Menu

Ecocoon

1.2

(1 beoordelingen)

Ecocoon heeft zijn hoofdzetel in Geetbets maar is actief in gans Vlaanderen. Een team van gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zorgt voor een perfecte installatie van uw zonnepanelen. U kunt er eveneens terecht voor isolatie, gevel- en dakwerken en vocht- en ventilatieoplossingen.

location-dark Geetbets

Gratis diagnose

Alles start met een gratis diagnose die Ecocoon bij u komt uitvoeren. Er wordt bekeken welke panelen voor u het hoogste rendement zullen opleveren  en aan de hand daarvan wordt een offerte opgesteld.

Samenwerking met de beste fabrikanten

Ecocoon verkiest kwaliteit boven alles en daarom wordt er steeds gewerkte met de beste leveranciers. Dat kwaliteit een prijs heeft weet iedereen maar dit rendeert op lange termijn en dat is het ultiem streefdoel van Ecocoon! Zowel monokristallijne, polykristallijne en hoogrendements zonnepanelen kunnen door het team geplaatst worden. Welke panelen u kiest hangt af van de oriëntatie van uw dak en de inplanting van de woning.

Plaatsing en aansluiting

De gespecialiseerde plaatsers van het Ecocoon Solar team hebben de ruimste ervaring en beschikken over de  nieuwste materialen en technieken om elke installatie vlekkeloos te laten verlopen. Meestal is de plaatsing in 1 dag afgewerkt.

De erkend elektricien komt eveneens de dag zelf ook nog langs om de aansluiting en wettelijke keuring in orde te brengen.

Ook na de plaatsing van de zonnepanelen kunt u bij  Ecocoon terecht met al uw vragen.

Adres Ecocoon

Ecocoon bevindt zich op volgend adres: Galgestraat 62, 3454 Geetbets

Beoordeel Ecocoon

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Ecocoon terug.

recommended

0% AANBEVOLEN

1.2
1 beoordelingen

Kwaliteit

0.5

Prijs

2.5

Service

0.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Ken uit Herk-de-Stad op 8/30/2018

Voor zonnepanelen besloten we met Ecocoon in zee te gaan. De panelen zouden binnen de 8 a 10 weken geplaatst worden. 19 weken later krijgen we eindelijk een bevestigde datum waarop de panelen geplaatst zouden worden. Omdat dit veel later was dan voorzien (de meest zonnige weken van het jaar zijn immers gepasseerd) vroegen we of het mogelijk was om een compensatie te krijgen voor deze vertraging. Na wat heen en weer gemail en enkele telefoontjes vertelden ze ons dat we naar de hoofdzetel moesten mailen. We stuurden hen een mailtje en krijgen nu telefoon dat ze het dossier gaan annuleren, hun eigen woorden: "we hebben het druk genoeg en hebben geen klagende klanten nodig". Bedankt Ecocoon, steek ze waar ze geen opbrengst hebben.

cancel Ecocoon wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

2.5

Kwaliteit

0.5

Beoordelingen Ecocoon

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Ecocoon?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?