienlijk beter dan deze van een andere installateur met dezelfde materialen. Ik raad hen zeker aan aan vrienden en kennissen!

Service 4.5 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Tom uit Roeselare op 9/9/2018

De vertegenwoordiger is na contact zeer vlug langsgekomen om alles te verduidelijken en te bespreken ! De prijsofferte die nadien volgde was heel duidelijk en bevatte alle nodige info om met anderen te kunnen vergelijken. Nadien kregen we vlot een installatiedatum doorgemaild en alles is zeer professioneel en vlot verlopen ( zelfs extra gevraagde electriciteitswerken werden meteen mee afgewerkt. ) We zijn ook heel tevreden over de twee installateurs die ter plaatse kwamen ( vriendelijk en alles mooi afgewerkt en opgeruimd )

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden