Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

EcoPuur


4.3 9 beoordelingen

EcoPuur is jouw uitverkoren partner voor ecologisch, zorgeloos en energiebewust wonen. Al onze medewerkers delen die visie, meer nog: het is hun passie! Elke relatie die we aangaan, is gebaseerd op onze kernwaarden: respect, openheid, betrokkenheid en vertrouwen.

EcoPuur bekijkt het verbruikspatroon van je woning. We geven advies over welke techniek je het best gebruikt. Daarna gaan we over tot de installatie van één techniek of een totaalconcept waarin meerdere technieken gebundeld worden. Zo worden zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, balansventilatie en domotica perfect op elkaar afgestemd. Deze aanpak verzekert jou een optimale energiebesparing.

Pluspunten

 • Innoverend
 • One-stop-shop voor al je (duurzame) energietechnieken
 • Alleen kwalitatief materiaal.
 • Merkonafhankelijkheid garandeert je het juiste product op de juiste plaats, tegen de beste prijs/kwaliteit.
 • Strikte bewaking van het budget.
 • Rescert gecertificeerd

Beschikbare diensten

 • Installatie en plaatsing
 • Onderhoud
 • Service bij storing
 • Uitgebreide garantie (als enige installateur 5 jaar all-in garantie op de gehele installatie)

Beschikbare merken

 • JA Solar
 • SunPower
 • SMA
 • Goodwe
 • SolarEdge

Contacteer EcoPuur


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

9 beoordelingen

78% AANBEVOLEN 4.3

Beoordeling van Kris uit op 11/22/2017

Heel duidelijk verhaal tijdens het eerste bezoek en alles gebracht zonder 'marketing' technieken. Prijzen zijn iets hoger maar wordt ruim goedgemaakt door de kwaliteit van de zonnepanelen en kennis. Onze installatie haalt een beter rendement dan oorspronkelijk vastgelegd. Aanrader!

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Peter uit op 11/22/2017

Ervaren adviseur die bij mij langs kwam. Vooral goede info op totaal systeem en hoe omvormer onderdimensioneren voor maximaal rendement en minder netvergoeding te betalen. Maakt deel uit van de Durabrik groep waardoor er toch zekerheid is. Prijsklasse wel iets hoger maar goede kwaliteit.

Service 4.5 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Alex Caestecker uit Maldegem op 6/12/2018

Zeer lang getwijfeld met wie ik de zonnepanelen zou plaatsen, omdat ik kwaliteit en afwerking enorm hoog plaats. Na het eerste contact met Mario was alles mij direct duidelijk en zaten we op dezelfde golflengte. De plaatsing ging perfect en is zeer netjes afgewerkt. Geen enkele kabel is te zien! De opstart ging vlekkeloos, alles te volgen op de app en PC. TOP!

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Vicky - Martin uit Moerbeke-Waas op 7/10/2018

Wij zijn super tevreden van EcoPuur. Het eerste gesprek, de planning, de uitvoering en de afhandeling.... allemaal kwalitatief. Verder zeer vriendelijke personen die 110 % correct zijn. Bij een volgend project sowieso EcoPuur !

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Henny uit Desselgem op 7/9/2018

Advies op maat en geen klassiek advies dewelke de 5 andere adviseurs van andere installateurs hebben gebracht (groepsaankoop W-Vl). Ecopuur was niet goedkoopste, doch advies, bereikbaarheid, kwaliteitsplaatsing en service na installatie diversifiëren Ecopuur van andere leveranciers. Een aanrader en goed advies is voor mij een meerprijs waard.

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Franky Van Quickenborne uit Nevele op 10/31/2018

Eerlijk en correct advies op maat zonder veel verkoopsshow. Vanaf offerte tot en met uitvoering zeer duidelijke en correcte communicatie. Geen loze beloftes. Ecopuur was niet goedkoopste, doch advies, bereikbaarheid, kwaliteitsplaatsing en service na installatie diversifiëren Ecopuur van andere leveranciers. Ik ben ZEEER positief over het vakmanschap, de netheid, vriendelijkheid en beleefdheid van de techniekers die de installatie deden!!! Ik raad Ecopuur zeker aan aan iedereen die vakmanschap en kwaliteit nog voornemen op de prijs. De firma is écht zijn kleine meerprijs waard.

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Geert Van Hoecke uit De Pinte op 11/14/2018

Derde installatie binnen de familie op minder dan een jaar tijd. Dit zegt al veel zowel over de voorstudie, de afspraken, de correcte prijs, de vlotte en degelijke uitvoering. Spijtig dat we er niet eerder aan begonnen zijn.

Service 4.5 Prijs 4.5 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van De Klerck Jacques uit Zwijnaarde op 12/20/2018

Werkte al tweemaal met ecopuur. Plaatsing en opvolging steeds correct. Was niet bang ecopuur aan te prijzen bij een vriend omdat ik zeker was van de geleverde kwaliteit en service. Deze laatste is bijzonder tevreden om met ecopuur in zee te gaan en ik niet met blozende kaken voor schut te staan.

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Peirs uit Deinze op 7/24/2019

Contact en plaatsing in 2012. In 2015 eerste defect vastgesteld: omvormer stuk. Volgens contract recht op een nieuwe. Ze hebben deze inderdaad komen vervangen maar was een gereviseerde, geen nieuwe dus. Omdat Ecopuur een andere bedrijfsvorm aannam, van cbva naar nv was ik ineens al mijn garanties kwijt volgens hen en moest ik dus alle werkuren betalen. Ondertussen opnieuw problemen sinds 2016. Panelen brengen maar helft zoveel op als voorzien. Men is na lang aandringen komen kijken en niks vastgesteld ter plaatse. Nadien niks meer gehoord. In 2019 een nieuwe GSC teller moeten installeren. Ik voel me dik belazerd door dit bedrijf.

Service 1.0 Prijs 1.0 Kwaliteit 1.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden