Menu

Opteco

4.3

(10 beoordelingen)

Opteco is een horizontaal bedrijf actief in zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Met meer dan 14000 installaties uitgevoerd door eigen montageteams kan u rekenen op een betrouwbare en deskundig geplaatste zonnepanelen installatie.

location-dark Beringen

De adviseurs van Opteco komen graag bij u langs om alle vragen over zonnepanelen te beantwoord. Er kan ter plaatse naar uw zonnepanelen potentieel gekeken worden en een uitgebreide berekening gemaakt worden op basis van uw situatie. 

Voor zonnepanelen wordt enkel gebruikt gemaakt van topmerken zoals Solar Frontier en ReneSola. Deze merken werken gekozen na een grondige analyse van de markt en gekozen omwille van hun goede prijs-kwaliteit verhouding en optimaal rendement in ons klimaat. Voor omvormers wordt voor SMA gekozen, een duurzaam Europees merk met een lange traditie. 

Met meer dan 14000 installaties in Limburg en over heel België is Opteco één van de marktleiders inzake zonnepanelen. Alle werken worden uitgevoerd door eigen installateurs en elke klant kan rekenen op de 48 uren service.


Pluspunten

  • Meer dan 14000 gerealiseerd installaties
  • Eigen team van adviseurs en installateurs
  • Zonnepanelen topmerken

Beschikbare diensten

  • Zonnepanelen
  • Zonneboiler
  • Verwarming
  • Airco

Beschikbare merken

  • Solar Frontier
  • ReneSola
  • SMA

Adres Opteco

Opteco bevindt zich op volgend adres: Nijverheidspark 5 bus 2, 3580 Beringen

Beoordeel Opteco

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Opteco terug.

recommended

80% AANBEVOLEN

4.3
10 beoordelingen

Kwaliteit

4.5

Prijs

4.2

Service

4.2

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Marc ROKEGEM uit SINT-PIETERS-LEEUW op 11/22/2019

ZEER goede uitleg en informatie door de verkoper. Wat de eigenlijke installatie betreft een ramp. Voor alle duidelijkheid de producten zelf zijn zeer goed. Vrienden van mij dezelfde ervaring. Het kan dus geen toeval zijn.

cancel Opteco wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

1.5

Kwaliteit

3.5

location Beoordeling van Piero caputo uit Genk op 6/28/2019

Alles verliep zoals afgesproken duidelijk professioneel en Kwaliteit AANRADER elektriciteitsrekening op 1 jaar gehalveerd !!!

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Hout uit Nijlen op 5/20/2019

In april werden onze zonnepanelen geplaatst door Opteco. Al vanaf het eerste bezoek van Mike Van Oeteren verloopt alles heel vlot. Mike heeft ons een heel degelijke, uitgebreide en duidelijke uitleg gegeven. We hadden niet enkel keuze tussen blauwe en zwarte panelen, maar tussen heel veel verschillende merken, systemen en opbrengsten per paneel. Als we achteraf nog vragen hadden werden we nog dezelfde dag door Mike opgebeld met een antwoord. De plaatsing, die door het slechte weer 2 weken werd uitgesteld (enkel het weer heeft daar schuld aan) gebeurde door twee vriendelijke en vakkundige mensen, die heel vlot en goed konden samenwerken. Na de plaatsing is Mike nog langsgekomen om te zien of alles in orde was. Onze zonnepanelen werken héél goed. Zelfs nu, een donkere en heel bewolkte dag, draait onze meter (traagjes) achteruit, terwijl wij nu toch ook elektriciteit aan het verbruiken zijn, op kosten van de zon achter de wolken dus. Wij zijn supertevreden. Wij danken Opteco, en in het bijzonder Mike en de twee plaatsers, voor hun goede zorgen, en zouden zonnepanelen van Opteco aan iedereen aanraden, ze zijn zeker hun prijs waard!

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Pieter Souvereyns uit Zolder op 4/9/2019

Voor de verkoop zeer vlotte communicatie. Eens getekend verandert alles. Contract zeer nadeling (hadden zelf degelijk moeten lezen), Planning hopeloos, halen niet de beloofde opbrengst.

cancel Opteco wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.5

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Dejonghe uit Elsene op 11/23/2018

De reden dat ik voor Opteco koos was het feit dat ze Jinko zonnepanelen verkopen van de laatste generatie, met de hoogst mogelijke opbrengst. Vrienden hadden me daarover verteld. Deze speciale Maxim panelen geven in combinatie met de SMA-omvormer een fantastisch resultaat met een heel goede opbrengst. Ik heb de panelen zelf geplaatst, op het dak van mijn vakantiehuis, na gedetailleerd advies van Opteco.

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Wim Scrayen uit Zonhoven op 1/11/2019

Ik heb van dit bedrijf eerst een uitstekende uitleg gekregen en ook een eerlijke offerte, waar ik graag op in ging. Qua plaatsing verliep alles ook super! Zeer bekwame mensen en ze hebben alles proper afgewerkt. Daarna kwam de verkoper nog even langs om alles te bespreken! Over service gesproken!!! Hier kunnen nog veel bedrijven van leren! Geen seconde spijt van mijn beslissing. Een echte aanrader!!!

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Maes-Deak uit Genk op 11/16/2018

Zeer professionele uitleg van de adviseur(s). Vooral meedenkend want wij hadden een totaal project nieuwbouw. Plaatsing van alle installaties is zeer goed en proper gedaan. De nabespreking en opstart was top. Een aan te raden bedrijf waar professionaliteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel wordt gedragen. En deze positiviteit hebben wij mogen ervaren. Dank u voor de goede zorg.

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Koen uit Tremelo op 11/14/2018

Opteco heeft hier een grote zonnepanelen installatie komen neerplanten, en de kwaliteit van de materialen was uitstekend, zoals beloofd. De prijs was super, en de opbrengst nog beter. Binnenkort komen ze weer langs voor een warmtepomp installatie. Tot nu toe is alles super gedaan met goede service en feedback.

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Lauryssen uit Lille op 11/14/2018

2 installatie s van hun perfect verlopen Zonneboiler werkt super Zonnepanelen geven meer dan 1wp naar 1 kWh

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Jan D'Joos uit Scherpenheuvel op 11/11/2018

Ik kreeg dit bedrijf aangeraden door een vriend die hier zonnepanelen van had gelegd. Was een aangenaam gesprek waar ik een grondige uitleg kreeg over de verschillende mogelijkheden. Dit kreeg ik bij niemand anders. De installateurs waren ook vriendelijk en alles was perfect in orde. Ben supercontent met mijn gratis stroom voor de rest van mijn leven, want ik betaalde wel wat meer dan bij iemand anders, maar op kwaliteit staat geen prijs, vind ik.

check Opteco wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Opteco

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Opteco?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?