Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Total Energy Projects


4.8 TOP INSTALLATEUR 6 beoordelingen

Total Energy Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten op het vlak van energie. Zo wordt u geholpen van A tot Z.  De vertegenwoordigers van TOTAL ENERGY PROJECTS zijn allemaal energiedeskundigen, erkend door de overheid. Ze denken mee met de klant en proberen daadwerkelijk de beste investering voor de klant te zoeken. 

Total Energy projects werkt enkel met de beste Europese zonnepanelen. Dit zijn ook de zonnepanelen welke een hoge score behalen in de officiële testen van testcentra (RETC, Fraunhofer, PHOTON). Naast kwaliteit wordt ook gekeken naar de prijs, zodat we u een installatie kunnen aanbieden welke prijs-kwaliteit tot de top behoort.

Alle medewerkers worden continue opgeleid en bijgeschoold over de laatste innovaties en trends binnen de zonnepanelen wereld. Zo kan elke zonnepanelen installatie maximaal presteren. De medewerkers en ingenieurs van Total Energy Projects zijn ook erkend energiedeskundige type B, waardoor energieaudits kunnen uitgevoerd worden en een maxmaal rendement uit uw zonnepanelen installatie kan gehaald worden. Zelfs kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken.

Beschikbare merken

  • LG
  • QCells
  • IBC
  • Bauer
  • JINKO
  • SolarEdge (omvormers)

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Energie audit
  • Verbeteren rendement van bestaande installatie

Contacteer Total Energy Projects


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

6 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.8

Beoordeling van Jens uit Lummen uit op 8/21/2017

Total energy projects stak er voor mij echt bovenuit, goede uitleg en werken met glas-glas zonnepanelen. We zijn nog een aantal zaken met Total energy projects aan het bespreken ivm de airco die we ook willen plaatsen maar kans is zeer groot dat we voor de zonnepanelen met hun gaan samenwerken.

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Yves uit Hoeselt op 9/12/2017

We waren heel tevreden over Total Energy Projects. Het plaatsbezoek was zeer aangenaam en de offerte was overzichtelijk en duidelijk. We hebben ook besloten om de zonnepanelen door hun te laten leggen. Dit zal gebeuren in oktober.

Service 4.5 Prijs 5.0 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Jean uit Lanaken op 9/13/2017

Heel tevreden! Ze deden de hele uitleg van A tot Z met de vraag nadien als er nog vragen waren, we waren daar zeer tevreden over. Ze hadden ook meteen uitgeteld hoeveel zonnepanelen we nodig gaan hebben en de prijs. de prijs viel wel iets duurder uit dan u ons had doorgestuurd, maar we zijn wel voor de betere zonnepanelen gegaan .

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Erik uit Hasselt op 9/25/2017

De uitleg en info gegeven door de zaakvoerder van Total Energy Projects steekt er ver bovenuit en is een meerwaarde om de correcte beslissing te nemen.

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Theo uit Bilzen op 11/2/2017

jonge bekwame vertegenwoordiger, uitvoerige uitleg, duidelijk omschrijving van hoe ze werken, maakt tijd voor potentiele klant.Deze firma heeft nog steun van een ondervindingrijke persoon. Wij hebben bestelling bij deze firma geplaatst.

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Pieter uit Kessel-lo op 3/13/2019

Via een vriend die zeer tevreden was van Total Energy Projects zijn wij bij hen beland. Een zeer vriendelijke (en naar mijn gevoel eerlijke) verkoper heeft ons zeer goed geïnformeerd en redelijk snel nadat we beslist hadden wat we wilden, zijn ze onze panelen komen plaatsen. Als de controleur dan enkele dagen later langskomt en zich liet ontvallen dat het 'schitterend' was en dat alles proper afgewerkt was, dan kan ik alleen maar tevreden zijn...

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden