Menu

HM Technics

4.8

(1 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

HM Technics werkt zowel adviserend als uitvoerend. Bij elk nieuw project wordt de woning geanalyseerd en gekeken naar wat kan geoptimisaleerd worden. Daar spelen zonnepanelen in vele gevallen een belangrijke rol in.

location-dark Ronse

Duurzame energie is aan een opmars bezig. Daar speelt HM Technics op in door een totaalpakket aan te bieden zodat uw woning minder verbruikt, u het milieu helpt en daarnaast ook maandelijks bespaart.

Zonnepanelen zijn de ideale manier om uw elektriciteitsverbruik aanzienlijk te doen dalen en dit op een duurzame en effectieve manier. Doordat de laatste jaren de prijs aanzienlijk is gedaald en de technologie grote stappen vooruit heeft gemaakt zijn zonnepanelen nu een slimme investering voor bijna elke woning.

Doordat HM Technics een kleine onderneming is wordt alles snel en correct opgevolgd, van een op maat uitgewerkte offerte na het plaatsbezoek, tot de plaatsing en service na de installatie.

Zo wordt er enkel gewerkt met de beste merken voor zonnepanelen als omvormer en worden alle werken door eigen techniekers uitgevoerd. Zaakvoerder Patrick Lammens staat zelf mee op de werf en volgt alles zelf op met oog voor detail en een feilloze afwerking.

Adres HM Technics

HM Technics bevindt zich op volgend adres: Kapellestraat 174, 9600 Ronse

Beoordeel HM Technics

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over HM Technics terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.8
1 beoordelingen

Kwaliteit

5.0

Prijs

4.5

Service

5.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van De Ridder uit Oudenaarde op 2/13/2019

Zeer vlotte en correcte communicatie van begin tot einde. Ik wist totaal niet waar te beginnen bij mijn zoektocht naar zonnepanelen. Bij HM Technics meteen goed geholpen met degelijk advies zonder verkoopspraatjes. Een aanrader!

check HM Technics wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen HM Technics

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met HM Technics?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?