Menu

Sun Eco verified

4.9

(28 beoordelingen)

recommended

TOP INSTALLATEUR

Sun Eco is sinds 2017 een groeiend bedrijf in de sector van hernieuwbare energie. Bij Sun Eco garanderen wij u een persoonlijke aanpak waarbij specifiek wordt geluisterd en gekeken naar uw situatie. 

7 jaar ervaring

50-200 werknemers

>500 realisaties

location-dark Herentals

Wenst u, net als velen, te besparen op uw energiefactuur? Dan is het zonder twijfel een goed idee een specialist ter zake te contacteren om u optimaal te adviseren over aankoop en installatie van zonnepanelen.

Om de juiste keuze te maken in de aankoop van uw installatie, kan u best een specialist ter plaatse laten komen.

Installatie op maat

Wij weten als geen ander welke installatie voor u de meest geschikte is om tot het beste rendement te komen. Er zijn heel wat verschillende installatiemogelijkheden beschikbaar op de markt en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Aan de hand van een doordachte analyse van uw situatie (hellingsgraad van het dak, oriëntatie,...) voorzien wij de meest passende oplossing die het hoogste rendement zal opleveren.

Uw installatie terugverdienen

Bij ons geniet u meteen na de installatie en indienststelling van de diverse voordelen die zonnepanelen u bieden. De terugverdientijd is dan ook maximaal gereduceerd waardoor een investering in zonnepanelen ook vandaag nog meer dan de moeite waard is. De elektriciteitsprijzen blijven namelijk stijgen en voor u betekent dit enkel maar dat u uw investering sneller terugwint.

Beschikbare merken

 • SolarWatt
 • Bauer
 • LG
 • SMA
 • SolarEdge
 • Huawei
 • Goodwe
 • BYD
 • Greensmart
 • Easee
 • Alfen
 • Smappee

Aanbevolen installateur

Sun Eco voldoet aan de strengste kwaliteit criteria inzake kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Top company
 • Werkt enkel met Tier 1-merken (LG, Panasonic, Sunpower etc..)
 • Bestaat meer dan 5 jaar (of meer dan 1000 projecten)
 • Erkend ReSCERT installateur
 • Eigen plaatsers (geen onderaannemers)

Sun Eco werkt met volgende merken

Sun Eco werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Realisaties en projecten Sun Eco

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Sun Eco terug.

Adres Sun Eco

Sun Eco bevindt zich op volgend adres: Laagland 10, 2200 Herentals

Beoordeel Sun Eco

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Sun Eco terug.

recommended

100% AANBEVOLEN

4.9
28 beoordelingen

Kwaliteit

5.0

Prijs

4.8

Service

5.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van rita moorkens uit nijlen op 4/6/2023

sun eco is een firma waar je kan op rekenen, vanaf de eerste dag, bij het opmaken van de offerte, tot het plaatsen van de zonnepalen, alles top de mensen zeer vriendelijk, alles prima afgewerkt, de nodig info een aanrader !!!!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

reply

Antwoord van Sun Eco op 5/31/2023

Dag Rita, bedankt voor uw top-reactie!

location Beoordeling van Versavel uit Hove op 12/22/2022

Zonnepanelen laten plaatsen door sun eco. Heel professioneel advies door sven bij offerte fase, en heel heel heel tevreden van installatieploeg (danny). Uiterst vriendelijk en bekwaam, oplossingsgericht. Dank u danny. Absoluut aan te raden !!!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van WILKIN CHARLES uit HODSTADE op 4/12/2022

Heb uiteraard enkele installateurs van zonnepanelen geraadpleegd. Jean van Sun Eco heeft mij dan uiteindelijk antwoorden gegeven die al de andere niet gaven. Perfecte professionele en technische uitleg. Ik had onmiddellijk het grootste vertrouwen in Jean. Ben overtuigd dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Jean had het zelfs over belangrijke details die andere installateurs niet hadden. Heb dan ook gekozen voor Glas/Glas panelen, vanwege de voordelen en de opbrengst. De verhouding prijs/kwaliteit is simpelweg "perfect ". Heb ook de belofte gekregen van de opvolging en de verdere afhandeling van alle mogelijke formaliteiten. Ook alle lof voor de professionele plaatsing en de correcte technische uitleg. Besluit : Ik raad Sun Eco dan ook ten stelligste aan, dit bedrijf is gewoonweg " TOP " . De afspraken met Dries en Jean werden " perfect " nagekomen. Dank u Jean en Dries en het ganse team .

