Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

HM Technics


4.8 TOP INSTALLATEUR 1 beoordelingen

HM Technics werkt zowel adviserend als uitvoerend. Bij elk nieuw project wordt de woning geanalyseerd en gekeken naar wat kan geoptimisaleerd worden. Daar spelen zonnepanelen in vele gevallen een belangrijke rol in.

Duurzame energie is aan een opmars bezig. Daar speelt HM Technics op in door een totaalpakket aan te bieden zodat uw woning minder verbruikt, u het milieu helpt en daarnaast ook maandelijks bespaart.

Zonnepanelen zijn de ideale manier om uw elektriciteitsverbruik aanzienlijk te doen dalen en dit op een duurzame en effectieve manier. Doordat de laatste jaren de prijs aanzienlijk is gedaald en de technologie grote stappen vooruit heeft gemaakt zijn zonnepanelen nu een slimme investering voor bijna elke woning.

Doordat HM Technics een kleine onderneming is wordt alles snel en correct opgevolgd, van een op maat uitgewerkte offerte na het plaatsbezoek, tot de plaatsing en service na de installatie.

Zo wordt er enkel gewerkt met de beste merken voor zonnepanelen als omvormer en worden alle werken door eigen techniekers uitgevoerd. Zaakvoerder Patrick Lammens staat zelf mee op de werf en volgt alles zelf op met oog voor detail en een feilloze afwerking.

Contacteer HM Technics


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

1 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.8

Beoordeling van De Ridder uit Oudenaarde op 2/13/2019

Zeer vlotte en correcte communicatie van begin tot einde. Ik wist totaal niet waar te beginnen bij mijn zoektocht naar zonnepanelen. Bij HM Technics meteen goed geholpen met degelijk advies zonder verkoopspraatjes. Een aanrader!

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden