Menu

Zonnepanelen installateurs in Limburg

De meeste installateurs in Limburg bevinden zich in de regio van Hasselt en Genk. Er zijn niet zoveel grote bedrijven, de meeste installateurs in Limburg zijn kleinere spelers. Durasun, WOPA Saving Energy en Green Solutions zijn de grotere installateurs. 

Limburg is niet enkel de groenste provincie van Vlaanderen inzake natuur maar ook in groene energie. Met 1 zonnepanelen insallatie per 17 inwoners laat het nummers twee West-Vlaanderen (1 per 23) en drie Oost-Vlaanderen (1 per 26) ver achter zich. Dat is ongeveer 1 installatie per 7 gezinnen. In totale nummers is het wel pas vierde met 50.000 installaties, maar dit komt omdat het aantal inwoners ook het minste van de 5 Vlaamse provincies is. Qua middelgrote zonnepanelen installaties moet het West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen maar net voor zich laten. 

Hieronder vindt u een overzicht van alle erkende installateurs in Limburg, gerangschikt naar beoordeling.

Top company

Aanbevolen installateurs in Limburg

We hebben alle installateurs in :province onderzocht op meer dan 21 criteria en voldoen aan al onze criteria inzake kwaliteit en betrouwbaarheid.

recommended Aanbevolen installateur

Total Energy Projects
4.6

8 beoordelingen

location Bilzen

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z.  De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. 

Stessens Energy Systems

location Houthalen

De bestuurder van Stessens Energy Systems is reeds actief in de sector van hernieuwbare energie sinds 2013. Als gecertificeerde installateur kan u rekenen op deskundige en professionele dienstverlening. We houden van een persoonlijke aanpak en advies op maat van uw situatie. 

Loforte

location Dilsen-Stokkem

Van een eerste analyse tot het plaatsen, onderhoud en reinigen van uw zonnepanelen. Wij zorgen graag voor het totaalpakket! Loforte levert kwaliteitsvolle zonnepaneel systemen opmaat voor particulieren, KMO’s en de landbouwsector.

Verisol

location Lummen

Wie op zoek is naar een groene oplossing voor al zijn energie kan terecht bij Verisol. Deze installateur staat garant voor eerlijke en groene producten die duurzaam en vooral zeer kwaliteitsvol zijn.

Solarnova

location Oudsbergen

SolarNova richt zich volledig op hernieuwbare energie. In gans Vlaanderen bieden wij kwaliteitsproducten aan een correcte prijs aan, zodat uiteindelijk iedereen kan genieten van een lagere energiefactuur.

recommended Aanbevolen installateur

DB&W Technics
4.9

location Lummen

DB&W Technics is de partner voor uw groene energie. Samen helpen we u aanzienlijk besparen op de energiefactuur door duurzame zonnepanelen. We werken enkel met de kwalitatiefste materialen en dit sinds 2004.

recommended Aanbevolen installateur

Moors All Energy
4.8

location Leopoldsburg

Moors All Energy is uw specialist in hernieuwbare en groene energie. Zij gaan steeds voor een project op uw maat waarbij ze rekening houden met uw noden, wensen en verbruik.

recommended Aanbevolen installateur

Barco Energy
4.7

location Bocholt

Barco Energy is een familiebedrijf welke inmiddels meer dan 10 jaar actief is in de zonnepanelen branche. Samenwerken met Barco Energy betekent persoonlijk advies en een betrouwbare partner welke enkel werkt met kwaliteitsmerken.

recommended Aanbevolen installateur

Aralt
4.6

location Herk-De-Stad

Met meer dan 7000 zonnepanelen installatie bij particulier als bedrijf (Katoennatie, Carrefour..) is Aralt een van de belangrijkste spelers op de markt. De offerte is altijd de factuur, er wordt geen voorschot gevraagd en alles wordt in eigen beheer geplaatst. Als SolarEdge Certified Partner geniet u als klant ook van extra garantie op de omvormer.

recommended Aanbevolen installateur

Alrasol
5.0

location Wellen

Met ruim 30 jaar ervaring in de energiemarkt is Alrasol een betrouwbare partner inzake groene energie en meer bepaald zonnepanelen.