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Gelder uit Westerlo op 7/15/2021

Duidelijke technische, en beste keuze prijs/kwaliteit/service. Degelijke uitleg en snelle plaatsing zelfs tijdens de moeilijkste periode van 2020. Geplaatst in minder dan 4u en vakkundig geïnstalleerd door een professionele en vriendelijke ploeg. Niet twijfelen over deze firma!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Tilemans Luc uit Berlaar op 12/16/2019

Na enkele afspraken hebben gemaakt met verschillende firma's zijn wij tot het besluit gekomen om met Sun Eco in zee te gaan voor onze zonnepanelen.Wij hebben gekozen voor panelen glas -glas van solarwatt. Goede uitleg gehad van Dries over de verschillende merken en hebben toch de juiste uitgekozen. Erg scherpe prijs en correcte levering en professionele plaatsing door zéér bekwame mensen.Deze firma is een echte aanrader daar zij héél professioneel zijn ingesteld en kwaliteit leveren !!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Luk Van Hoof uit Vremde op 10/16/2019

Sun☀️Eco heeft in september onze zonnepanelen geplaatst, tot onze grote tevredenheid. Deskundig uitgebreid advies van Dries in "mensentaal", timing perfect, afspraken nagekomen, vriendelijke en kundige plaatsers. Op één dag geplaatst én aangesloten. Enkele tekortkomingen in de zekeringenkast werden meteen weggewerkt zodat de keuring perfect voorbereid was. Die keuring verliep dan ook probleemloos. Ook de administratieve rompslomp werd ons bespaard. Kwaliteitswerk door professionals! Absolute aanrader!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Tim uit Hoboken op 4/16/2019

Na enkele maanden verschillende bedrijven uit te nodigen heb ik gekozen voor SunEco omdat ze vlot communiceren en technisch de meest volledige informatie verschafte; dit alles in combinatie met de beste prijs. Planning en uitvoering waren tot in het detail correct afgehandeld zoals afgesproken. Een aanrader als je voor de volgende jaren kwalitatieve zekerheid wil.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

3.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Joseph Verboven uit Brecht op 12/11/2018

Sun Eco, het topinstallatieteam ! Dries, verkoper én installateur weet waarover hij praat én waarmee ze bezig zijn. Hij geeft duidelijke uitgebreide goede uitleg, uitstekende service, ook na verkoop, geen enkele vraag, telefoontje of mailtje is teveel, altijd heb je zo snel mogelijk een antwoord terug op je vragen. Geeft een vertrouwelijk, goed gevoel. Alle panelen, Solarwatt glas glas panelen, zijn mooi op het dak geplaatst en afgewerkt, niks te zien van kabels e.d. Prijs, kwaliteit en service zijn top ! We zijn méér dan tevreden dat we voor Sun Eco hebben gekozen, de beste keuze ! Van harte bedankt Topteam !

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Geboers Frank uit Mol op 12/3/2018

Na het raadplegen van verschillende installateurs gekozen voor Sun Eco. Na een deskundige uitleg door de eigenaar gekozen voor Solarwatt GLAS-GLAS panelen van 300W. Propere afwerking van het geleverde werk en ook administratie na plaatsing is 100% in orde. Een aanrader!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Marcel Diels uit Wommelgem op 12/3/2018

Dit bedrijf is een absolute aanrader ! Het eerste contact was professioneel, zonder blabla en gaf onmiddellijk vertrouwen voor een eventuele verdere samenwerking. Na prijsvergelijking met andere installateurs (en ook een groepsaankoop) was het duidelijk dat de voordelen van de aangeboden glas op glas panelen en de daarbij gegeven waarborgen op materialen en opbrengst doorslaggevend waren om te kiezen voor Sun Eco. De keuze was de juiste : vlotte en open communicatie, duidelijke afspraken, beloftes die nagekomen werden en een perfecte plaatsing van de panelen. 's Morgens om 9 u gestart met de plaatsing en om 13 u dezelfde dag opbrengst, 2 dagen nadien keuring van de installatie. Doe zo verder Sun Eco.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Johan VW uit Muizen op 11/18/2018

Echte aanrader! Uitgebreide en duidelijke toelichting. Overzichtelijke en correcte offerte. Plaatsing met keurige afwerking op 1 dag. Opvolging na verkoop (keuring, aanmelding) wordt netjes afgehandeld. Alle afspraken worden nagekomen. Prijs/kwaliteit dik in orde.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Marchand uit Beerzel op 11/18/2018

Na 6 verschillende installateurs gehoord te hebben, gekozen voor Sun Eco. De uitleg was correct en technisch juist onderbouwd. Dries had oog voor details die anderen niet aanhaalden. De panelen van Solarwatt 285 Wp doen wat ze moeten doen. Hiervoor schrijf ik graag een beoordeling.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Hans Bruyndonckx uit Grobbendonk op 11/17/2018

Tijdens het eerste contact heeft Dries op een gestructureerde wijze uitgelegd waar op te letten bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Het was zo goed dat ik het gebruikt heb om de offertes van anderen (8 in totaal) mee te vergelijken. Ik heb Dries regelmatig (voortschrijdend inzicht) gevraagd de offerte aan te passen wat ook telkens zonder problemen snel werd gedaan. Qua prijs de goedkoopste (SE, LG NeonR, FlatFix Fusion) Volledige installatie op 1 dag. Indienststelling wat later omdat het toen al donker was. Kortom: gemiste kans als je ze niet meepakt voor een offerte

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Philips Harry uit Geel op 11/6/2018

