Menu

MI-COM Energy

MI-COM Energy heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de zonnepanelen sector. Initieel enkel actief als installatiebedrijf, maar over de jaren heen is de visie verder uitgebouwd naar een bedrijf welke klanten direct wenst te helpen te besparen op de elektriciteitsfactuur en dit zo optimaal mogelijk met een duurzaame aanpak van start to finish.

location-dark Sint-Niklaas

MI-COM Energy voert alle werken in eigen beheer uit, alsook de administratie en na-service van elk project. Dankzij deze persoonlijke aanpak kan u op beide oren slapen en worden alle zorgen en stappen u ontnomen. Bij een eerste vrijblijvend bezoek ter plaatse wordt samen gekeken naar de mogelijkheden  en wordt een op maat gemaakte oplossing en offerte voorgesteld.

U mag zich verwachten aan competitieve prijzen waarbij gebruikt gemaakt wordt van Europese en internationele topmerken. Een korte wachttijd betekent dat u snel kan genieten van een lagere elektriciteitsfactuur.

MI-COM Energy kan zonnepanelen plaatsen op vrijwel elk type dak en op maat gemaakte constructies zijn tevens mogelijk. Door de jarenlange ervaring als installatiebedrijf kan u altijd rekenen op de beste oplossing.

U kan bij MI-COM ook terecht voor een EV-oplader waarmee u uw elektrische of hybride wagen kan opladen direct via de omvormer en dus de stroom van de zonnepanelen.

Realisaties en projecten MI-COM Energy

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van MI-COM Energy terug.

Adres MI-COM Energy

MI-COM Energy bevindt zich op volgend adres: Hertenstraat 2, 9100 Sint-Niklaas 2, 9100 Sint-Niklaas

Beoordeel MI-COM Energy

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over MI-COM Energy terug.

MI-COM Energy heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met MI-COM Energy?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?