Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

SunTronics


4.9 TOP INSTALLATEUR 3 beoordelingen

SunTronics bestaat sinds meer dan 10 jaar en heeft zich toegespitsts op het plaatsen van zonnepanelen. Alle installaties worden door continue getrainde technische vakmannen geplaatst.

SunTronics is in zijn 10 jaar bestaan fors uitgebreid. Doch blijft de installateur bewust trouw aan zijn regio en plaatst vooral installaties in West-Vlaanderen zodat het altijd snel bereikbaar is. Inmiddels heeft het meer dan 2000 gerealiseerde installataties op zijn palmares.

Alle installateurs ondergaan een grondige training en worden continue bijgeschoold. Zo kan u er zeker van dat uw installatie perfect geplaatst wordt en een maximaal rendement behaalt.

Voor de zonnepanelen wordt meestal gekozen voor het degelijke Viessman, van Duitste makelijk. Qua omvormer is dit SMA of SolarEdge, de twee merken omvormers welke onbetwistbaar zijn.

Ook voor doe-het-zelf installaties kan u bij SunTronics terecht voor advies en wordt u volledig begeleid aan scherpe prijzen.

Beschikbare merken

  • Viessmann
  • SolarEdge
  • SMA

Contacteer SunTronics


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

3 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.9

Beoordeling van Rik uit Izegem op 1/21/2019

Advies was uitgebreid en goed onderlegde antwoorden op mijn vragen en zorgen. De zonnepanelen werken zoals verwacht (opbrengst is zelfs beter dan verwacht). Niets op aan te merken, doe zo verder.

Service 4.5 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van DE BLAUWE Peter uit ASSEBROEK op 4/1/2019

Na vrschiilende offertes te hebben onderzocht was mijn keuze gevallen op SUNTRONICS wegens hun correcte prijs/kwaliteit (panasonicpanelen). Zonnepanelen werden ondertussen geplaatst zoals afgesproken. Van begin tot het einde is alles heel correct verlopen. Alle afspraken werden stipt en perfect nagekomen. Ben een heel tevreden klant en ik zou SUNTRONICS zeker aanraden !!!

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van koen desmet uit meulebeke op 8/22/2019

hallo met koen Desmet ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen die jullie bij mij hebben geplaats jullie zijn een zeer goed bedrijf doe zo verder vriendelijke groeten koen Desmet

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden