Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

MD Solar


3.5 3 beoordelingen

MD Solar is actief in de regio rond Mechelen en Leuven. Daarmee kiest het bewust voor een lokale aanpak en staat het dichtbij de klant. De focus van MD Solar ligt op zonne-energie, gaande van zonnepanelen tot zonneboiler systemen. Er wordt enkel gewerkt met topmerken zoals LG, BenQ, SMA maar ook opkomende merken zoals PrimaSolar en Fronius.

MD Solar werkt met de meest gereputeerde merken. Voor zonnepanelen wordt vooral gewerkt met PrimaSolar, BenQ en LG. Voor de omvormer wordt gekozen tussen SMA en Fronius. Zaakvoerder Frank volgt elke project van A-Z zelf op. Dit gaat van de eerste kennismaking met het plaatsbezoek en offerte, het plaatsen van de zonnepanelen samen met een ervaren team techniekers en de opvolging. 

MD Solar is RESCert gecertificeerd. Het RESCert certificaat is een erkend kwaliteistlabel van de overheid voor installateurs van hernieuwbare energie toepassingen. MD Solar beschikt daarnaast over een week-end service waar elke probleem binnen de 48uur wordt behandeld. 

De meeste installaties rond de 4500Wp worden binnen één werkdag uitgevoerd, van het plaatsen van de zonnepanelen, bekabeling tot de elektrische installatie en aansluiten van de aarding. 

Beschikbare merken

  • BenQ
  • LG
  • PrimaSolar
  • SMA
  • Fronius

Contacteer MD Solar


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

3 beoordelingen

67% AANBEVOLEN 3.5

Beoordeling van Van der Haegen uit Heffen op 12/3/2019

Eerste contacten en plaatsing van de zonnepanelen verliep vlot en volgens afspraak. De administratieve afwikkeling (keuring elektrische installatie, aanmelding zonnepanelen bij de netbeheerder, ...) verloopt RAMPZALIG. De zaakvoerder is onbereikbaar, doet loze beloftes, ... zodat 4 maand na installatie er nog steeds geen geen geldig keuringsverslag en geen aanmelding bij Fluvius is gebeurd. Fluvius dreigt ondertussen met boetes, afsluiting, ... . Uit pure noodzaak heb ik ondertussen op eigen kost een keuring besteld. In het kort: MDSolar is absoluut te vermijden!!!!!

Service 0.5 Prijs 1.0 Kwaliteit 1.0

Beoordeling van Eric de Boer uit Sint Katelijne Waver op 1/21/2020

Goede ervaring van begin tot eind. Aardige niet typische verkoper die zelf ook mee plaatst en goed advies geeft. Installatie is vlekkeloos verlopen en ook de nazorg en administratie was dik in orde. Kortom: aanrader!

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Johan Derden uit Keerbergen op 2/4/2020

Top ervaring. Zaakvoerder kon meteen een afspraak maken om een offerte te bespreken. 2 weken later kon de plaatsing al gebeuren. Administratie is vlot afgehandeld en ik heb ondertussen al enorm kunnen genieten van de opgewekte stroom door mijn LG panelen.

Service 4.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden