Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

SunElektro


4.8 TOP INSTALLATEUR 1 beoordelingen

SunElektro Eco Systems is meer dan 35 jaar dé ideale partner voor al uw elektro projecten. SunElektro is gespecialiseerd in vier vakgebieden: zonnepanelen, windturbines, domotrica en elektriciteitswerken.

SunElektro installeert fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit kunnen zowel de gewone mono- of polykristallijne zonnepanelen zijn, evenals de hoge rendementspanelen.

Alle systemen kunnen op maat ontworpen worden. Zonnepanelen bieden tal van voordelen. Zo wordt u uw eigen producent van elektriciteit, waardoor u enorm kunt besparen op uw energiefactuur. Zowel op platte als op hellende daken kan een installatie voorzien worden.

Met meer dan 35 jaar ervaring in elektriciteitstwerken is SunElektro nu ook al een tiental jaar actief als zonnepanelen installateur. Via de tweede generatie blijft het een sterk familiebedrijf met zijn basis in Wortegem en is het zich de laatste jaren meer gaan concentreren op hernieubware energie. Met een eigen werkplaats en toonzaal is een bezoek ter plaatse altijd mogelijk.

Contacteer SunElektro


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

1 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.8

Beoordeling van Tom uit Oudenaarde op 1/29/2019

Zeer vriendelijk en goede uitleg van Bart en met passie voor wat ze doen. Werken goed uitgevoerd en alles werkt perfect. Zal hen zeker verder aanraden!

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden