Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Solar Constructs


4.9 TOP INSTALLATEUR 4 beoordelingen

Solar Constructs is een belangrijke speler op de markt van zonne-installaties. Wij laten u graag een graantje meepikken. Door onze grote aankopen van zonnepanelen geniet u van de laagste prijzen van het moment.

Daarom is Solar Constructs uw referentie voor vaklui, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van complete PV-systemen (fotovoltaïsch systeem of zonnepanelen) van de beste kwaliteit. Constant begeleiden wij onze klanten in het realiseren van geslaagde projecten. Naast een volledig aanbod bieden wij u ook een uitstekende service en een prima dienst na verkoop.

Dankzij gunstige maatregelen, maar vooral door de alsmaar stijgende energieprijzen zijn zowel particulieren als de bedrijven meer en meer geïnteresseerd in alternatieve energiebronnen. De vraag naar PV-systemen, om groene stroom op te wekken, neemt in de toekomst zeker nog toe.

Op onze site krijgt u al enig idee over de vorm van een compleet systeem. Aarzel niet ons te contacteren voor het maken van een offerte op maat van uw verbruik en budget.

Wij zorgen verder ook voor het aanvragen van de mogelijke premie\'s en adviseren u over het belastingsvoordeel en hoe u dit zo snel mogelijk recupereert.

Is het nu een plat dak, zadeldak of noordboomdak van 25° of 45°, Solar Constructs zorgt voor een professionele afwerking!

Pluspunten

Door onze jarenlange ervaring, eigen plaatsingsteams, gebruik van uitsluitend kwaliteitsproducten en zo verder, kunnen we onze klanten honderden referenties (particulier of KMO) aanbieden, verspreid over Oost-Vlaanderen en zelfs daarbuiten.

Beschikbare diensten

Zonnepanelen, electriciteit, warmtepompen en alle gerelateerde installaties kunnen we voor onze klanten uitvoeren.

Beschikbare merken

  • BISOL
  • Daikin
  • SMA
  • Sanyo
  • SunPower

Garantie

Fabriekgaranties en opbrengstgarantie eventueel uitbreidbaar.

Contacteer Solar Constructs


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

4 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.9

Beoordeling van Thomas DV uit Sint-Amandsberg op 4/9/2018

Doorslaggevende factor om met SolarConstructs in zee te gaan waren de producten (SunPower zonnepanelen) en prijs welke beter was dan enkele gelijkaardige offertes. Zeker aan te raden en alles heel professioneel!

Service 4.5 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Notte uit Oostakker op 11/14/2018

Zij plaatsten bij mijn zus en haar schoonvader al een installatie. De zaakvoerder heeft al 12 jaar zijn bedrijf en nu reeds 3 eigen installatieploegen. Zeer bekwame man (ig) die zo uit zijn hoofd vermogen, Ampère, kabeldikte etc. berekende. Kan ik ook, mist ik mijn tabellen er eens op consulteer.

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Jeffrey uit Lokeren op 3/17/2019

De plaatsing verliep perfect zoals op voorhand besproken, een echte aanrader en dikke pluim voor de mannen

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Linda H uit Wachtebeke op 7/24/2019

Alles is perfect verlopen van begin tot het einde. Duidelijke uitleg. Correcte afspraken en afhandeling. Uitstekende service!

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden