Menu

Durasun

3.6

(10 beoordelingen)

Durasun is sinds 2010 de specialist in zonnepanelen installaties. We kiezen bewust om enkel zonnepanelen aan te bieden gezien dit onze specialiteit en vakgebied is. Doordat we aankopen in grote aantallen en goede afspraken maken met importeurs kunnen we installties aanbieden aan de scherpste prijzen.

location-dark Ham

Onze klanten goed informeren aan de hand van persoonlijk advies, voor en na het plaatsen van de zonnepanelen installatie is voor ons belangrijk. Onze klantentevredenheid is onze grote fierheid.

Durasun koopt aan in grote aantallen en naast het plaatsen van zonnepanelen verkopen we ook direct aan particulieren via onze webshop. Hierdoor kunnen we lage prijzen aanbieden voor zonnepanelen van goede kwaliteit.

Bezoek door onze energie adviseur

De eerste stap bij een nieuw projec is het bezoek van een van onze energie adviseurs. Een persoonlijk gesprek ter plaatste waarbij geluisterd wordt naar uw vereisten en uw situatie bekeken maakt ons in staat om u te adviseren hoe de zonnepanelen het best op het dak worden gemonteerd. Tijdens dit gesprek wordt ook gekeken of er aanpassingen nodig zijn aan de elektrische installatie.

Opmaak offerte en contract

Na ons bezoek kunnen we een correcte offerte opmaken met een bijhorend contract waar de nodige deails instaan zoals de plaatsingdatum en andere modaliteiten.

Montage van de installatie

Op de afgesproken dag komt ons gespecialiseerd team langs om de installatie te plaatsen. Alles wordt professioneel gemonteerd met de nodige zorg en respect voor uw woning.

Service en nazorg

Na de montage en aansluiting van uw zonnepanelen installatie wordt u door onze keurder gecontacteerd voor een afspraak. Uw gekeurde installatie wordt daarna door ons aangemeld bij uw netbeheerder. Wij zorgen hierbij voor alle documenten die hiervoor nodig zijn.

Adres Durasun

Durasun bevindt zich op volgend adres: Schipperstraat 5, 3945 Ham

Beoordeel Durasun

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Durasun terug.

recommended

60% AANBEVOLEN

3.6
10 beoordelingen

Kwaliteit

3.5

Prijs

3.9

Service

3.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van J. Bertels uit As op 1/26/2021

Zeer slechte ervaring gehad. Afspraken worden niet nagekomen, communicatie is totaal niet aanwezig. De geplaatste installatie vertoonde mankementen en men wou deze niet deftig oplossen.

cancel Durasun wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van melon michel uit tongeren op 3/3/2021

In eerste instantie verliep alles vlot en dit tot en met de levering. Dan had je advies nodig en waren ze ineens niet meer bereikbaar. Vele e-mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen. Volgens mij is hun kennis beperkt tot een algemene basis. Eens technisch haken ze af. Zulke bedrijven verdwijnen beter en maken plaats voor serieuzere ondernemers.

cancel Durasun wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van David Verhaert uit Zutendaal op 12/18/2020

Super tevreden over de professionele en vriendelijke service. Zeer degelijke en correcte dienstverlening aan scherpe prijs. En bovendien alles op tijd ! Blij dat we op Durasun beroep hebben gedaan.

check Durasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Tim uit Stokkem op 6/8/2020

Groepsaankoop via durasun gedaan, geen bezoek gekregen van een energie adviseur omwille van corona . Installateurs komen zonnepannelen plaatsen en hadden niet het juiste materiaal bij hierbij is mijn dak volgens hun in slechte staat . Niemand van hun specialisten die kwam kijken of oplossing zoeke dus annuleren ze maar de afspraak . Teleurgesteld in durasun . Geen communicatie met klant.

cancel Durasun wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Lise uit Antwerpen op 2/14/2019

Snel een eerste offerte ontvangen. Zeer scherpe prijs, dus ik was wel een beetje wantrouwig. Technieker is langsgeweest om legplan op te maken. 3 Weken later werd alles zeer netjes geïnstalleerd. Ik ben een zeer tevreden klant. Een aanrader!

check Durasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Eveline uit Ham op 1/11/2019

Doe-het-zelf pakket gekocht via hun webshop. Telefoontje gekregen om alles te overlopen. Levering ontvangen 3 dagen na de bestelling. Pakket was volledig en zeer eenvoudig te installeren. Prima!

check Durasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Chris uit Tessenderlo op 12/3/2018

Zeer scherpe offerte ontvangen waarna een technieker alles kwam opmeten en in kaart brengen voor de plaatsers. Snel, professioneel en netjes uitgevoerd. Een zeer tevreden klant!

check Durasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Bruno uit Tessenderlo op 10/26/2018

Na onze zoektocht naar leveranciers van zonnepanelen bij Durasun terecht gekomen. Het is een professionele partij in elke stap van het proces. Transparante en duidelijke info gekregen bij het kennismakingsgesprek. Een vlotte opvolging en levering/plaatsing op het afgesproken moment en de werken werden met de grootste zorg uitgevoerd. Naar prijs/kwaliteit/service zijn ze absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een goede en betrouwbare partner.

check Durasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Paul uit Tervuren op 8/30/2018

Ik bestel online Btwi en gratis levering, en krijg nadien een mail dat er door een foutje in de website er 150euro levering en 21% Btw bij komt. Ik voel mij dus opgelicht!

cancel Durasun wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van VDW uit op 11/30/2017

Voor Durasun gekozen nadat twee collega's hier positieve ervaringen mee hebben gehad. In ons geval snelle afhandeling, alles binnen één dag geplaatst. Ook duidelijke uitleg gekregen en hulp bij de keuring en administratie.

check Durasun wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.0

Beoordelingen Durasun

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Durasun?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?