Menu

ECO-Project

4.5

(3 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

ECO-Project is een totaalaanbieder voor zonnepanelen oplossingen. Het jonge bedrijf werd in 2016 opgestart door 2 zaakvoerders gepassioneerd door zonnepanelen en groene energie. Samen hebben ze meer dan 25 jaar ervaring in de zonnepanelen sector.

location-dark Baardegem (Aalst)

Bij ECO-Project staan transparantie en correctheid centraal. In de korte tijd dat de onderneming bestaat werden reeds meer dan 1500 installaties gerealiseerd.

De eerste stap bij elk nieuw project is een bezoek ter plaatse door één van de zaakvoerders. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de wensen van de klant en ook gekeken naar het zonnepanelen potentieel. Gezien transparantie centraal staat wordt eerlijk advies gegeven of een zonnepanelen installatie wel of niet interessant is voor u. In sommige gevallen, wanneer het dak teveel schaduw krijgt, geen goede oriëntatie heeft, of wanneer zonnepanelen financieel niet interessant zijn (bijvoorbeeld bij een zeer laag verbruik) wordt dit ook meegegeven. 

Er wordt met verschillende merken gewerkt naargelang de situatie. Elk merk is  vooraf gekozen omwille van de reputatie en opbrengst. Hetzelfde geldt voor alle omvormers. Ook kan ECO-Project helpen bij opslagsystemen en plaatsen van batterijen.

ECO-Project is RESCERT-gecertificeerd waardoor u er prat van op uit kan gaan dat elke installatie met de nodige zorg en ervaring wordt geplaatst. Dit samen met installatie prijzen welke fors zijn gedaald de laatste jaren is dit een ideaal instapmoment om zelf uw energie te gaan opwekken via zonnepanelen.

Pluspunten

 • Transparant advies
 • Enkel topmerken
 • Lange garantie

Beschikbare diensten

 • Plaatsen van zonnepanelen
 • Plaatsen van opslagsystemen en batterijen

Beschikbare merken

 • Solarworld
 • Canadian Solar
 • LG
 • Eurener
 • Bisol
 • SMA
 • SolarEdge
 • Steca
   

Adres ECO-Project

ECO-Project bevindt zich op volgend adres: Europastraat 44, 9310 Baardegem (Aalst)

Beoordeel ECO-Project

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over ECO-Project terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.5
3 beoordelingen

Kwaliteit

4.8

Prijs

4.3

Service

4.8

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Kris M. uit Ninove op 11/17/2018

Een echte aanrader: eerlijke en duidelijke uitleg bij plaatsbezoek (Hector), goede materiaalkeuze en technische uitleg (Bauer glas/glaspanelen met SolarEdge-omvormer), zeer goede plaatsing met oog voor detail en afwerking (ploeg uit Bredene). Hoewel niet de goedkoopste offerte, zeker zijn prijs waard.

check ECO-Project wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Steven V. uit Wichelen op 4/9/2018

Duidelijke info vanaf het begin en denken echt mee over het project, offerte opgemaakt (en door ons goedgekeurd) met enkel de plannen voor een gebouw dat er nog niet staat. Top!

check ECO-Project wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Peter uit op 11/22/2017

Installatie bedrijf welke ik heel hoog aanbeveel. Vanaf het eerste contact (Joost) tot na de plaatsing verliep alles heel vriendelijk en vooral, zoals afgesproken rond de wachttijd en uitvoering van de werken zoals beloofd. Heel tevreden met mijn volledige 'Duitse installatie'. Bedankt David en team

check ECO-Project wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

Beoordelingen ECO-Project

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met ECO-Project?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?