Ik werd geholpen door twee vakbekwame mensen die mij zeer en oprechte uitleg gaven over de nodige zonnepanelen. Er werd zeker niets opgedrongen. Een paar dagen later kreeg ik via mail de prijsofferte opgestuurd. De service verliep ook correct en op 1 dag lagen mijn panelen op het dak. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze stand van zaken. Prijs kwaliteit is hier dan ook zeker op zijn plaats. Ik raad deze firma dan ook ten stelligste aan moest je van plan zijn zonnepanelen te plaatsen

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Elke Robaer uit Herentals op 11/6/2018

Vriendelijk, goede en duidelijke uitleg. Correct, komt afspraak snel na.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van marc embrechts uit Bouwel op 10/23/2018

Via onze dochter en schoonzoon zijn we in contact gekomen met deze firma, en hebben net als hen zonnepanelen door Sun Eco laten plaatsen. Prima uitleg vooraf, bekwame vakmannen bij plaatsing, perfecte nazorg en afspraken nadien. Zeker een AANRADER !!!!!!!!!!!!!!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Lutgart uit Putte op 10/3/2018

Glas/glas installatie laten uitvoeren door Sun Eco. Alles verliep correct van afspraak, uitleg, offerte.. Aan te raden

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Langewouters nv uit Olen op 9/25/2018

Wij hebben 3 installaties laten uitvoeren door Sun Eco: -2 particuliere installaties van 12 en 16 Luxor 300WP glas/glas panelen -1 professionele installatie van 70 Axitec 280WP glas/folie panelen - met SolarEgde omvormers van 2.2KW, 3KW en 10KW en optimizers Je krijgt bij deze professionals een zeer goede uitleg, overzichtelijke offerte en mooi afgewerkte installatie voor een goede prijs. Onze 3 installaties waren ook binnen de 2 werkdagen bedrijfsklaar. Ze hanteren dus een strak tempo. Kortom een echte aanrader!!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van De Winter uit Wilrijk op 9/20/2018

Aanpak is zeer professioneel. Opvolging is uitstekend. Op Sun Eco kan je rekenen letterlijk en figuurlijk. Het eerste contact was een ontmoeting met veel uitleg en voorbeelden. Wij zijn zeer tevreden over onze installatie en ook de opvolging en het in orde brengen van alle formaliteiten verdient een plus extra. Punten 10plus dus.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Rombouts uit Geel op 8/28/2018

Geen (verkoops-)praatjes maar een duidelijke uitleg over het aanbod, correct in timing en afwerking, vriendelijke plaatsers, makkelijk telefonisch bereikbaar. Scherpe prijs, zeker een aanrader! Top gedaan!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Lars Eelen uit Noorderwijk op 8/23/2018

Heel goede uitleg bij aankoop en ook na verkoop altijd snelle en goede reacties op alle vragen! Wij hebben 18x Luxor 310wp laten plaatsen met SolarEdge omvormer van 4kw. Top kwaliteit zeker aan te raden!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Wuyts Eddy uit Nijlen op 8/8/2018

Correcte afspraken. Duidelijke uitleg en informatie bij prijsofferte. Snelle plaatsing. Prima naservice. M.a.w een aanrader. Eddy Wuyts

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Yskout uit Heist-op-den-Berg op 7/10/2018

In een eerste contact hebben we uitgebreide tekst en uitleg gekregen over de verschillende types van zonnepanelen, de werking van zonnepanelen, de plaatsing, etc. De offerte was zeer scherp. De service was uitstekend (vragen werden telefonisch of per e-mail zeer snel behandeld). En de zonnepanelen zijn van topkwaliteit.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Johan uit Deurne op 7/16/2018

Ook hier niets dan lof. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en het verschillend aanbod. Mooie plaatsing en afwerking. Scherpe en vooral correcte prijs zonder extra verrassingen (sommige offertes van andere aanbieders vermelden niet steeds alles). Top.

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van ceusters van den bergh uit geel op 8/8/2018

goede uitleg de gasten werken proper en vlug ben zeer tevreden

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van walschots uit boechout op 7/6/2018

niets dan lof , zowel prijs als plaatsing , zeer verzorgd en heel professioneel , ik ben meer dan overtuigd dat we bij deze uit het grote aanbod de juiste keuze hebben gemaakt een aanrader .

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Eddy Naulaerts uit Geel op 7/5/2018

alles verliep naar wens zoals dries het voorgesteld had en de service ook de mannen ruimen alles heel goed op, het plaatsen is heel goed uitgelijnd en heel mooi materiaal proficiat

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Eric Goyvaerts uit Putte op 6/21/2018

Sun Eco heeft bij ons 21 Axitec 290 WP monopanelen met poweroptimizers geïnstalleerd en wij hebben niets dan lof. Erg scherpe prijs, correcte levertermijn, erg professionele plaatsing en een goede nazorg. Absolute aanrader! Een terugdraaiende elektriciteitsmeter is een mooi zicht!

check Sun Eco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Sun Eco

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Sun Eco?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?