Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

TEA Energy


0.2 1 beoordelingen

TEA-Energy staat garant voor duurzame energieoplossing door onder meer zonnepanelen aan competitieve prijzen. De werken worden uitgevoerd door een team ervaren installateurs.

Met een hoofdvestiging in Kampenhout dichtbij tussen Brussel en Antwerpen kan op een vrij ruim gebied gewerkt worden. Met service centers in Geel, Wommelgem, Lummen, Lanaken, Puurs, Leuven en Grimbergen kan de klant optimaal bediend worden.

Bij een bezoek ter plaatse wordt gekeken of de woning vrij van schaduw is, of welke impact deze heeft. Dit is noodzakelijk om een correct systeem te kunnen aanbieden en de opbrengst te berekenen. De specialist ter plaatse zal ook rekening houden met uw wensen, bijvoorbeeld esthetisch of plaatsing van de zonnepanelen op bepaalde delen van de woning. Dit is volledig vrijblijvend. Na het bezoek kan een uitgewerkte offerte worden opgemaakt. 

Bij het kiezen van de zonnepanelen wordt een ruim gamma voorgesteld, elk merk wordt gekozen op tal van factoren zoals kwaliteit, reputatie, garantie, financiële gezondheid. Enkele merken waar TEA-Energy mee samenwerkt is Sunpower en voornamelijk Aleo Solar (onderdeel van Bosch) en Bisol.

De ervaren vakmensen van TEA-Energy kunnen zonnepanelen op elk type dak plaatsen: Zink, Pannen, EPDM, Leien en golfplaten. Meestal is een installatie binnen één tot twee dagen geplaatst met een team van 2 dakwerkers en 1 elektricien.

Bij eventuele problemen bij de installatie reageren we binnen 24 uur. Er zijn steeds meer dan 50 omvormers op voorraad wanneer er een defect is, zo kan u meteen geholpen worden.

Beschikbare merken

  • Aleo Solar
  • Sunpower
  • Bisol

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen

Contacteer TEA Energy


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

1 beoordelingen

0% AANBEVOLEN 0.2

Beoordeling van Dries De Borchgrave uit 3071 - Erps-Kwerps op 9/3/2018

Bij het aanvragen van een offerte kreeg ik als antwoord dat ze geen interesse hebben om een offerte op te maken. In mijn mail vroeg ik welke informatie ze nodig hebben om te kijken of ze een offerte ter plaatse komen maken. Maar zelfs dat was teveel moeite blijkbaar. Na dit bizarre antwoord stuurde ik hen een vriendelijke mail om hen te vragen waarom ze geen offerte willen opmaken, maar deze mail blijft tot op heden onbeantwoord.

Service 0.5 Prijs 0.0 Kwaliteit 0.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden