Menu

Vergelijk meer dan 300 zonnepanelen installateurs

Zonnepanelen zijn weer helemeaal in trek in Vlaanderen. Heel wat installateur hebben zich toegespits op het plaatsen van zonnepanelen. Wanneer u denkt of beslist heeft om zonnepanelen te plaatsen is het vinden van een goede installateur noodzakkelijk. We helpen je hierbij graag verder met onze tips en een overzicht van alle erkende installateurs.

Waneer u één of meerder installateurs hebt gevonden, is het goed dezelfde vragen te stellen. Enkele voorbeeldvragen voor de installateur:

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Waarom (niet)?
  • Welke zonnepanelen gebruikt u en waarom?
  • Wat is de garantie op de zonnepanelen?
  • Wat is de garantie op de omvormer?
  • Wat is de garantie op de uitgevoerde werken en hoe snel word ik geholpen in geval van defecten?
  • Hoeveel installaties hebt u gerealiseerd?
  • Bent u lid van één of meerdere (bouw)federaties?
  • Kan u mij enkele referenties geven welke ik kan contacteren?
  • Worden de zonnepanelen door uw bedrijf geplaatst of een onderaannemer?

Wij raden u ook aan offertes aan te vragen bij meerdere installateurs. Het is verstandig te kiezen voor een installateur welke u een persoonlijke offerte geeft en al uw vragen kan beantwoorden. Het is ook aangeraden een installateur bij u te laten langskomen zodat deze zelf naar uw dak kan kijken en de offerte op basis hiervan kan opstellen. Staar u ook niet blind op de totaalprijs van de offerte, vraag uw installateur altijd de €/Wp. Dit is de beste manier om een offerte te beoordelen.

Hieronder staan erkende en professionele zonnepanelen installateurs. Ze vertellen u wie ze zijn, hun aanpak, pluspunten, hun beschikbare merken zonnepanelen en de garantie welke ze bieden

Zoek installateurs per province

Verkies je een lokale installateur? Selecteer je provincie en je krijgt een overzicht van lokale bedrijven welke je direct kan contacteren.

recommended Aanbevolen installateur

Sun Eco
4.9

25 beoordelingen

location Herentals

Bij Sun Eco werken de 2 zaakvoerders zelf mee op de werf. Sun Eco richt zich enkel op residentiële installaties en garandeert een persoonlijke aanpak waarbij specifiek wordt geluisterd en gekeken naar de situatie. Dit alles aan een goede prijs/kwaliteit. 

recommended Aanbevolen installateur

EcoFusion
4.7

10 beoordelingen

location Dessel

Met EcoFusion en zijn 25 jaar ervaring kiest u voor een ervaren partner die alle technische uitdagingen aangaat. Met veel passie en goesting zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke dienst na verkoop. Trots op onze meer dan 100 Google-reviews!      

recommended Aanbevolen installateur

Go Solar
4.6

5 beoordelingen

location Brecht

Het bedrijf Go-Solar is opgericht als zusterbedrijf van het reeds gevestigde bedrijf Waassolar. Met meer dan 5000 tevreden referenties in de laatste 10 jaar bent u met Go Solar verzekerd van een professionele zonnepanelen installateur.

recommended Aanbevolen installateur

WaasSolar
4.6

4 beoordelingen

location Waasmunster

Go-Solar bvba is een toonaangevende, sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Wij leveren onze diensten zowel aan de particuliere klanten als aan ondernemingen.

recommended Aanbevolen installateur

Belivert
4.8

40 beoordelingen

location Zedelgem

Besparen op uw energiekosten en onafhankelijk worden van uw energieleverancier? Met de jarenlange ervaring van Belivert (3000+ installatie) en door enkel te werken met de beste merken realiseren we deze doelen.

recommended Aanbevolen installateur

EnergieVoorMorgen
4.8

16 beoordelingen

location Rumbeke

EnergieVoorMorgen beschikt over een grote expertise in de installatie van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Elk project wordt persoonlijk aangepakt en begint met een bezoek ter plaatste, waar een studie plaatsvindt.

recommended Aanbevolen installateur

Batimont
4.5

2 beoordelingen

location Gullegem

Batimont is één van de eerste zonnepanelen installateurs in Vlaanderen, met intussen meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf gelegen in Gullegem werkt enkel met hoogstaande Duitse materialen zoals AEG en SMA en dit voor zowel particulieren als KMO's. Tevens is Batimont ook LG PRO partner voor Oost en West Vlaanderen!

recommended Aanbevolen installateur

DB&W Technics
4.9

57 beoordelingen

location Lummen

DB&W Technics is de partner voor uw groene energie. Samen helpen we u aanzienlijk besparen op de energiefactuur door duurzame zonnepanelen. We werken enkel met de kwalitatiefste materialen en dit sinds 2004.

recommended Aanbevolen installateur

Total Energy Projects
4.7

6 beoordelingen

location Bilzen

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z.  De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. 

Loforte

location Dilsen-Stokkem

Van een eerste analyse tot het plaatsen, onderhoud en reinigen van uw zonnepanelen. Wij zorgen graag voor het totaalpakket! Loforte levert kwaliteitsvolle zonnepaneel systemen opmaat voor particulieren, KMO’s en de landbouwsector.

recommended Aanbevolen installateur

Nova Solar
4.7

10 beoordelingen

location Merchtem

Nova Solar is ontstaan uit een gedeelde passie voor groene energie. Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Techni-Cal

location Ternat

Techni-Cal werd opgericht in 2006 en is intussen uitgegroeid tot een KMO met 8 personeelsleden en 2 zaakvoerders. Techni-Cal spitst zich toe op het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en airco voor zowel particulieren als bedrijven.