Soloya
4.4

location Houthalen-Helchteren

Soloya is sinds 2007 actief in de energiesector. Het bedrijf richtte zich aanvankelijk alleen op de installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Intussen werken we met 15 mensen en hebben we ons werkveld uitgebreid naar andere energieproducten.

recommended Aanbevolen installateur

G&D Energy
4.6

location Tongeren

G&D Energy focust zich op hernieuwbare energie oplossingen voor zowel particulier als industrieel. In 2016 hebben we voor TEST-AANKOOP 600 woningen in Limburg van zonnepanelen voorzien.

recommended Aanbevolen installateur

Berrentec
4.6

location Beringen

Berrentec is uw partner voor diverse energiebesparende oplossingen op uiteenlopende vlakken. Zo kunt u er terecht voor zonnepanelen, gascondensatieketels, airco’s, warmtepompen, vloerverwarming en warmtepompboilers.

recommended Aanbevolen installateur

Schuler Energy Systems
4.8

location Houthalen-Helchteren

Zo weinig mogelijk of geen stroom betalen en 100% garantie dat je investering opbrengt, daar staan we voor.

PZ Solutions
4.3

location Hasselt

PZ Solutions is gespecialiseerd in het uitvoeren van voorbereidende werken, zoals slijp- en kapwerk en betonboringen, noodzakelijk voor het plaatsen van verwarmings- en elektriciteitsleidingen en sanitaire installaties.Daarnaast kan u, zowel als particulier of als KMO, bij ons terecht voor al uw projecten omtrent elektriciteit, ventilatie en zonnepanelen.

Bollen Energy

location Overpelt

Bollen Energy te Overpelt startte reeds in 2006 met alternatieve energie-toepassingen. Door de jaren heen hebben ze dan ook een zeer goede reputatie opgebouwd die gebaseerd is op vakkundigheid en degelijkheid.

Sunlogics
4.2

location Dilsen-Stokkem

Sunlogics, zonne-expert in provincie Limburg (BE-NL). Samen ontdekken we het ideale zonne-energiesysteem voor uw woning. Wij luisteren naar uw noden en wensen, we bepalen daarna hoe u kunt profiteren van een optimaal rendement. 

Elcubi
4.5

location Lommel

Elcubi biedt u als specialist een totaalpakket aan van diverse technieken waardoor u in uw woning optimaal kunt besparen op uw energiefactuur met behulp van groene oplossingen. Zowel particulieren als bedrijven zijn steeds welkom.

Intellisol
4.3

location Maaseik

Intellisol is een bedrijf uit Maaseik dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en plaatsen van energiezuinige installaties, zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Bij de oprichting in 2008 lag de focus vooral op zonnepanelen. Ondertussen is het productgamma sterk uitgebreid. Particulieren kunnen nu ook bij Intellisol terecht voor (geothermische) warmtepompen, batterijsystemen, ventilatie, infrarood- en vloerverwarming en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Voor bedrijven komt hier nog relighting bij. Dat is het vervangen van de bestaande klassieke verlichting door energiezuinige ledverlichting, eventueel op basis van sensoren (bv. daglicht) gecontroleerd door een zelf ontwikkeld lichtsturingssysteem.

Elektrix
4.1

location Genk

Elektrix heeft met meer dan 1000 geplaatste zonnepanelen installaties de nodige ervaring en know-how uitgebouwd. Er wordt enkel gewerkt met zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit.

Futech
4.1

location Tessenderlo

Futech is een Belgische zonnepaneleninstallateur met meer dan 25.000 tevreden klanten. Het bedrijf werd opgestart door ingenieurs, waardoor het zich niet enkel beperkt tot het plaatsen zonnepanelen, maar ook bestaande systemen optimaliseert en deskundig energie-advies kan geven.

WOPA Saving Energy
4.1

location Riemst

WOPA Saving Energy is de expert in zonnepanelen in regio Riemst, Tongeren en Bilzen. Met enkele honderden tevreden klanten heeft WOPA Saving Energy vele families op weg geholpen naar groene stroom, verhoogd wooncomfort en een financieel zeer interessant investering.

Opteco
4.0

location Beringen

Opteco is een horizontaal bedrijf actief in zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Met meer dan 14000 installaties uitgevoerd door eigen montageteams kan u rekenen op een betrouwbare en deskundig geplaatste zonnepanelen installatie.

Durasun
4.0

location Ham

Durasun is sinds 2010 de specialist in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en slimme energiemanagment systemen. Onze premium materialen worden vakkundig geplaatst door onze eigen techniekers en dakwerkers.   

Deco-sol
3.2

location Opglabbeek

Deco-sol legt zich toe op hernieuwbare energie want dat is zonder twijfel dé toekomst! Er wordt in dit bedrijf gestreefd naar optimaal tevreden klanten en dit gebeurt door middel van het plaatsen van producten van topkwaliteit. Dus niet de kwantiteit maar echt wel de kwaliteit is hier steeds prioritair.

Ecotrading

location Tessenderlo

Ecotrading heeft meer dan 12 jaar ervaring in de sector en werkt rechtstreekts met de beste fabrikanten en Europese groothandels. Er wordt steeds gestreefd naar efficiëntere oplossingen voor elke klant om een zo laag mogelijke energiefactuur te creëren. Er wordt dan ook minimaal gewerkt met tussenpersonen om u als klant de beste prijzen en service te kunnen bieden.

Volta Energycare

location Genk

Met meer dan 10 jaar ervaring ontwerpt, levert en plaatst Volta Energycare zonnepanelen installaties over heel Vlaanderen en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Volta Energycare maakt enkel gebruikt van producten welke voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen zoals LG Solar, JA Solar en SolarWatt voor zonnepanelen en SolarEdge en Omnik voor omvormers. 

MD Solektra

location Bilzen

Bij MD Solektra bent u in goede handen. Zaakvoerders Maarten en David zijn nauw betrokken bij elk project van A tot Z. De zaakvoerders komen zelf langs voor een uitgebreid plaatsbezoek waar de tijd wordt genomen om al uw vragen te beantwoorden. Ook het uitwerken van de offerte en de plaatsing zelf wordt gedaan door de zaakvoerders, alsook de uitstekende na-service.

Vanaken Energietechnieken

location Opitter

Vanaken Energie-Technieken werd opgericht in 1971 als verwarmingsbedrijf. Het evolueerde bewust en evolueerde bewust naar een uitgebreider gamma van energietechnieken, waaronder ook zonne-energie.  U kunt er dus niet enkel terecht voor installatie van condensatieketels op gas of olie maar ook voor warmtepompen, zonneboilers en uiteraard zonnepanelen.

Ecosol+

location Peer

In 1993 startte Guido Loos zijn gelijknamige firma op die zich specialiseerde in verwarming en sanitair. Hierbij stonden service, kwaliteit en zich blijven bijscholen centraal. In 2008 werd Ben Steegen medevennoot en werd de firma omgedoopt tot Ecosol+. Dit ecologisch bedrijf biedt diverse oplossingen op energievlak met een knipoog naar de zon.

SFelek

location Opglabbeek

SFelek is een specialist in het plaatsen van zonnepanelen met meer dan 10 jaar ervaring in de sector en 15 jaar in elektriciteitswerken. Door de gedreven medewerkers continu bij te scholen bent u bij SFelek op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een partner welke optimaal werk levert en zorg en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

SolarTechnic

location Genk

U wenst te bouwen, verbouwen of renoveren en hebt beslist om te investeren in groene energie? Dan is SolarTechnic uw uitgekozen partner. De hoog opgeleide ingenieurs die tot het team van SolarTechnic behoren zijn perfect in staat om zelfs op de moeilijkste locaties en daken een perfect werkende installatie voor zonnepanelen te voorzien.

Salvum Solar

location Genk

Salvum Solar is dé specialist voor zonnepanelen voor de regio Limburg. Door de jaren heen is Salvum Energy uitgegroeid tot een referentie in Limburg door hun klanten enkel de beste producten en een optimale service aan te bieden. Salvum Solar maakt deel uit van Salvum Energy welke zich specialiseert in hernieuwbare energie.

Veca Solar

location Zonhoven

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie worden de accenten steeds meer verlegd naar duurzaamheid en laag energieverbruik. Veca Energy focust zich als Veca Solar hier al op sinds 2006 en is dus één van de koplopers op vlak van groene en hernieuwbare energie.

E&S Solar

location Tongeren

E&S Solar in Tongeren heeft een ruim aanbod aan diverse, energieke oplossingen voor particulieren, bedrijven, professionals, renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen. Men kan er terecht voor verwarming, sanitair, elektriciteitswerken, warmtepompen, ventilatiesystemen en uiteraard ook zonnepanelen.

Insaver NV

location Houthalen-Helchteren

Insaver is ontstaan uit oprechte interesse in de verbetering van de energie-efficiëntie van gebouwen en maakt sinds 2017 deel uit de Luminus Groep. We zijn gespecialiseerd in zonnepanelen, batterijsystemen, laadoplossingen en dakwerken voor gezinnen en bedrijven in Vlaanderen en Brussel.

ECO MAX

location Maasmechelen

ECO MAX is sinds 2009 actief in het plaatsen van zonnepanelen. Alle werken worden uitgevoerd door een eigen plaatsingsteam welke kan rekenen op jaren ervaring en continue verder wordt opgeleid. Met meer dan 3000 installaties in Limburg kan het zich bij de grootste installateurs rekenen.

