Menu

Elcubi

4.5

(1 beoordelingen)

Elcubi biedt u als specialist een totaalpakket aan van diverse technieken waardoor u in uw woning optimaal kunt besparen op uw energiefactuur met behulp van groene oplossingen. Zowel particulieren als bedrijven zijn steeds welkom.

location-dark Lommel

Elcubi staat synoniem voor een persoonlijke aanpak. Geen gezever dus maar een to-the-point oplossing waar u steeds mee gebaat bent. Wij werken met u, niet voor u en dit zult u meteen ondervinden van zodra u ons contacteert!

Zonnepanelen

Ook voor de installatie van zonnepanelen kunt u bij Elcubi terecht. De jarenlange ervaring en het gebruik van de beste materialen zorgt voor perfect werkende installaties met een optimaal rendement. Niet enkel de technische kant van de installatie maar ook de administratieve kant (Keuring, aanmeldingen VREG en netbeheerder, subsidie aanvraag, …) wordt voor u afgehandeld bij Elcubi.

Beschikbare merken

  • Bisol
  • SMA

Zonneboilers

Elcubi plaatst zonneboilers met zowel de vlakke plaat collector als met de vacuümbuiscollectoren. Beide systemen bieden zowel voor- als nadelen en samen met u bekijken we welke installatie voor uw gebouw het meest geschikt is.

Warmtepompen

Meer en meer mensen kiezen voor een warmtepomp. De reden is simpel: het is een duurzame investering die ervoor zorgt dat u op een groene manier flink kunt besparen op uw energiefactuur. Bij een warmtepomp wordt energie uit de buitenlucht onttrokken en gebruikt voor de verwarming van uw woning en water, te vergelijken met een koelkast die in omgekeerde richting werkt.

Elektriciteitswerken

Voor alles aangaande elektriciteit in uw huis, villa, renovatieproject of nieuwbouwwoning kunt u bij Elcubi terecht. Bekabeling, verlichting, schema’s, alarmsystemen, centrale stofzuigsystemen, … u kunt het zo gek niet bedenken of wij voorzien het voor u!  Wij leveren eveneens materialen aan particulieren, gaande van stopcontacten tot kabels, schakelaars,…

 

Adres Elcubi

Elcubi bevindt zich op volgend adres: Zilleweg 15, 3920 Lommel

Beoordeel Elcubi

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Elcubi terug.

recommended

100% AANBEVOLEN

4.5
1 beoordelingen

Kwaliteit

5.0

Prijs

4.0

Service

4.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Peter uit Neerpelt op 1/22/2019

Gekozen voor Elcubi uit een viertal installateurs. Gaf beste indruk en uitleg, en offerte niet de goedkoopste maar wel de meest volledige en beste gevoel. Niet veel later installatie, welke vlekkeloos verlopen is. Vriendelijke werkmannen en uitleg gekregen. Zonnepanelen werken top. Bedankt!

check Elcubi wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Elcubi

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Elcubi?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?