Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Elcubi


4.5 1 beoordelingen

Elcubi biedt u als specialist een totaalpakket aan van diverse technieken waardoor u in uw woning optimaal kunt besparen op uw energiefactuur met behulp van groene oplossingen. Zowel particulieren als bedrijven zijn steeds welkom.

Elcubi staat synoniem voor een persoonlijke aanpak. Geen gezever dus maar een to-the-point oplossing waar u steeds mee gebaat bent. Wij werken met u, niet voor u en dit zult u meteen ondervinden van zodra u ons contacteert!

Zonnepanelen

Ook voor de installatie van zonnepanelen kunt u bij Elcubi terecht. De jarenlange ervaring en het gebruik van de beste materialen zorgt voor perfect werkende installaties met een optimaal rendement. Niet enkel de technische kant van de installatie maar ook de administratieve kant (Keuring, aanmeldingen VREG en netbeheerder, subsidie aanvraag, …) wordt voor u afgehandeld bij Elcubi.

Beschikbare merken

  • Bisol
  • SMA

Zonneboilers

Elcubi plaatst zonneboilers met zowel de vlakke plaat collector als met de vacuümbuiscollectoren. Beide systemen bieden zowel voor- als nadelen en samen met u bekijken we welke installatie voor uw gebouw het meest geschikt is.

Warmtepompen

Meer en meer mensen kiezen voor een warmtepomp. De reden is simpel: het is een duurzame investering die ervoor zorgt dat u op een groene manier flink kunt besparen op uw energiefactuur. Bij een warmtepomp wordt energie uit de buitenlucht onttrokken en gebruikt voor de verwarming van uw woning en water, te vergelijken met een koelkast die in omgekeerde richting werkt.

Elektriciteitswerken

Voor alles aangaande elektriciteit in uw huis, villa, renovatieproject of nieuwbouwwoning kunt u bij Elcubi terecht. Bekabeling, verlichting, schema’s, alarmsystemen, centrale stofzuigsystemen, … u kunt het zo gek niet bedenken of wij voorzien het voor u!  Wij leveren eveneens materialen aan particulieren, gaande van stopcontacten tot kabels, schakelaars,…

 

Contacteer Elcubi


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

1 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.5

Beoordeling van Peter uit Neerpelt op 1/22/2019

Gekozen voor Elcubi uit een viertal installateurs. Gaf beste indruk en uitleg, en offerte niet de goedkoopste maar wel de meest volledige en beste gevoel. Niet veel later installatie, welke vlekkeloos verlopen is. Vriendelijke werkmannen en uitleg gekregen. Zonnepanelen werken top. Bedankt!

Service 4.5 Prijs 4.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden