Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Group VHC


Group VHC werd opgericht door Wim Van Haute in 1995 als gespecialiseerd bedrijf in airco en is sinds 2009 ook actief in de zonnepanelen sector. Inmiddels verzorgden wij meer dan duizend zonnepanelen installaties.

Ons eigen bedrijfspand is een showroom en wordt gebruikt als testcenter voor het uitproberen van de laatste zonnepanelen en plaatsing technieken. Onze technici worden continue opgeleid door onszelf en door onze partners.

Elk project krijgt bij ons een vaste technieker welke uw installatie in goede banen leidt van het geven van advies, installatie tot de opvolging erna. Wij hebben een 24/7 klantenservice waardoor wij snel kunnen optreden bij eventuele problemen. Bij de aanvang van een project komt de aangewezen technieker bij u langs voor een kennismakend gesprek en het bespreken van uw wensen. Daarna kan er een op maat gemaakte offerte worden opgemaakt.

Elke situatie is anders, daarom werken wij ook met verschillende zonnepanelen merken. Alle merken hebben één ding gemeen, dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsgaranties. Voor de bevestiging van de zonnepanelen werken wij met volledig zwarte profielen, wat vrij uniek is en de installatie esthetisch mooier maakt.

Na de installatie kan u zelf uw opbrengst volgen via onze SolarLog. Ook kunnen wij zorgen voor een SolarFox, dit is en systeem welke alle gegevens bijhoudt over uw installatie in uw eigen woning.

Pluspunten

  • Opgericht in 1997
  • Meer dan duizend installaties
  • Hoog opgeleide techniekers

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen

 

Contacteer Group VHC


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Group VHC heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden