Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Planet-eco


4.6 TOP INSTALLATEUR 3 beoordelingen

Als installatiebedrijf van duurzame energietechnieken zoals warmtepompen, gascondensatieketels, zonneboilers, warmtepompboilers en zonnepanelen willen wij u graag inspireren.

Planet-eco en zijn referentie aandeelhouder Korys, bouwen voor u aan een duurzame, zekere toekomst voor uw energie en woning.

Wij analyseren uw huidig of toekomstig energieverbruik en installeren unieke, op maat gemaakte oplossingen waarbij zowel de technische, financiële, fiscale als de subsidie gerelateerde aspecten toegelicht worden.

Enkel op deze manier maakt u de juiste keuzes.

Keuzes die u zorgeloos laten genieten van een lekker warm huis, een zalige douche, een sfeervolle verlichting, enz... en dit in harmonie met de natuur.

Contacteer Planet-eco


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

3 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.6

Beoordeling van Catherine uit Lochristi op 10/11/2017

Zeer tevreden over het plaatsbezoek, tegenover andere installateurs. Ik kreeg een duidelijke uitleg (mogelijk aantal en vermogen van de zonnepanelen, huidige elektrische installatie al dan niet verzwaren..). We zijn nu de voor-en nadelen nog wat aan het wikken en wegen om dan te beslissen, maar het wordt zeker met Planet-Eco.

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van An uit Erembodegem op 8/20/2019

Duidelijke (en enthousiaste) uitleg van de verkoper (Alain). Via e-mail konden we hem steeds bereiken voor extra vragen en hij nam ons zelfs mee naar een andere woning om het lucht-lucht systeem van wartmtepompen te gaan bekijken! De installatie verliep zoals vooraf werd vermeld (snel en proper). Er werd rekening gehouden met onze wensen. Erg tevreden van dit bedrijf dus ! We hebben de verwarming nu enkele jaren en nog steeds erg tevreden over! Er zit zelfs airco in de Daikintoestellen die al goed van pas is gekomen :)

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Van den borre uit Grimbergen op 9/14/2019

Zeer goed contact met verkoper Wesley. Installatie goed verlopen. Werkt goed en al veel uitgewonnen op elektriciteitsfactuur. Zou deze firma aanraden aan iedereen de zonnepanelen overwegen.

Service 4.5 Prijs 4.0 Kwaliteit 4.5

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden