Menu

MD Solar

3.8

(3 beoordelingen)

MD Solar is actief in de regio rond Mechelen en Leuven. Daarmee kiest het bewust voor een lokale aanpak en staat het dichtbij de klant. De focus van MD Solar ligt op zonne-energie, gaande van zonnepanelen tot zonneboiler systemen. Er wordt enkel gewerkt met topmerken zoals LG, BenQ, SMA maar ook opkomende merken zoals PrimaSolar en Fronius.

location-dark Keerbergen

MD Solar werkt met de meest gereputeerde merken. Voor zonnepanelen wordt vooral gewerkt met PrimaSolar, BenQ en LG. Voor de omvormer wordt gekozen tussen SMA en Fronius. Zaakvoerder Frank volgt elke project van A-Z zelf op. Dit gaat van de eerste kennismaking met het plaatsbezoek en offerte, het plaatsen van de zonnepanelen samen met een ervaren team techniekers en de opvolging. 

MD Solar is RESCert gecertificeerd. Het RESCert certificaat is een erkend kwaliteistlabel van de overheid voor installateurs van hernieuwbare energie toepassingen. MD Solar beschikt daarnaast over een week-end service waar elke probleem binnen de 48uur wordt behandeld. 

De meeste installaties rond de 4500Wp worden binnen één werkdag uitgevoerd, van het plaatsen van de zonnepanelen, bekabeling tot de elektrische installatie en aansluiten van de aarding. 

Beschikbare merken

  • BenQ
  • LG
  • PrimaSolar
  • SMA
  • Fronius

Adres MD Solar

MD Solar bevindt zich op volgend adres: Rietzangersweg 1, 3140 Keerbergen

Beoordeel MD Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over MD Solar terug.

recommended

67% AANBEVOLEN

3.8
3 beoordelingen

Kwaliteit

4.0

Prijs

4.3

Service

3.7

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van VERTOMMEN uit SKW op 5/20/2020

De installatie is met veel vertraging gebeurd. Ik wacht nu al 2 weken op de beloofde app. Eerst waren de bestelde zp onderweg van China. Kwamen niet toe. 2 weken geen nieuws . Heb dan gevraagd hoe het verder ging. Kreeg een alternatief tussen 3 andere. Koos dan voor Qcells. Waren ook weer niet voorradig. Trina uiteindelijk wel. Dan was de omvormer weer niet voorradig, moest dan weer bijbesteld worden.. weer uitstel. Corona zal er voor iets tussen zitten en teveel bestellingen aangenomen denk ik. Ook had ik verkeerde voorschotfacturen gekregen...Als je niet weet wat je in stock hebt, hoe kan je dan de installatie goed inplannen en afwerken? Wacht nog op eindfactuur, keuringsverslag, we zijn nu weer 2 weken verder , als je er zelf niet achter zit.....ik hoor er weer niets meer van... Soms zit zijn voicemail vol, mails worden ook niet altijd beantwoord ? Wat moet een mens nog gaan doen? Alleen de prijs is buiten concurrentie.

cancel MD Solar wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Johan Derden uit Keerbergen op 2/4/2020

Top ervaring. Zaakvoerder kon meteen een afspraak maken om een offerte te bespreken. 2 weken later kon de plaatsing al gebeuren. Administratie is vlot afgehandeld en ik heb ondertussen al enorm kunnen genieten van de opgewekte stroom door mijn LG panelen.

check MD Solar wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Eric de Boer uit Sint Katelijne Waver op 1/21/2020

Goede ervaring van begin tot eind. Aardige niet typische verkoper die zelf ook mee plaatst en goed advies geeft. Installatie is vlekkeloos verlopen en ook de nazorg en administratie was dik in orde. Kortom: aanrader!

check MD Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen MD Solar

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met MD Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?