Menu

Planet-eco

4.4

(4 beoordelingen)

Als installatiebedrijf van duurzame energietechnieken zoals warmtepompen, gascondensatieketels, zonneboilers, warmtepompboilers en zonnepanelen willen wij u graag inspireren.

location-dark Ninove

Planet-eco en zijn referentie aandeelhouder Korys, bouwen voor u aan een duurzame, zekere toekomst voor uw energie en woning.

Wij analyseren uw huidig of toekomstig energieverbruik en installeren unieke, op maat gemaakte oplossingen waarbij zowel de technische, financiële, fiscale als de subsidie gerelateerde aspecten toegelicht worden.

Enkel op deze manier maakt u de juiste keuzes.

Keuzes die u zorgeloos laten genieten van een lekker warm huis, een zalige douche, een sfeervolle verlichting, enz... en dit in harmonie met de natuur.

Adres Planet-eco

Planet-eco bevindt zich op volgend adres: Ring Oost 14, 9400 Ninove

Beoordeel Planet-eco

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Planet-eco terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.4
4 beoordelingen

Kwaliteit

4.6

Prijs

4.0

Service

4.9

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Mario uit Sint Pieters Leeuw op 1/8/2021

Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen! Alle stappen werden afgewerkt volgens de planning, we werden steeds vooraf opgebeld, kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking en zeer goede begeleiding van de administratieve afhandeling!

check Planet-eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Van den borre uit Grimbergen op 9/14/2019

Zeer goed contact met verkoper Wesley. Installatie goed verlopen. Werkt goed en al veel uitgewonnen op elektriciteitsfactuur. Zou deze firma aanraden aan iedereen de zonnepanelen overwegen.

check Planet-eco wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van An uit Erembodegem op 8/20/2019

Duidelijke (en enthousiaste) uitleg van de verkoper (Alain). Via e-mail konden we hem steeds bereiken voor extra vragen en hij nam ons zelfs mee naar een andere woning om het lucht-lucht systeem van wartmtepompen te gaan bekijken! De installatie verliep zoals vooraf werd vermeld (snel en proper). Er werd rekening gehouden met onze wensen. Erg tevreden van dit bedrijf dus ! We hebben de verwarming nu enkele jaren en nog steeds erg tevreden over! Er zit zelfs airco in de Daikintoestellen die al goed van pas is gekomen :)

check Planet-eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Catherine uit Lochristi op 10/11/2017

Zeer tevreden over het plaatsbezoek, tegenover andere installateurs. Ik kreeg een duidelijke uitleg (mogelijk aantal en vermogen van de zonnepanelen, huidige elektrische installatie al dan niet verzwaren..). We zijn nu de voor-en nadelen nog wat aan het wikken en wegen om dan te beslissen, maar het wordt zeker met Planet-Eco.

check Planet-eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Planet-eco

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Planet-eco?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?