Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Energie De Kempen


4.8 TOP INSTALLATEUR 4 beoordelingen

Energie De Kempen is een vooruitstrevend bedrijf welke over een gedreven team adviseurs, installateurs en technische experts beschikt. Alle installateurs hebben minstens 15 jaar ervaring. Onze jongens zijn enkel vast in dienst en zo maken wij het verschil.

Wij maken het verschil

Wij helpen je om voor een slim systeem te kiezen dat op maat is samengesteld. Enkel zo haal je er een optimaal rendement uit en kan je veel besparen.

Energie De Kempen werkt steeds met vaste krachten uit de regio. We houden het volledige proces in handen en begeleiden je tot je helemaal tevreden bent. We zijn er om te helpen.

De komende jaren zullen we op het vlak van technologie nog veel vooruitgang boeken, zeker wat batterijen, laadpalen en slim energiebeheer betreft.

Wij zijn klaar voor de toekomst en nemen je graag mee!

Beschikbare diensten

  • Installatie
  • Herstellingen
  • Verbetering van bestaande installaties

Beschikbare merken

  • LG
  • Panasonic
  • Q cells
  • Sunpower

Contacteer Energie De Kempen


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

4 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.8

Beoordeling van Jef uit op 11/23/2017

Sander en Karel zijn twee experts in het geven van deskundig advies over zonnepanelen. Na ruim twee werkt de zonnepanelen nog altijd perfect, enkel opbrengst ligt iets lager dan verwacht/gehoopt maar daar was wel rekening mee gehouden owv de situatie.

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 4.0

Beoordeling van Wim uit Turnhout op 11/14/2018

Telkens ik een aanpassing vroeg deed de vertegenwoordiger echt de moeite doet voor een berekening van de opbrengst in de solar edge tool. Offerte is ook gedetailleerd zodat je kan zien welke onderdelen hoeveel kosten en dat had ik bij anderen niet zo.Daardoor had ik soms een goedkopere prijs voor een bepaalde setup en nadien weer een duurdere bij een andere. Ik heb uiteindelijk nu beslist om de panelen niet op het platte dak van de garage maar op het dak van het huis te leggen wat eigenlijk westelijk ligt en bij deze installatie van lg panelen was de offerte van Energie de kempen beter met panelen van 340w de beste en hiervoor gekozen!

Service 4.5 Prijs 5.0 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van witters uit Grobbendonk Belgium op 5/22/2019

Perfecte service,perfecte installatie Zoals het moet zijn

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Arduino uit Zoersel op 6/28/2019

Ik heb gekozen voor Panasonic panelen met een nieuw type Enphase micro-omvormers. Sander heeft hiervoor tijd noch moeite gespaard. Uitstekend contact. Stipte en professionele uitvoering en service. Toffe gasten die de installatie hebben gedaan. Ben heel tevreden.

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden