Menu

Linea Trovata Suntec nv

3.5

(3 beoordelingen)

Als installateur gaan we een langetermijnrelatie aan met elke klant, waarbij u steeds kan rekenen op onze uitstekende klantendienst

location-dark Lokeren

Linea Trovata biedt duurzame en slimme energieoplossingen aan op maat van de particulier, de industrie en de agrarische sector. Ze onderscheidt zich in de markt door haar technische knowhow en creativiteit om meerdere technologieën te combineren tot één oplossing.

Pluspunten

Energieadvies op maat
Bij een kennismakingsgesprek wil Linea Trovata een goed beeld krijgen van uw huidig energie- en/of waterverbruik om zo optimaal mogelijk uw verwachtingen in kaart brengen. Een persoonlijk en nauwkeurig energieadvies is daarbij essentieel.

Slimme energieoplossingen
Alle energieoplossingen zijn gefundeerd op vakkennis waarbij er - indien nodig - gezocht wordt naar een slimme combinatie van energietechnieken. Precies hier maakt Linea Trovata het verschil: zoeken naar een optimale synergie tussen grensoverschrijdende energietoepassingen.

Maximaal energetisch rendement uit uw budget
In functie van elk project wordt onderzocht welke combinatie een efficiënte energieoplossing oplevert. Cruciaal is om de verschillende componenten van diverse duurzame technieken zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen om een maximale energieopbrengst te bereiken.

Differentiatie van hernieuwbare energiebronnen
Zonnepanlen, zonneboiler of warmtepompen: de kracht van Linea Trovata zit in haar veelzijdigheid. Kennis bevindt zich niet in één duurzame techniek, maar is verspreid over diverse vormen van alternatieve energiebronnen.

Financiële en juridische deskundigheid
Linea Trovata realiseerde al meer dan 3.000 succesvolle projecten. Dankzij de knowhow en de ervaring in duurzame energietechnieken in combinatie met financiële en juridische deskundigheid, kunnen we op maat en binnen ieders budget de meest rendabele oplossing bieden.

Betrouwbare partner
Linea Trovata is een geoliede organisatie waarbij de zorg om elk project vakkundig tot een goed einde te brengen, centraal staat. Om duurzame energieoplossingen bij particulieren te installeren doet Linea Trovata beroep op een stevig netwerk van trouwe concessiehouders.

Verzekering en administratieve ondersteuning
Linea Trovata heeft automatisch de tienjarige aannemersaansprakelijkheid. Bovendien beschikken we over alle noodzakelijke certificaten en verzekeringen om duurzame energie-installaties te bouwen. Uw projectmanager is ook op de hoogte of er zowel op lokaal, regionaal als nationaal niveau steunmaatregelen bestaan voor uw energie-investering.

Duurzame relatie van 20 jaar
Als installateur gaan we een langetermijnrelatie aan met elke klant, waarbij u steeds kan rekenen op onze uitstekende klantendienst. Met onze sleutelklare oplossing ontzorgen we u volledig: economische haalbaarheid, subsidieaanvragen, productkeuze, contacten met netbeheerder, installatie en opvolging.

Samenwerking met Natuurpunt
Behalve tal van gezamenlijke projecten gaat er jaarlijks ook een deel van de omzet richting Natuurpunt vzw. Voor Natuurpunt investeerde Linea Trovata mee in de aankoop van het Stappersven, 360 hectare natuurgebied in de Kalmthoutse Heide.

Beschikbare diensten

Met onze sleutelklare oplossing wil Linea Trovata u volledig ontzorgen: economische haalbaarheid, subsidieaanvragen, productkeuze, contacten met netwerkbeheerder, installatie en opvolging.

Energieadvies ter plaatse
Een duurzaam energiesysteem installeren zonder aandacht te besteden aan rationeel energiegebruik is zinloos. Een goede woningisolatie is hierbij essentieel. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u advies over wat duurzame energie voor u kan betekenen. Hoe is de oriëntatie van uw woning? Zoekt u een alternatief voor groene stroom of groene warmte?

Nadat we een goed beeld hebben van uw energieverbruik, brengen we uw energiebehoeften in kaart. Kort nadien ontvangt u een gedetailleerde offerte.