H&S Powersolutions

location Hasselt

H&S Powersolutions te Hasselt maakt het voor u mogelijk om te genieten van zonnepanelen zonder een grote budgetsinvestering in één keer te moeten doen. Met dit concept valt de factuur dat u nu maandelijks betaalt aan uw elektriciteitsleverancier weg

Green Solutions

location Bocholt

Green Solutions is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in klimaatsystemen, elektro en ventilatie. Met de opgedane ervaring in andere sectoren en voor zowel particulieren, bedrijven als aannemers is groene energie en zonnepanelen een logische stap vooruit.

Belsun

location Genk

Kies voor een veilige en rendabele investering in hernieuwbare energiebronnen en opteer voor Belsun op u hierbij te helpen!  Belsun is er voor alle particulieren die gaan bouwen of renoveren en die wensen te kiezen voor energiezuinige technieken.

Electro Le Jeune

location Bilzen

Electro Le Jeune is erkend installateur met meer dan 25 jaar ervaring. Het eenmansbedrijfje, dat startte met algemene elektriciteitswerken en netwerkbekaveling groeide uit tot een kleine maar succesvolle onderneming waar de klant steeds centraal staat.

Wolters Techniek

location Beek (NL)

Wolters Techniek is specialist op het gebied van duurzame oplossingen. We hebben de kennis en techniek in huis om uw woongenot te verhogen door uw woning te verduurzamen. Duurzame energie als investering voor uw onderneming? We helpen u graag.

Solar Eco Technics

location Bilzen

Het dynamisch team van Solar Eco Technics zorgt voor een perfecte installatie van uw fotovoltaïsche zonnepanelen. Alle werken van A tot Z worden met de grootste zorg uitgevoerd zodat u als klant zich nergens zorgen over hoeft te maken.

AG Technics

location Heusden-Zolder

AG Technics is uw specialist voor de installatie van zonnepanelen regio Heusden-Zolder. Daarnaast zijn ze eveneens geschikt voor de installatie en vernieuwing van uw sanitair, domotica, elektriciteit, ventilatie en centrale verwarming.

Energiecenter Geuns

location Hechtel-Eksel

Met meer dan 20 jaar ervaring in groene energie is Energiecenter Geuns de referentie in de provincie Limburg. Met toonzalen in Hechtel-Eksel en Hasselt kan u kiezen uit een ruim assortiment aan zonnepanelen van de hoogste kwaliteit.

EGS Projects

location Lanaken

EGS Projects is actief in de groene energie sector in Limburg en Antwerpen bij zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf onderscheidt door uitmuntende service en een ongekende garantie op de zonnepanelen van maar liefst 30 jaar!

Sunny Energy

location Alken

Sunny Energy is een bedrijf met een stevige reputatie gespecialiseerd in fotovoltaïsche panelen in Limburg. Het werd opgericht door Guy Windmolders, met zijn jarenlange ervaring in de groene energie sector.

Sun-Light Energy

location Tessenderlo

Sun-Light Energy is een bedrijf gespecialiseerd in alles rond groene energie. Zowel voor advies als voor het plaatsen van zonnepanelen is dit de specialist in regio Tessenderlo en ver daarbuiten.

Arscensio

location borgloon

Arscensio spitst zich toe op kwalitatieve zonnepanelen, thuisbatterijen en oplaadpalen. RESCERT-gecertificeerd en opgericht door twee ervaren ingenieurs staan we voor u klaar met maatoplossingen.

Elektro Bastiaens

location Lommel

Elektro Bastiaens is de expert in hernieuwbare energie. Al sinds 2006 specialiseert het bedrijf zich in zonnepanelen en werkt daarvoor enkel met de beste merken zoals Schüco en GH-solar.

EBeco

location Hamont-Achel

De hoofdactiviteit van EBeco is het adviseren en plaatsen van zonnepanelen. EBeco is een jonge onderneming met passie voor hernieuwbare energie en actief voor zowel particulieren als bedrijven.

Solarline

location Lommel

Solarline is als als ervaren bedrijf actief in gans België. Dus zowel wanneer u als in West-Vlaanderen woont of in Antwerpen is het steeds dé geschikte partner!

Limbotech

location Heusden-Zolder

Bij Limbotech hebben wij oog voor kwaliteit en detail, zo maken wij het verschil. Daarom dragen wij veel zorg voor de afwerking van onze werkzaamheden.