Menu

XL Solar

Met vele honderden tevreden klanten is XL Solar inmiddels een grote speler in de regio van Keerbergen, Tremelo tot Leuven en Mechelen en zelfs heel België. XL Solar behoort to een grotere groep met meer dan 30 jaar ervaring. XL Solar spitst zich vooral toe op particuliere installaties en werkt met Europese topmerken.

location-dark Keerbergen

Bij XL Solar krijgt u vanaf het eerste contact een persoonlijke aanpak en duidelijk advies. Het doel is niet om te verkopen maar om te adviseren en de eindkeuze laten we aan u over.

XL Solar kiest resoluut voor Europese merken met een lange garantietermijn en bewezen resultaten. Enkele van deze merken zijn Siliken Energy, Sanyo of Aleo Solar. Voor omvormers is dit SMA.

Vooral de Aleo Solar worden hoog in het vaandel gedragen. Bij XL Solar wordt de nieuwste generatie zonnepanelen gebruikt en kan u kiezen voor panelen van 290Wp, 295Wp of 300Wp. Wat XL Solar onderscheidt is dat de zonnepanelen rechtstreeks geleverd worden waardoor u er zeker van kan zijn da de zonnepanelen in perfecte staat zijn. 

Beschikbare diensten

  • Installatie
  • Reinigen

Beschikbare merken

  • Aleo Solar
  • Siliken Energy
  • Sanyo
  • SMA.

Adres XL Solar

XL Solar bevindt zich op volgend adres: Veldstraat 18, 3140 Keerbergen

Beoordeel XL Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over XL Solar terug.

XL Solar heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met XL Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?