Menu

TEA Energy

0.2

(1 beoordelingen)

TEA-Energy staat garant voor duurzame energieoplossing door onder meer zonnepanelen aan competitieve prijzen. De werken worden uitgevoerd door een team ervaren installateurs.

location-dark Kampenhout

Met een hoofdvestiging in Kampenhout dichtbij tussen Brussel en Antwerpen kan op een vrij ruim gebied gewerkt worden. Met service centers in Geel, Wommelgem, Lummen, Lanaken, Puurs, Leuven en Grimbergen kan de klant optimaal bediend worden.

Bij een bezoek ter plaatse wordt gekeken of de woning vrij van schaduw is, of welke impact deze heeft. Dit is noodzakelijk om een correct systeem te kunnen aanbieden en de opbrengst te berekenen. De specialist ter plaatse zal ook rekening houden met uw wensen, bijvoorbeeld esthetisch of plaatsing van de zonnepanelen op bepaalde delen van de woning. Dit is volledig vrijblijvend. Na het bezoek kan een uitgewerkte offerte worden opgemaakt. 

Bij het kiezen van de zonnepanelen wordt een ruim gamma voorgesteld, elk merk wordt gekozen op tal van factoren zoals kwaliteit, reputatie, garantie, financiële gezondheid. Enkele merken waar TEA-Energy mee samenwerkt is Sunpower en voornamelijk Aleo Solar (onderdeel van Bosch) en Bisol.

De ervaren vakmensen van TEA-Energy kunnen zonnepanelen op elk type dak plaatsen: Zink, Pannen, EPDM, Leien en golfplaten. Meestal is een installatie binnen één tot twee dagen geplaatst met een team van 2 dakwerkers en 1 elektricien.

Bij eventuele problemen bij de installatie reageren we binnen 24 uur. Er zijn steeds meer dan 50 omvormers op voorraad wanneer er een defect is, zo kan u meteen geholpen worden.

Beschikbare merken

  • Aleo Solar
  • Sunpower
  • Bisol

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen

Adres TEA Energy

TEA Energy bevindt zich op volgend adres: Zeypestraat 47A, 1910 Kampenhout

Beoordeel TEA Energy

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over TEA Energy terug.

recommended

0% AANBEVOLEN

0.2
1 beoordelingen

Kwaliteit

0.0

Prijs

0.0

Service

0.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Dries De Borchgrave uit 3071 - Erps-Kwerps op 9/3/2018

Bij het aanvragen van een offerte kreeg ik als antwoord dat ze geen interesse hebben om een offerte op te maken. In mijn mail vroeg ik welke informatie ze nodig hebben om te kijken of ze een offerte ter plaatse komen maken. Maar zelfs dat was teveel moeite blijkbaar. Na dit bizarre antwoord stuurde ik hen een vriendelijke mail om hen te vragen waarom ze geen offerte willen opmaken, maar deze mail blijft tot op heden onbeantwoord.

cancel TEA Energy wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.0

Kwaliteit

0.0

Beoordelingen TEA Energy

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met TEA Energy?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?