Opstellen technisch uitvoeringsplan
Na akkoord van de offerte maken we een tweede afspraak. Dan komt er een technische expert langst die de afstanden in detail gaat opmeten, rekening zal houden met eventuele hindernissen of mogelijkheden. Die exacte gegevens heeft hij nodig om achteraf een nauwkeurig digitaal ontwerp te kunnen tekenen van uw installatie. Dit elektrisch ontwerp krijgt u via e-mail toegestuurd.

Meestal gaat het in particuliere woningen over klassieke energievragen waardoor Linea Trovata een reeds ontwikkelde energieoplossing voorstelt op maat van uw verbruik tegen een correcte marktprijs. Bij complexere energievraagstukken zoeken we naar de meest energetische oplossingen waarbij we een expertise hebben opgebouwd in een combinatie van duurzame energietechnieken.

Installatie en opstart
Linea Trovata realiseerde al meer dan 2.500 succesvolle installaties bij particulieren en industriële toepassingen. Om duurzame energieoplossingen bij particulieren te installeren neem een professioneel team uw installatie in handen. Hierbij garanderen ze een degelijke en kwalitatieve afwerking van uw installatie. Ook de omvormer en de aansluiting op het net doen zij met de grootste zorg. Zij zullen pas doorgaan als de teller achteruitdraait of uw duurzame installatie 100% functioneert.

Installatie keuren en administratieve ondersteuning
Kort na de installatie maken we tijdig een afspraak met een erkend controleorganisme om uw elektrische installatie te keuren. Dat is zeker bij zonnepanelen van belang omdat u pas recht heeft op groenestroomcertificaten nadat uw installatie goedgekeurd is.

Linea Trovata beschikt over alle noodzakelijke certificaten en verzekeringen om zonne-installaties te bouwen. We hebben ook heel wat knowhow opgebouwd om u ook financieel en juridisch advies te verlenen bij de investeringen van uw duurzame energie-installatie. Als er hier noodzakelijke vergunningen aan te pas zouden komen, dan zoeken we dat voor u uit. Linea Trovata begeleidt u ook bij de aanvraag van overheidssteun zoals groenestroomcertificaten.

Duurzame relatie van meer dan 20 jaar
Linea Trovata heeft automatisch de tienjarige aannemersaansprakelijkheid, ook op de omvormer zit er een garantieperiode. De levensduur van een fotovoltaïsche installatie is eigenlijk onbeperkt, alleen vermindert de opbrengst na verloop van tijd. Zo garanderen we dat uw installatie na 20 jaar nog een rendement heeft van 90%, en na 25 jaar van 80%.

Dat betekent ook dat we als installateur een langetermijnrelatie aangaan. Heeft u vragen over uw energie-installatie, neem gerust contact met ons op. We kijken dan graag hoe we u verder kunnen helpen.

Indien gewenst kan u ook een extra onderhoudscontract afsluiten op uw installatie of omvormer.

Beschikbare merken

  • BISOL
  • Phonosolar
  • Sanyo
  • Scheuten Solar
  • SunPower
  • Suntech

Adres Linea Trovata Suntec nv

Linea Trovata Suntec nv bevindt zich op volgend adres: Zelebaan 124, 9160 Lokeren

Beoordeel Linea Trovata Suntec nv

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Linea Trovata Suntec nv terug.

top-company-medal

67% AANBEVOLEN

3.5
3 beoordelingen

Kwaliteit

3.5

Prijs

3.5

Service

3.7

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Steendam uit Lokeren op 4/14/2020

Goede service en alles tot in de puntjes uitgelegd. Mooie esthetische afwerking van mijn installatie.

check Linea Trovata Suntec nv wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Craet uit Steendorp op 5/9/2019

Wij hebben Zonnepanelen van het merk scheuten laten plaatsen in het jaar 2011.Blijkbaar is er met die zonnepanelen een probleem met de junction boxen. Hebben onze installateur gebeld en heeft het probleem bevestigd terplaatse.Blijkbaar zijn er installateurs dat bij dat probleem mee in tussen komen,maar onze installateur linea trovata niet en gaf ons een offerte 600 euro duurder dan een andere installateur.00

cancel Linea Trovata Suntec nv wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van De BEULE patrick uit Lokeren op 4/23/2019

Zeer goed heel beleefde en professionele medewerkers geruisloze omvormer zou geen andere firma willen

check Linea Trovata Suntec nv wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Linea Trovata Suntec nv

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Linea Trovata Suntec nv?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?