Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Insaver


4.3 2 beoordelingen

Insaver is een onderneming gepassioneerd door hernieuwbare energie en met als doel uw wooncomfort te verhogen. Deze visie is gedeeld door de zaakboerders welke als doel hebben uw energieverbruik te reduceren en te herleiden tot 0.

Insaver werkt samen met enkele zorgvuldig uitgekozen partners welke dezelfde visie delen om uw ecologische voetafdruk te delen. Voor zonnepanelen is dit bijvoorbeeld het Duitste Axitec of de hoogrendements zonnepanelen van Sunpower.

Voor ovormers is er de keuze uit meerdere merken afhankelijk van de installatie. Bij string omvormers wordt vooral gewerkt met SMA of GoodWe, voor power optimizers is dit SolarEdge en voor micro-omvormers Enphase. 

Bij een plaatsbezoek van een energie expert van Insaver krijgt u een grondige analyse van uw situatie en een offerte welke tot in de kleinste details wordt uitgewerkt. Tijdens de analyse wordt gekeken naar de staat van het dak en de dakbedekking, de beschikbare ruimte, of er eventueel elektriciteitswerken dienen te gebeuren (bvb. een driefasig systeem voor grotere installatie) en hoe de bekabeling zo goed mogelijk kan ingewerkt worden.

De installatie zelf wordt uitgevoerd door eigen vaklui welke continue getraind worden. De meeste installaties kunnen binnen één werkdag geplaatst worden, meestal met 2 tot 3 vaklui. Daarna wordt u ook geholpen met de keuring, waarna de zonnepanelen in werking kunnen treden en u kan genieten van uw zelf opgewekte energie.

Contacteer Insaver


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

2 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.3

Beoordeling van koen uit 3500 op 9/30/2019

Offerte werd online aangevraagd en er werd snel gereageerd. Na verschillende offertes bleek de offerte van Insaver de meest duidelijke en betrouwbaar. Snelle plaatsing en heel tevreden.

Service 4.0 Prijs 3.5 Kwaliteit 3.5

Beoordeling van Wanten S. uit Diepenbeek op 10/16/2019

Afspraak vlot gemaakt, perfecte uitleg gekregen van een zeer kundige energie adviseur, datum uitvoering volgde zeer snel na akkoord en de uitvoering werd feilloos uitgevoerd door ervaren plaatsers. Geen enkel minpunt, de LG panelen zijn wel wat duurder maar in een correcte verhouding tot de markt. Insaver Luminus is zeker een aanrader als installatiebedrijf!

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden