Menu

InfinitEnergy verified

​InfinitEnergy is een bedrijf - geleid door gepassioneerde ingenieurs - dat gespecialiseerd is in innovatieve technologieën voor hernieuwbare energie, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

1 jaar ervaring

1-5 werknemers

>500 realisaties

location-dark Holsbeek

​InfinitEnergy is een bedrijf - geleid door gepassioneerde ingenieurs - dat gespecialiseerd is in innovatieve technologieën voor hernieuwbare energie, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Wij verzorgen naast ingenieuradvies, ook de praktische uitvoering om uw project succesvol te realiseren. Hierbij richten we ons op hoogkwalitatieve oplossingen en een persoonlijke dienstverlening om u volledig te ontzorgen van begint tot einde, én daarna. Ons ultieme doel is om samen met u een duurzame toekomst voor onze planeet en uw woning te creëren, zonder zorgen.

Onze performante Belinus zonnepanelen, die ontworpen en ontwikkeld zijn in België, komen met 35 jaar vermorgen- en productgarantie. In combinatie met onze betrouwbare Duitse SMA omvormers, zorgen ze voor een optimaal rendement en een betrouwbare zonne-energie opbrengst.

InfinitEnergy werkt met volgende merken

InfinitEnergy werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

QCells Logo

Realisaties en projecten InfinitEnergy

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van InfinitEnergy terug.

Adres InfinitEnergy

InfinitEnergy bevindt zich op volgend adres: Kerkstraatje 9, 3220 Holsbeek

Beoordeel InfinitEnergy

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over InfinitEnergy terug.

InfinitEnergy heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met InfinitEnergy?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?