Menu

SunElektro

4.8

(1 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

SunElektro Eco Systems is meer dan 35 jaar dé ideale partner voor al uw elektro projecten. SunElektro is gespecialiseerd in vier vakgebieden: zonnepanelen, windturbines, domotrica en elektriciteitswerken.

location-dark Wortegem-Petegem

SunElektro installeert fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit kunnen zowel de gewone mono- of polykristallijne zonnepanelen zijn, evenals de hoge rendementspanelen.

Alle systemen kunnen op maat ontworpen worden. Zonnepanelen bieden tal van voordelen. Zo wordt u uw eigen producent van elektriciteit, waardoor u enorm kunt besparen op uw energiefactuur. Zowel op platte als op hellende daken kan een installatie voorzien worden.

Met meer dan 35 jaar ervaring in elektriciteitstwerken is SunElektro nu ook al een tiental jaar actief als zonnepanelen installateur. Via de tweede generatie blijft het een sterk familiebedrijf met zijn basis in Wortegem en is het zich de laatste jaren meer gaan concentreren op hernieubware energie. Met een eigen werkplaats en toonzaal is een bezoek ter plaatse altijd mogelijk.

Adres SunElektro

SunElektro bevindt zich op volgend adres: Zonnestraat 35, 9790 Wortegem-Petegem

Beoordeel SunElektro

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over SunElektro terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.8
1 beoordelingen

Kwaliteit

5.0

Prijs

4.5

Service

5.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Tom uit Oudenaarde op 1/29/2019

Zeer vriendelijk en goede uitleg van Bart en met passie voor wat ze doen. Werken goed uitgevoerd en alles werkt perfect. Zal hen zeker verder aanraden!

check SunElektro wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen SunElektro

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met SunElektro?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?