Bent u een zonnepanelen installateur?

Ecocoon

Ecocoon heeft zijn hoofdzetel in Geetbets maar is actief in gans Vlaanderen. Een team van gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zorgt voor een perfecte installatie van uw zonnepanelen. U kunt er eveneens terecht voor isolatie, gevel- en dakwerken en vocht- en ventilatieoplossingen.

Gratis diagnose

Alles start met een gratis diagnose die Ecocoon bij u komt uitvoeren. Er wordt bekeken welke panelen voor u het hoogste rendement zullen opleveren  en aan de hand daarvan wordt een offerte opgesteld.

Samenwerking met de beste fabrikanten

Ecocoon verkiest kwaliteit boven alles en daarom wordt er steeds gewerkte met de beste leveranciers. Dat kwaliteit een prijs heeft weet iedereen maar dit rendeert op lange termijn en dat is het ultiem streefdoel van Ecocoon! Zowel monokristallijne, polykristallijne en hoogrendements zonnepanelen kunnen door het team geplaatst worden. Welke panelen u kiest hangt af van de oriëntatie van uw dak en de inplanting van de woning.

Plaatsing en aansluiting

De gespecialiseerde plaatsers van het Ecocoon Solar team hebben de ruimste ervaring en beschikken over de  nieuwste materialen en technieken om elke installatie vlekkeloos te laten verlopen. Meestal is de plaatsing in 1 dag afgewerkt.

De erkend elektricien komt eveneens de dag zelf ook nog langs om de aansluiting en wettelijke keuring in orde te brengen.

Ook na de plaatsing van de zonnepanelen kunt u bij  Ecocoon terecht met al uw vragen.

Ecocoon werkgebied

Ecocoon beoordelingen en reviews

0

uit 0 reviews

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Ecocoon? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Ecocoon gegevens

Adres

Galgestraat 62
3454 Geetbets

Gratis Offerte

Content is loading