Bent u een zonnepanelen installateur?

Zonnepanelen installateurs in Limburg

De meeste installateurs in Limburg bevinden zich in de regio van Hasselt en Genk. Er zijn niet zoveel grote bedrijven, de meeste installateurs in Limburg zijn kleinere spelers. Durasun, WOPA Saving Energy en Green Solutions zijn de grotere installateurs. 

Limburg is niet enkel de groenste provincie van Vlaanderen inzake natuur maar ook in groene energie. Met 1 zonnepanelen insallatie per 17 inwoners laat het nummers twee West-Vlaanderen (1 per 23) en drie Oost-Vlaanderen (1 per 26) ver achter zich. Dat is ongeveer 1 installatie per 7 gezinnen. In totale nummers is het wel pas vierde met 50.000 installaties, maar dit komt omdat het aantal inwoners ook het minste van de 5 Vlaamse provincies is. Qua middelgrote zonnepanelen installaties moet het West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen maar net voor zich laten. 

Hieronder vindt u een overzicht van alle erkende installateurs in Limburg, gerangschikt naar beoordeling.

Top installer badge

Aanbevolen installateurs in provincie Limburg

Onze aanbevolen installateurs voldoen aan onze strengste selectie criteria en werden zorgvuldig door ons geselecteerd. Deze installateurs geven u de garantie dat ze enkel met topmerken werken inzake zonnepanelen en omvormer, zijn financieel gezond, bestaan minstens 5 jaar en beschikken over hun eigen installatieploeg en doen geen beroep op onderaannemers. Tenslotte hebben ze ook alle vereiste certificaten en opleidingen genoten.

Zoek doorheen 47 installateurs in Limburg

Kies uw provincie