Menu

Vergelijk meer dan 300 zonnepanelen installateurs

Zonnepanelen zijn weer helemeaal in trek in Vlaanderen. Heel wat installateur hebben zich toegespits op het plaatsen van zonnepanelen. Wanneer u denkt of beslist heeft om zonnepanelen te plaatsen is het vinden van een goede installateur noodzakkelijk. We helpen je hierbij graag verder met onze tips en een overzicht van alle erkende installateurs.

Waneer u één of meerder installateurs hebt gevonden, is het goed dezelfde vragen te stellen. Enkele voorbeeldvragen voor de installateur:

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Waarom (niet)?
  • Welke zonnepanelen gebruikt u en waarom?
  • Wat is de garantie op de zonnepanelen?
  • Wat is de garantie op de omvormer?
  • Wat is de garantie op de uitgevoerde werken en hoe snel word ik geholpen in geval van defecten?
  • Hoeveel installaties hebt u gerealiseerd?
  • Bent u lid van één of meerdere (bouw)federaties?
  • Kan u mij enkele referenties geven welke ik kan contacteren?
  • Worden de zonnepanelen door uw bedrijf geplaatst of een onderaannemer?

Wij raden u ook aan offertes aan te vragen bij meerdere installateurs. Het is verstandig te kiezen voor een installateur welke u een persoonlijke offerte geeft en al uw vragen kan beantwoorden. Het is ook aangeraden een installateur bij u te laten langskomen zodat deze zelf naar uw dak kan kijken en de offerte op basis hiervan kan opstellen. Staar u ook niet blind op de totaalprijs van de offerte, vraag uw installateur altijd de €/Wp. Dit is de beste manier om een offerte te beoordelen.

Hieronder staan erkende en professionele zonnepanelen installateurs. Ze vertellen u wie ze zijn, hun aanpak, pluspunten, hun beschikbare merken zonnepanelen en de garantie welke ze bieden

Zoek installateurs per province

Verkies je een lokale installateur? Selecteer je provincie en je krijgt een overzicht van lokale bedrijven welke je direct kan contacteren.

recommended Aanbevolen installateur

Sun Eco
4.9

28 beoordelingen

location Herentals

Sun Eco is sinds 2017 een groeiend bedrijf in de sector van hernieuwbare energie. Bij Sun Eco garanderen wij u een persoonlijke aanpak waarbij specifiek wordt geluisterd en gekeken naar uw situatie. 

recommended Aanbevolen installateur

Ensys
4.8

17 beoordelingen

location Kapellen

Ensys werkt enkel samen met de beste merken voor zonnepanelen en omvormers. Dankzij de jarenlange ervaring van de bedrijfsleiders en werknemers onderscheidt het zich van de concurrentie. Zo wordt Ensys vaak gevraagd om bestaande zonnepanelen installaties te optimaliseren.

recommended Aanbevolen installateur

EcoFusion
4.7

10 beoordelingen

location Dessel

Met EcoFusion en zijn 25 jaar ervaring kiest u voor een ervaren partner die alle technische uitdagingen aangaat. Met veel passie en goesting zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke dienst na verkoop.      

recommended Aanbevolen installateur

Go-Solar by D'Ieteren
4.6

4 beoordelingen

location Waasmunster

Go-Solar by D'Ieteren is een toonaangevende, sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Wij leveren onze diensten zowel aan de particuliere klanten als aan ondernemingen.

recommended Aanbevolen installateur

Belivert
4.8

40 beoordelingen

location Zedelgem

Besparen op uw energiekosten en onafhankelijk worden van uw energieleverancier? Met de jarenlange ervaring van Belivert (3000+ installatie) en door enkel te werken met de beste merken realiseren we deze doelen.

ESE
4.4

5 beoordelingen

location Veurne

ESE.solar maakt deel uit van ESE.group en is reeds meer dan 10 jaar zonnepanelenexpert. Onze ervaren medewerkers ontwikkelen een installatie op maat van elke klant (particulier & bedrijf), met als doel een zo hoog mogelijk rendement te bekomen. Contacteer ons en bespaar nu op je energiefactuur!

Solarroof
4.1

4 beoordelingen

location Moerkerke

Solarroof bestaat sinds meer dan 10 jaar, is RESCERT gecertificeerd en plaatst vooral installaties voor particulieren met meer dan 3000 gerealiseerde installaties en tevreden klanten.

recommended Aanbevolen installateur

Total Energy Projects
4.6

8 beoordelingen

location Bilzen

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z.  De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. 

Stessens Energy Systems

location Houthalen

De bestuurder van Stessens Energy Systems is reeds actief in de sector van hernieuwbare energie sinds 2013. Als gecertificeerde installateur kan u rekenen op deskundige en professionele dienstverlening. We houden van een persoonlijke aanpak en advies op maat van uw situatie. 

Loforte

location Dilsen-Stokkem

Van een eerste analyse tot het plaatsen, onderhoud en reinigen van uw zonnepanelen. Wij zorgen graag voor het totaalpakket! Loforte levert kwaliteitsvolle zonnepaneel systemen opmaat voor particulieren, KMO’s en de landbouwsector.

recommended Aanbevolen installateur

Nova Solar
4.8

13 beoordelingen

location Grimbergen

Nova Solar is ontstaan uit een gedeelde passie voor groene energie. Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

recommended Aanbevolen installateur

EnergyKing
4.5

3 beoordelingen

location Herent

EnergyKing werd in 2013 opgericht door twee ingenieurs. De installateur gelegen in de regio van Leuven richt zich niet enkel op zonnepanelen maar ook warmtepompen, airco, thuisbatterijen en laadpunten. 

InfinitEnergy

location Holsbeek

​InfinitEnergy is een bedrijf - geleid door gepassioneerde ingenieurs - dat gespecialiseerd is in innovatieve technologieën voor hernieuwbare energie, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.