Menu

Ecoworld

3.2

(5 beoordelingen)

Ecoworld met hoofdzetel te Gent is één van de grootste zonnepanelen installateurs in de regio. Met meer dan 6700 tevreden klanten en 20 jaar ervaring helpt Ecoworld u van A-Z bij het realiseren van uw project.

location-dark Gent

Zonnepanelen zijn in minder dan 10 jaar terugbetaald. Wanneer u weet dat een zonnepanelen voor meer dan 25 jaar zonder problemen blijft werken is dit uiteraard een interessante investering, zeker met het onzekere klimaat rond energieprijzen.

Ecoworld helpt u graag verder en beantwoord al uw vragen over zonne-energie. De getrainde adviseurs komen graag bij u langs om uw project te bespreken en en volledig vrijblijvend een offerte aan te maken.

Ecoworld werkt enkel met hoogwaardige merken welke 10 tot 20 jaar fabrieksgarantie bieden en dit alles aan een sterke prijs-kwaliteit verhouding. 

Pluspunten

  • Meer dan 6700 tevreden klanten
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Eigen vakmensen welke continu geschoold worden

Beschikbare diensten

  • Plaatsing zonnepanelen

Adres Ecoworld

Ecoworld bevindt zich op volgend adres: Oktrooiplein 1/602, 9000 Gent

Beoordeel Ecoworld

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Ecoworld terug.

top-company-medal

60% AANBEVOLEN

3.2
5 beoordelingen

Kwaliteit

2.8

Prijs

3.2

Service

3.2

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Raf Bolle uit Zottegem op 4/7/2023

De algemene beoordeling is zeer goed. Vriendelijke en bekwame vertegenwoordiger die alles van A tot Z regelt. Het bedrijf is zeer correct, gaande van offerte tot respect van de beloofde plaatsingsdatum. De ploeg die de werken uitvoerde was op mekaar ingespeeld en de 19 panelen functioneerden al in de late namiddag. Ook de elektrische installatie is netjes uitgevoerd. Samen met de factuur kwamen ook de nodige documenten voor de premieaanvragen. Zelfs de afspraak met de keuring werd door Ecoworld gemaakt. De keurder sprak zijn lof uit over de professionele plaatsing. Top!!!

check Ecoworld wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Sam uit Deman op 11/3/2021

Correcte uitleg, correcte producten. Prachtig volledig zwarte panelen met zwarte aluminium dragers, op mijn zwarte dak valt deze installatie amper op. De plaatsing werd uitgevoerd door een andere firma waarbij ik na de plaatsing merkte dat de panelen te veel naar links lagen waardoor ze ietwat over het dak uitstaken en je de witte onderkant kon zien (met gevaar voor windstoten). Ecoworld is dit komen bekijken en heeft geoordeeld dat dit inderdaad niet geplaatst was volgens plan. Een week later zijn ze de panelen komen opschuiven en hebben hiervoor zelfs nieuwe horizontale balken moeten voorzien zonder meerkost. Mannen van hun woord! Bedankt!

check Ecoworld wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Teck uit Mechelen op 3/3/2021

Ontevreden klant – als je op zoek bent naar een professionele organisatie met een proactieve service ben je hier niet aan het juiste adres. Gedurende de installatieperiode heb ik me meermaals de bedenking gemaakt of we niet in een frauduleuze val waren getrapt. Finaal is onze installatie in orde gekomen, maar heb persoonlijk weinig vertrouwen dat dit bedrijf een toekomst heeft (met dus mogelijks gevolgen naar oa garantie). Met zekerheid zijn er betere alternatieven op de markt. Samenvatting: - Sales: goed kwalitatief intake gesprek – de enige persoon binnen het bedrijf waar je ook nadien terecht kan met vragen (maar ook externe contractor met weinig tot geen invloed na het sales proces) - Communicatie: geen pro-activiteit – moeilijk tot niet bereikbaar – veelal onbekwame medewerkers (excl. technische support) – voor elke vraag een ander email adres - Installatie:  In orde gekomen na 4 pogingen (geen materiaal bij, te weinig bij, kapot materiaal, …) en énkel na continue rappels via mail en telefoon voor opvolging  Installatie wordt volledig geoutsourced; in ons geval door 3 verschillende buitenlandse teams (strijdig met belofte vanuit sales dat de volledige installatie door eigen personeel wordt uitgevoerd).  Geen enkele van de installateurs was de Nederlandse taal voldoende machtig om deftig uitleg te geven. - Keuring in orde gekomen mede dankzij de flexibiliteit vd keurder. De technische installatie was ok maar de door EcoWorld aangeleverde documenten niet helemaal (deze werden ook pas aangeleverd nadat we zelf naar de keurder hadden gebeld met de vraag wat nodig was; zo niet had er zelfs geen tijdige keuring plaatsgevonden) - Factuur wordt verzonden voorafgaand aan de afronding vd werken – tussentijds ontvang je elke paar dagen een dreigmail met extra kosten bij niet tijdig betalen (termijn op 8 dagen ipv wettelijke 30 trouwens). Afgesproken korting was hierin niet opgenomen (finaal wel verrekend omdat we dit gelukkig zelf op mail hebben bevestigd, zoals elk gesprek trouwens) Steeds bereid tot verdere toelichting en/ of staving van alle bovenstaande opmerkingen (tomteck@yahoo.c..) @eigenaar: elk van de 3 bovenstaande 'pluspunten' zijn een leugen.

cancel Ecoworld wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Claeys Véronique uit Gent op 1/8/2021

Al bij al goede ervaring! Eerste contact met verkoop liep vlot, prijsofferte was mooi. Na betalen van voorschot, kreeg ik niemand meer te pakken! Waardoor mijn angst werd gevoed! Telkens standaard mail.. doch blijven proberen en uiteindelijk datum van plaatsing kunnen vastleggen. Factuur gedeeltelijk betaald en na datum keuring werd het saldo vereffend. Nu wachten op documenten netbeheerder. Dus positieve ervaring en goede prijzen!

check Ecoworld wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van Bradt uit Wetteren op 3/3/2021

Bedrieglijk onkundig bedrijf die ons door hun leugenachtige voorstellen duizenden euro's zal kosten de komende 15 jaar. Zeer vriendelijk en hulpvaardig tot wanneer je een contract/ offerte ondertekend hebt. Een bedrijf die ze beter uit de sector zouden weren en op non- actief zetten.

cancel Ecoworld wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

2.0

Kwaliteit

1.0

Beoordelingen Ecoworld

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Ecoworld?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?