Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

MI-COM Energy


MI-COM Energy heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de zonnepanelen sector. Initieel enkel actief als installatiebedrijf, maar over de jaren heen is de visie verder uitgebouwd naar een bedrijf welke klanten direct wenst te helpen te besparen op de elektriciteitsfactuur en dit zo optimaal mogelijk met een duurzaame aanpak van start to finish.

MI-COM Energy voert alle werken in eigen beheer uit, alsook de administratie en na-service van elk project. Dankzij deze persoonlijke aanpak kan u op beide oren slapen en worden alle zorgen en stappen u ontnomen. Bij een eerste vrijblijvend bezoek ter plaatse wordt samen gekeken naar de mogelijkheden  en wordt een op maat gemaakte oplossing en offerte voorgesteld.

U mag zich verwachten aan competitieve prijzen waarbij gebruikt gemaakt wordt van Europese en internationele topmerken. Een korte wachttijd betekent dat u snel kan genieten van een lagere elektriciteitsfactuur.

MI-COM Energy kan zonnepanelen plaatsen op vrijwel elk type dak en op maat gemaakte constructies zijn tevens mogelijk. Door de jarenlange ervaring als installatiebedrijf kan u altijd rekenen op de beste oplossing.

U kan bij MI-COM ook terecht voor een EV-oplader waarmee u uw elektrische of hybride wagen kan opladen direct via de omvormer en dus de stroom van de zonnepanelen.

Contacteer MI-COM Energy


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

MI-COM Energy heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden