Menu

MD Solar

3.0

(13 beoordelingen)

MD Solar is actief in de regio rond Mechelen en Leuven. Daarmee kiest het bewust voor een lokale aanpak en staat het dichtbij de klant. De focus van MD Solar ligt op zonne-energie, gaande van zonnepanelen tot zonneboiler systemen. Er wordt enkel gewerkt met topmerken zoals LG, BenQ, SMA maar ook opkomende merken zoals PrimaSolar en Fronius.

location-dark Keerbergen

MD Solar werkt met de meest gereputeerde merken. Voor zonnepanelen wordt vooral gewerkt met PrimaSolar, BenQ en LG. Voor de omvormer wordt gekozen tussen SMA en Fronius. Zaakvoerder Frank volgt elke project van A-Z zelf op. Dit gaat van de eerste kennismaking met het plaatsbezoek en offerte, het plaatsen van de zonnepanelen samen met een ervaren team techniekers en de opvolging. 

MD Solar is RESCert gecertificeerd. Het RESCert certificaat is een erkend kwaliteistlabel van de overheid voor installateurs van hernieuwbare energie toepassingen. MD Solar beschikt daarnaast over een week-end service waar elke probleem binnen de 48uur wordt behandeld. 

De meeste installaties rond de 4500Wp worden binnen één werkdag uitgevoerd, van het plaatsen van de zonnepanelen, bekabeling tot de elektrische installatie en aansluiten van de aarding. 

Beschikbare merken

  • BenQ
  • LG
  • PrimaSolar
  • SMA
  • Fronius

Adres MD Solar

MD Solar bevindt zich op volgend adres: Rietzangersweg 1, 3140 Keerbergen

Beoordeel MD Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over MD Solar terug.

top-company-medal

39% AANBEVOLEN

3.0
13 beoordelingen

Kwaliteit

3.0

Prijs

3.4

Service

2.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Angelo uit keerbergen op 1/10/2022

Heel onbeleefde man en een dief. Hij heeft 30 panelen geplaatst ipv 31. We zijn nu een jaar verder en hij heeft noch de keuring noch de inschrijving bij fluvius gedaan. Hierdoor heb ik de premies gemist en heb ik boetes van fluvius gekregen. Ik heb dan maar proberen te bellen maar Meneer neemt nooit op of beantwoord mijn mails niet bel ik met een ander nummer neemt m wel op. Hij zegt dat hij later zal terugbellen en weer hetzelfde verhaal. Ik ben naar de rechter gestapt ik heb tot nu toe meer dan het dubbele prijs betaalt van de installatie. De goede reviews zijn leugens: ondersteuning? Als ondersteuning voor u betekent dat iemand nooit opneemt of niet antwoord en wegloopt met het geld dan bent u mis. Hij heeft ons helemaal kapot gemaakt weten jullie hoeveel ik door hem moest betalen? Ik plaats normaal nooit een review Maar bij zo een situatie doe ik het wel dit is echt ongelooflijk wat hij heeft gedaan, ik heb nochtans alles in 1 keer betaalt voor de plaatsing Echt een afrader

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Dave uit Arendonk op 11/3/2021

Erg prettig kennismakingsgesprek gehad met MDsolar. We waren aan het oriënteren voor zonnepanelen en zijn uiteindelijk perfect geholpen met de installatie van de panelen. Echt een aanrader.

check MD Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Boets Fabienne uit Haacht op 9/10/2021

Offerte-aanvraag ingedient via website omdat MDSolar bij mijn buur is komen plaatsen. De dag erna ben ik opgebeld geweest door de zaakvoerder van MDSolar die vroeg of hij mocht langskomen om bij mij de offerte op te komen maken. Bij de afspraak was het duidelijk te zien dat de zaakvoerder wist wat hij deed en qua prijs, merken en garanties vond ik dit de meest interessante firma van de 3 firma's die zijn langsgekomen. Na tekenen duurde het een 3 tal weken voor de plaatsing (die zeer vlot verliep). Al bij al verliep alles prima en kan ik MDSolar zeker aanraden!

check MD Solar wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van MVD uit Heist-op-den-Berg op 3/31/2021

Die man is een echte ramp. Nadat de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, kan je hem ineens niet meer bereiken. Klantenmanagement een dikke nul! De zonnepanelen zelf worden gezet door Roemenen die geen Nederlands verstaan, maar op zich is dat niet erg... Het duurde, na serieus aandringen bij Frank de zaakvoerder, meer dan 6 maanden om de zonnepanelen aangemeld te krijgen bij Fluvius....Frank belooft veel, maar komt achteraf altijd maar met een ongeloofwaardig excuus. De beloofde app heb ik na 9 maanden nog steeds niet gezien. Ik probeer hem al weken te bereiken, maar hij neemt uiteraard niet op. Wil je int zak gezet worden, ga dan met deze man in zee.... Ik zou het nooit meer doen!

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Johan uit Keerbergen op 1/8/2021

Zaakvoerder is zelf langsgekomen om offerte op te maken en was ef zelfs bij bij de plaatsing. Onmiddelijk tijd gemaakt om offerte te maken en plaatsing is 3 weken later gebeurt. Alles prima! Administratie is iets rustiger verlopen maar alles is uiteindelijk inorde. Prijs, service en kwaliteit zijn voor ons top! Echte aanrader!!

check MD Solar wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van De Boeck Jurgen uit Putte op 12/15/2020

Ervaring? Met wie? Met de persoon die je nooit aan de lijn krijgt? De beloofde app die ik na heel veel zeuren nog steeds niet ontvangen heb. De keuring liet enorm lang op zich wachten, en nu ze toch gebeurd is kan ik weer heel veel zeuren om het keuringsbewijs... Nog steeds geen factuur ontvangen, dus nog niks betaald. En maar goed ook, want als het tot na nieuwjaar duurt dan krijgt hij van mij niks meer! Nu je nog de meeste voordelen hebt in 2020, wil ik het niet uitstellen tot na nieuwjaar!! Nog een geluk dat mijn schoonbroer een andere firma genomen heeft!!

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Suzanne uit Keerbergen op 11/10/2020

Absolute afrader. Foute voorschotfactuur. Aangeboden panelen waren niet beschikbaar. Keuring is gebeurd maar we hebben het keuringsverslag maanden later nog steeds niet ontvangen. Zaakvoerder is onbereikbaar...

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Smit uit Wilrijk op 11/10/2020

Zeer vlotte verkoop, mooie prijsaanbieding. Plaatsing op 2 aanpalende woningen. Nog steeds niet volledig afgewerkt wegens niet-plaatsing van afdichtingspanelen aan de zijkanten. Lang moeten wachten op de keuring. Administratie is een ramp. De avond voor de keuring papieren ontvangen om te overhandigen aan de keurder, maar wel met foutieve gegevens. Tot hiertoe nog steeds geen keuringsverslag. Kopie offerte gevraagd door hen ook ondertekend, zonder resultaat. Wel voorschotten moeten betalen maar faktuur nog steeds niet ontvangen. Wachten ook nog steeds op de beloofde app. We zullen maar hopen dat de zonnepanelen van betere kwaliteit zijn dan de afhandeling van de administratie. Baart me wel zorgen voor de naservice in geval van defecten. Schept niet echt vertrouwen.

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Jan uit Mechelen op 11/2/2020

Zie beoordeling van "Vertommen". Gelijkaardige ervaring. Wachten nu al maanden op keuringsverslag. Veel beloftes, geen actie.

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van Scheltiens uit Rijmenam op 11/2/2020

Bij het plaatsen van de zonnepanelen waren er al ruiten stuk gemaakt, verzekering moeten inschakelen om te laten herstellen. Jongens dat de installatie plaatste konden geen Nederlands. Er werd ook geen melding gemaakt dat ze stukken hadden gemaakt. We zijn al maanden verder en nog steeds niet In orde. Bedrag volledig voldaan maar nog steeds geen papieren om alles in orde te brengen. Ondertussen voor een 2de keer laten controleren. Om toch maar de nodige papieren in handen te hebben voor onze inergieleveransier. Dus beste mensen indien u toch beslist om bij MDSOLAR, te kopen. Betaal niet het volledige bedrag voor alles in orde is.

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van VERTOMMEN uit SKW op 5/20/2020

De installatie is met veel vertraging gebeurd. Ik wacht nu al 2 weken op de beloofde app. Eerst waren de bestelde zp onderweg van China. Kwamen niet toe. 2 weken geen nieuws . Heb dan gevraagd hoe het verder ging. Kreeg een alternatief tussen 3 andere. Koos dan voor Qcells. Waren ook weer niet voorradig. Trina uiteindelijk wel. Dan was de omvormer weer niet voorradig, moest dan weer bijbesteld worden.. weer uitstel. Corona zal er voor iets tussen zitten en teveel bestellingen aangenomen denk ik. Ook had ik verkeerde voorschotfacturen gekregen...Als je niet weet wat je in stock hebt, hoe kan je dan de installatie goed inplannen en afwerken? Wacht nog op eindfactuur, keuringsverslag, we zijn nu weer 2 weken verder , als je er zelf niet achter zit.....ik hoor er weer niets meer van... Soms zit zijn voicemail vol, mails worden ook niet altijd beantwoord ? Wat moet een mens nog gaan doen? Alleen de prijs is buiten concurrentie.

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Johan Derden uit Keerbergen op 2/4/2020

Top ervaring. Zaakvoerder kon meteen een afspraak maken om een offerte te bespreken. 2 weken later kon de plaatsing al gebeuren. Administratie is vlot afgehandeld en ik heb ondertussen al enorm kunnen genieten van de opgewekte stroom door mijn LG panelen.

check MD Solar wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Eric de Boer uit Sint Katelijne Waver op 1/21/2020

Goede ervaring van begin tot eind. Aardige niet typische verkoper die zelf ook mee plaatst en goed advies geeft. Installatie is vlekkeloos verlopen en ook de nazorg en administratie was dik in orde. Kortom: aanrader!

check MD Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen MD Solar

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met MD Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?