Menu

Zonnepanelen installateurs in Oost-Vlaanderen

De meeste installateurs in Oost-Vlaanderen bevinden zich in de regio van Gent, Sint-Niklaas, Aalst en Ninove. In Oost-Vlaanderen zijn enkele grote installateurs actief zoals Waassolar en Linea Trovata welke samen enkele duizenden zonnepanelen installaties hebben gerealiseerd. De laatste jaren heeft de provincie Oost-Vlaanderen  een grote groepsaankoop georganiseerd waar meer dan 10.000 geinteresseerden zich op hebben ingeschreven.

Oost-Vlaanderen is na Antwerpen de provincie waar het meeste kleine zonnepanelen installaties wordt geplaatst voor particulieren. In heel Oost-Vlaanderen zijn bijna 60.000 particuliere zonnepanelen installaties. Zo staat Oost-Vlaanderen nummer 3 in het aantal zonnepanelen installaties per inwoners. De grootste groei in middelgrote installatie werd in 2016 wel in Oost-Vlaanderen geregistreerd.

Hieronder vindt u een overzicht van alle erkende installateurs in Oost-Vlaanderen, gerangschikt naar beoordeling.

Top company

Aanbevolen installateurs in Oost-Vlaanderen

We hebben alle installateurs in :province onderzocht op meer dan 21 criteria en voldoen aan al onze criteria inzake kwaliteit en betrouwbaarheid.

recommended Aanbevolen installateur

Go-Solar by D'Ieteren
4.6

4 beoordelingen

location Waasmunster

Go-Solar by D'Ieteren is een toonaangevende, sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Wij leveren onze diensten zowel aan de particuliere klanten als aan ondernemingen.

recommended Aanbevolen installateur

Galileo Energy
4.9

location Gavere

Met meer dan 4000 gerealiseerde installaties is Galileo Energy een referentie inzake zonnepanelen. Bij Galileo Energy staat kwaliteit reeds 12 jaar vooraan. 

recommended Aanbevolen installateur

Climasan
4.8

location Eke-Nazareth

ClimaSan adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden inzake zonne-energie en warmtepompen. Met een jarenlange ervaring en honderden tevreden klanten is ClimaSan een referentie in de regio van Gent en omstreken.

recommended Aanbevolen installateur

Wase Zon
4.5

location Waasmunster

Wase Zon is een REScert gecertificeerd installateur opgericht in 2012. Deze innovatieve installateur is naast zonnepanelen ook gespecialiseerd in thuisbatterijen.

recommended Aanbevolen installateur

ECO-Project
4.5

location Baardegem (Aalst)

ECO-Project is een totaalaanbieder voor zonnepanelen oplossingen. Het jonge bedrijf werd in 2016 opgestart door 2 zaakvoerders gepassioneerd door zonnepanelen en groene energie. Samen hebben ze meer dan 25 jaar ervaring in de zonnepanelen sector.

IQ Solar
4.5

location gent

IQ Solar specialiseert zich in het kwaliteitsvol installeren van zonnepanelen. Via onze installaties helpen wij u graag uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen.

recommended Aanbevolen installateur

Ensol-Tec
4.7

location Aalter

Ensol-Tec is gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Uiteraard behoren ook zonnepanelen tot dit gamma. Er worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd voor zowel bedrijven, overheden als particulieren.

Solar Constructs
4.3

location Lochristi

Solar Constructs is een belangrijke speler op de markt van zonne-installaties. Wij laten u graag een graantje meepikken. Door onze grote aankopen van zonnepanelen geniet u van de laagste prijzen van het moment.

Planet-eco
4.4

location Ninove

Als installatiebedrijf van duurzame energietechnieken zoals warmtepompen, gascondensatieketels, zonneboilers, warmtepompboilers en zonnepanelen willen wij u graag inspireren.

STROHM
4.4

location Oostakker

HYUNDAI panelen QCELLS panelen HUAWEI omvormers & batterijen SMA omvormers & batterijen We zijn actief in de zonnepaneelsector sinds 2008.

recommended Aanbevolen installateur

Rena Plus
4.8

location Sint-Niklaas

Zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen zjin de heilige drievuldigheid als het gaat over lage energiefacturen en maximaal rendement.  Dankzij onze meer dan 14 jaar ervaring in de sector en 30 jaar in de bouw, zorgen wij voor een zorgeloze installatie en afwerking.

recommended Aanbevolen installateur

SunElektro
4.8

location Wortegem-Petegem

SunElektro Eco Systems is meer dan 35 jaar dé ideale partner voor al uw elektro projecten. SunElektro is gespecialiseerd in vier vakgebieden: zonnepanelen, windturbines, domotrica en elektriciteitswerken.

recommended Aanbevolen installateur

HM Technics
4.8

location Ronse

HM Technics werkt zowel adviserend als uitvoerend. Bij elk nieuw project wordt de woning geanalyseerd en gekeken naar wat kan geoptimisaleerd worden. Daar spelen zonnepanelen in vele gevallen een belangrijke rol in.

recommended Aanbevolen installateur

MiNi Energietechniek
4.7

location Wetteren

MiNi Energietechniek is een installateur actief in de hernieuwbare energiesector met vele honderden tevreden referenties. Een zorgvuldige keuze voor de beste meken zorgt voor duurzame zonnepanelen installaties.

Atom Solar
4.5

location Wondelgem

Atom Solar spitst zich toe op alle hernieuwbare energiebronnen uit de zon en bestaat uit een jong team gedreven en gebeten door groene energie. Vanuit hartje Gent wordt een brede regio gedekt.

Kilowatt-Solar
4.3

location Oosterzele

Kilowatt-Solar ontwerpt, bouwt en installeert uw zonnepanelen installatie met oog op maximaal rendement binnen het door u afgesproken budget.

Boon Solar
4.2

location Iddergem

Boon Solar is een erkend zonnepanelen installateur welke resoluut gaat voor kwaliteit zowel bij plaatsing als de gekozen merken. Hierdoor is de klant zeker van een investering welke zorgeloos werkt voor tientallen jaren en financieel interessant is.

Sollie BVBA
4.3

location Temse

Sollie is de specialist in hoogrendement zonnepanelen en met meer dan 1000 installaties en tevreden klanten. Als Premium Installer van Panasonic en Solaredge is Sollie de enige installateur in België welke 25 jaar garantie geeft op de zonnepanelen. 

EcoPuur
3.8

location Nevele

EcoPuur is jouw uitverkoren partner voor ecologisch, zorgeloos en energiebewust wonen. Al onze medewerkers delen die visie, meer nog: het is hun passie! Elke relatie die we aangaan, is gebaseerd op onze kernwaarden: respect, openheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Proenergy
4.4

location Aalter

Proenergy beschikt over het certificaat van SolarEdge Certified Installer voor het plaatsen van omvormers. Dit label garandeert topwerk van een topmerk. Voor zonnepanelen wordt gewerkt met topmerk Solarwatt. Alle werknemers worden dan ook constant bijgeschoold zodat ze naast hun vele ervaring ook steeds de nieuwste technieken onder de knie hebben.

Alfasun
3.8

location Ninove

We zijn reeds sinds 2008 actief in het plaatsten van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn het ideale alternatief voor de stijgende energieprijzen de kop in te drukken.

Smart Energy Systems
3.8

location Geraardsbergen

Smart Energy Systems is een toonaangevend zonnapenelen installateur in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Zottegem tot Ronse en Oudenaarde. Er wordt enkel gewerkt met de beste merken welke zorgvuldig gekozen worden.

Linea Trovata Suntec nv
3.5

location Lokeren

Als installateur gaan we een langetermijnrelatie aan met elke klant, waarbij u steeds kan rekenen op onze uitstekende klantendienst

Ecoworld
3.5

location Gent

Ecoworld met hoofdzetel te Gent is één van de grootste zonnepanelen installateurs in de regio. Met meer dan 6700 tevreden klanten en 20 jaar ervaring helpt Ecoworld u van A-Z bij het realiseren van uw project.

Manambergie
2.8

location Melle

Manambergie is een zonnepanelen installateur in Melle.

Vlaanderen Groen
2.7

location Hofstade

Vlaanderen Groen is een genomineerd zonnepanelen installateur welke actief is binnen verschillende technieken van hernieuwbare energie. Zuinige infraroodverwarming en pelletkachels zijn er enkele voorbeelden van. Zonnepanelen zijn bij uitstek de nummer één manier om te besparen op elektriciteit. Een team van 10 gedreven en gecertificeerde medewerkers helpen uw project tot een goed einde. Elk plaatsingsteam heeft zijn specialiteit en werkt op maat van de klant. Onze adviseurs staan u ook elke dag bij om uw project tot een succes te brengen.

Smart4U
1.5

location Lokeren

SMART4U heeft een jarenlange expertise opgebouwd bij de installatie van zonnepanelen en omvormers. Maatwerk en flexibel. Dat is hoe we bij SMART4U uw aanvraag aanpakken.

Mortier Solar Systems

location Oudenaarde

Jaar na jaar wint zonne-energie aan belangstelling. Dit komt door het feit dat de energieprijzen jaarlijks gemiddeld met zo’n 7 procent stijgen. Een hoog percentage dus terwijl de lonen jaarlijks nog niet met de helft verhoogd worden. Reden te meer dus om alles te doen om uw energiefactuur zo laag mogelijk te houden en dit kan perfect met de zonnepanelen van Mortier Solar Systems!

MNtechnics

location Sint-Niklaas

Wie op zoek is naar een duurzame manier om met energie om te gaan kan terecht bij MN Technics. Het bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen, LED-verlichting, dak- en vloerisolatie. Als familiebedrijf staat MN Technics garant voor service op maat, kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop. U wordt begeleid bij gans uw project van begin tot eind.  

Mortisun

location Wortegem-Petegem

Mortisun Solar Systems is installateur van kwalitatieve zonnepanelen-installaties voor de particulier, de zelfstandige ondernemer of de KMO. Onze aanpak is uniek ! We bezorgen u duurzame energie van uitstekende kwaliteit, gekoppeld aan desdundig advies en een efficiënte installatie.    

SOLLED

location Erembodegem

Het plaatsen van zonnepanelen is op vandaag heel rendabel voor bedrijven. Ook voor de particulier is het nog zeker interessant. SOLLED heeft al jaren ervaring in het bouwen van zonnestroominstallaties voor klein en groot. Hierin hebben wij veel kennis en een sterke reputatie opgebouwd.

Stammeleer Erik

location Borsbeke

Bij Stammeleer Erik  wordt enkel het beste materiaal gebruikt. Voor zonnepanelen wordt er steevast voor het Belgische Enfinity gekozen. Deze panelen komen met een unieke productgarantie van 80% na 25 jaar. Alle installaties worden zorgvuldig en met de meeste zorg geplaatst.

BE SOLAR

location Kruibeke

BE SOLAR werd opgericht door Anthony Ophoff en Filip Luyckx, een ervaren energieconsulent en burgelijk ingenieur met een gemeenschappelijke passie voor groene energie. Er wordt enkel gewerkt met topmerken voor zowel zonnepanelen als omvormers.    

STEP Technieken

location Stekene

STEP technieken ontstond uit passie voor alles wat aan energie kan gerelateerd worden. Samen met de klant bouwt STEP dan ook een installatie uit die voor jarenlang, zorgeloos plezier zorgt. Hiervoor wordt steeds gebruik gemaakt van degelijke producten en materialen.

Moerman Torre Technieken

location Evergem

Moerman Torre Technieken zag het daglicht in 1997 als zelfstandige. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een gezonde KMO en gespecialiseerd in onder andere zonnepanelen. Doordat ze een klein bedrijf zijn kunnen ze snel werken en ook interessante prijzen bieden.

A.A.E. Solarnick

location Nieuwkerken

Als zustermaatschappij van  A.A.E. Eelectranick kan  A.A.E. Solarnick teren op jarenlange ervaring in elektrische installaties en kan een zonnepanelen installatie dan ook tot in de puntjes uitwerken zodat de maximale opbrengst behaald kan worden.

Kate-Technics

location Maldegem

Kate-Technics te Maldegem is hét meest gespecialiseerde bedrijf uit de regio dat zich toespitst op de installatie van zonnepanelen. Plaatsing en installatie van verwarmingsketels, aircosystemen en warmtepompen behoort eveneens tot de activiteiten.

Group Solar

location Wetteren

Group Solar in Wetteren heeft meer dan 10 jaar ervaring met fotovoltaïsche projecten van kleine en grote omvang. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op hun kennis en know-how een beroep doen voor het installeren van zonne-energiesystemen.

De Groene Leeuw

location Aalter

Ook genoeg van die elektriciteitsfactuur? Met zonnepanelen kweekt u zelf elektriciteit en ligt u niet meer wakker van de stijgende energieprijzen. Vraag nu gratis offerte! Ook voor reinigen en herstellen kan iedereen bij ons terecht.

AlterElectra

location Deinze

AlterElectra is een installateur met meer dan 10 jaar ervaring en bijna 2000 gerealiseerde installaties. Alles wordt in eigen beheer gedaan met een installatieploeg welke jarenlange ervaring heeft opgedaan in dak-en zinkwerken.

Eecootec

location Knesselare

Eecootec werd in 2011 opgericht en richtte zich op het “slimmer omgaan met energie”. Hernieuwbare energie is hier het belangrijkste punt want daarin investeren is goed voor het milieu en voor uw eigen portemonnee.

Afes

location Zwalm

Afes Group is dé partner in Zwalm, Zottegem, Gavere en Oudenaarde en ver daarbuiten om uw energieverbruik te doen dalen en zonnepanelen ter plaatsen. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft het inmiddels duizenden tevreden klanten.

Groene Zon

location Maldegem

Groene Zon is uw gecertificeerd expert in duurzame en energiebesparende installaties. We zijn gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadstations en hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector.

Green Technologies

location Laarne

Green Technologies is sinds 2007 actief in hernieuwbare energie met een focus op zonnepanelen. Wij investeren sterk in ons bedrijf, van trainingen voor ons personeel en veiligheid tot het beste materiaal.

NV Elektriciteitswerken Berckmoes & Co

location Zele

Elektriciteitswerken Berckmoes NV is een geregistreerd familiebedrijf uit Zele (Oost-vlaanderen) dat werd opgericht in 1989 door Ronny Berckmoes, na 20 jaar praktijkervaring in woningbouw & industrie.

Green-it

location Gijzegem

Green-it is sinds 2010 actief in hernieuwbare energie. Door de jaren heen specialiseerde het zich in zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Bij Green-It kan u rekenen op een totaaloplossing op maat.

MV Solar

location Sint-Niklaas

MV Solar specialiseerde zich sinds vele jaren in zowel dakwerken, het plaatsen van zonnepanelen en gevelbekleding. U kunt dus voor verschillende werken bij één en dezelfde vakman terecht.

Van Cauter

location Lede

BVBA Van Cauter ging in 1990 van start met een klein, doch sterk team van vier vakspecialisten. Inmiddels is dat team uitgegroeid tot een enthousiaste formatie van ruim twintig medewerkers.

DACO

location Ninove

DACO heeft zich tot doel gesteld uw ervaren partner te zijn bij totaalconcepten op het vlak van energie voor particulieren zowel voor nieuwbouw en verbouwing maar ook voor bedrijven. 

DC Technics

location Wortegem-Petegem

DC Technics helpt al sinds 15 jaar om slim om te gaan met energie op vlak van zonnepanelen, thuisbatterijen, elektriciteit en domotica waardoor men kan besparen op de elektriciteitsfactuur.

Electro KG sun

location Beveren

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat steeds werkt volgens de wensen van de klant. Wij komen steeds tot bij u om alles te bespreken en de situatie te bekijken.

Sensico

location Lokeren

Sensico is als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf continu bezig met rationeel energieverbruik en een duurzame oplossing voor het opwekken van elektriciteit.

Ecovisie

location Sinaai

Ecovisie gespecialiseerd in duurzaam bouwen en verbouwen met als hoofdactiviteit het installeren van zonnepanelen en zonneboilers in de regio van Sint-Niklaas.

E-advies

location Gentbrugge

E-advies spits zit toe op installaties met de hoogste efficiënties en rendementen, om zo op lange termijn de hoogste besparingen te realiseren.

Climavert

location Ninove

Climavert is gespecialiseerd in energiezuinige technieken waaronder zonnepanelen en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Solar Constructs

location Lokeren

Wij zijn reeds 17 jaar een gespecialiseerd bedrijf in de hernieuwbare energie, sinds kort gefusioneerd met Solarroof te Damme.

Solek

location Evergem

Als geregistreerd aannemer levert en installeert Solek kwalitatieve en rendabele zonnepanelen.

MI-COM Energy

location Sint-Niklaas

-