Menu

Vergelijk meer dan 300 zonnepanelen installateurs

Zonnepanelen zijn weer helemeaal in trek in Vlaanderen. Heel wat installateur hebben zich toegespits op het plaatsen van zonnepanelen. Wanneer u denkt of beslist heeft om zonnepanelen te plaatsen is het vinden van een goede installateur noodzakkelijk. We helpen je hierbij graag verder met onze tips en een overzicht van alle erkende installateurs.

Waneer u één of meerder installateurs hebt gevonden, is het goed dezelfde vragen te stellen. Enkele voorbeeldvragen voor de installateur:

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Waarom (niet)?
  • Welke zonnepanelen gebruikt u en waarom?
  • Wat is de garantie op de zonnepanelen?
  • Wat is de garantie op de omvormer?
  • Wat is de garantie op de uitgevoerde werken en hoe snel word ik geholpen in geval van defecten?
  • Hoeveel installaties hebt u gerealiseerd?
  • Bent u lid van één of meerdere (bouw)federaties?
  • Kan u mij enkele referenties geven welke ik kan contacteren?
  • Worden de zonnepanelen door uw bedrijf geplaatst of een onderaannemer?

Wij raden u ook aan offertes aan te vragen bij meerdere installateurs. Het is verstandig te kiezen voor een installateur welke u een persoonlijke offerte geeft en al uw vragen kan beantwoorden. Het is ook aangeraden een installateur bij u te laten langskomen zodat deze zelf naar uw dak kan kijken en de offerte op basis hiervan kan opstellen. Staar u ook niet blind op de totaalprijs van de offerte, vraag uw installateur altijd de €/Wp. Dit is de beste manier om een offerte te beoordelen.

Hieronder staan erkende en professionele zonnepanelen installateurs. Ze vertellen u wie ze zijn, hun aanpak, pluspunten, hun beschikbare merken zonnepanelen en de garantie welke ze bieden

Zoek installateurs per province

Verkies je een lokale installateur? Selecteer je provincie en je krijgt een overzicht van lokale bedrijven welke je direct kan contacteren.

Ensys
4.4

14 beoordelingen

location Kapellen

Ensys werkt enkel samen met de beste merken voor zonnepanelen en omvormers. Dankzij de jarenlange ervaring van de bedrijfsleiders en werknemers onderscheidt het zich van de concurrentie. Zo wordt Ensys vaak gevraagd om bestaande zonnepanelen installaties te optimaliseren.

EcoFusion
4.4

8 beoordelingen

location Dessel

Met EcoFusion en zijn 25 jaar ervaring kiest u voor een ervaren en dynamische partner die alle technische uitdagingen aangaat. Met veel passie en goesting zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke dienst na verkoop. 

Go Solar
4.2

5 beoordelingen

location Brecht

Het bedrijf Go-Solar is opgericht als zusterbedrijf van het reeds gevestigde bedrijf Waassolar. Met meer dan 5000 tevreden referenties in de laatste 10 jaar bent u met Go Solar verzekerd van een professionele zonnepanelen installateur.

recommended Aanbevolen installateur

WaasSolar
4.7

4 beoordelingen

location Waasmunster

Go-Solar bvba is een toonaangevende, sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Wij leveren onze diensten zowel aan de particuliere klanten als aan ondernemingen.

recommended Aanbevolen installateur

ECO-Project
4.7

3 beoordelingen

location Baardegem (Aalst)

ECO-Project is een totaalaanbieder voor zonnepanelen oplossingen. Het jonge bedrijf werd in 2016 opgestart door 2 zaakvoerders gepassioneerd door zonnepanelen en groene energie. Samen hebben ze meer dan 25 jaar ervaring in de zonnepanelen sector.

recommended Aanbevolen installateur

Vlaanderen Groen
4.7

2 beoordelingen

location Hofstade

Vlaanderen Groen is een genomineerd zonnepanelen installateur welke actief is binnen verschillende technieken van hernieuwbare energie. Zuinige infraroodverwarming en pelletkachels zijn er enkele voorbeelden van. Zonnepanelen zijn bij uitstek de nummer één manier om te besparen op elektriciteit. Een team van 10 gedreven en gecertificeerde medewerkers helpen uw project tot een goed einde. Elk plaatsingsteam heeft zijn specialiteit en werkt op maat van de klant. Onze adviseurs staan u ook elke dag bij om uw project tot een succes te brengen.

recommended Aanbevolen installateur

Belivert
4.7

38 beoordelingen

location Zedelgem

Besparen op uw energiekosten en onafhankelijk worden van uw energieleverancier? Met de jarenlange ervaring van Belivert (3000+ installatie) en door enkel te werken met de beste merken realiseren we deze doelen.

recommended Aanbevolen installateur

Full Energy
4.5

59 beoordelingen

location Torhout

Beste toekomstige klanten, door de grote drukte in de zonnepanelen voeren wij een verkoop stop in tot 30 oktober. Graag ons pas dan te contacteren. Wij zijn meewerkende zaakvoerders en willen onze tijd de komende maanden op het dak spenderen. Bedankt voor uw begrip.

EnergieVoorMorgen
4.5

15 beoordelingen

location Rumbeke

EnergieVoorMorgen beschikt over een grote expertise in de installatie van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Elk project wordt persoonlijk aangepakt en begint met een bezoek ter plaatste, waar een studie plaatsvindt.

recommended Aanbevolen installateur

DB&W Technics
4.9

56 beoordelingen

location Lummen

DB&W Technics is de partner voor uw groene energie. Samen helpen we u aanzienlijk besparen op de energiefactuur door duurzame zonnepanelen. We werken enkel met de kwalitatiefste materialen en dit sinds 2004.

Aralt
4.5

31 beoordelingen

location Hasselt

Met meer dan 7000 zonnepanelen installatie bij particulier als bedrijf (Katoennatie, Carrefour..) is Aralt een van de belangrijkste spelers op de markt. De offerte is altijd de factuur, er wordt geen voorschot gevraagd en alles wordt in eigen beheer geplaatst. Als SolarEdge Certified Partner geniet u als klant ook van extra garantie op de omvormer.

recommended Aanbevolen installateur

Moors All Energy
4.9

8 beoordelingen

location Leopoldsburg

Moors All Energy is uw specialist in hernieuwbare en groene energie. Zij gaan steeds voor een project op uw maat waarbij ze rekening houden met uw noden, wensen en verbruik.

Nova Solar
4.3

6 beoordelingen

location Merchtem

Nova Solar is ontstaan uit een gedeelde passie voor groene energie. Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

recommended Aanbevolen installateur

EnergyKing
4.7

1 beoordelingen

location Herent

EnergyKing werd in 2013 opgericht door twee ingenieurs. De installateur gelegen in de regio van Leuven richt zich niet enkel op zonnepanelen maar ook warmtepompen en zonneboilers. 

Techni-Cal

location Ternat

Techni-Cal werd opgericht in 2006 en is intussen uitgegroeid tot een KMO met 8 personeelsleden en 2 zaakvoerders. Techni-Cal spitst zich toe op het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en airco voor zowel particulieren als bedrijven.