Menu

Futech

4.1

(54 beoordelingen)

Futech is een Belgische zonnepaneleninstallateur met meer dan 25.000 tevreden klanten. Het bedrijf werd opgestart door ingenieurs, waardoor het zich niet enkel beperkt tot het plaatsen zonnepanelen, maar ook bestaande systemen optimaliseert en deskundig energie-advies kan geven.

16 jaar ervaring

15-50 werknemers

>500 realisaties

location-dark Tessenderlo

Futech onderscheidt zich van andere installateurs door zich te profileren als ingenieursbureau. Hierdoor beperkt de onderneming zich niet tot het plaatsen van zonnepanelen op daken, maar wordt het concept in zijn geheel benaderd.  Futech biedt haar klanten een full service, een begeleiding van a tot z.

Op deze manier bent u bij Futech steeds verzekerd van de beste investering!

Bij een vrijblijvend plaatsbezoek krijgt u advies van een ervaren Energie Adviseur. Bij dit plaatsbezoek wordt u geïnformeerd over het innovatieve productaanbod van Futech. Zo bestaat de zonnepaneleninstallatie van Futech niet enkel uit zonnepanelen en een omvormer maar wordt deze uitgerust met productinnovaties zoals de rendementsverhogende PIDbox en thuisbatterij iLubat. Deze producten worden aangestuurd door de slimme energiemonitor iLusmart, waarmee u met een App uw afname- en injectiestromen via de digitale meter kan monitoren. 

Zo wordt de installatie maximaal geoptimaliseerd met het oog op een zo kort mogelijke terugverdientijd. 

Beschikbare merken

  • Hanwha Q Cells
  • iLumen PIDbox
  • iLumen iLubat
  • iLumen iLusmart
  • iLumen iLuheat
  • iLumen iLucharge 

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Energie-advies
  • Verhuizen van zonnepanelen

Adres Futech

Futech bevindt zich op volgend adres: Ambachtsstraat 19, 3980 Tessenderlo

Beoordeel Futech

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Futech terug.

top-company-medal

91% AANBEVOLEN

4.1
54 beoordelingen

Kwaliteit

4.4

Prijs

3.6

Service

4.3

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Ivo Weckx uit Molenstede op 6/10/2022

Wij zijn heel tevreden over Futech. Het begon met een correcte offerte en zijn daarom niet verder op zoek gegaan. De opmeting ging zeer vlug. Alles is verlopen zoals beloofd, dit gaf ons heel veel voldoening. Wij kunnen zeker zeggen dat we heel tevreden zijn over de verkoper, de techniekers en het ganse team. Het is aan te raden om deze firma te contacteren. De werken zijn perfect en vlot verlopen. Nu wachten we nog op de keuring en de aanmelding bij Fluvius? Dikke proficiat.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Patricia Thomas uit Meldert op 6/10/2022

De eerste afspraak werd een uurtje voor dat ze normaal zouden komen geannuleerd. Wegens ziekte, alle begrip voor maar wel wat aan de late kant met verwittigen . De plaatsing werd een week uitgesteld, de dag voor de plaatsing weer een telefoon dat de batterij die we besteld hadden niet meer aanwezig was , wel raar want de week ervoor zou die wel geplaatst worden .Het vermoeden dat ze die batterij bij iemand anders hebben geplaatst is heel groot . We kregen wel een andere aangeboden, spijt dat we hier in hebben toegezegd . .Na plaatsing hadden we 's avonds geen elektriciteit meer in een gedeelte van onze woning .De verkoper kregen we niet meer aan de lijn, vrijdagmorgen kregen we contact met de secretaresse. Dit hebben ze correct opgelost en dezelfde dag de technieker laten terug komen . Vanaf de eerste dag waren er problemen met de batterij, deze werd constant opgeladen en zette daarna alles weer op het net. Een slechte communicatie met de zonnepanelen, wat ze bij futech moesten weten want nog klanten kampen met hetzelfde probleem ! Met andere woorden , de energie werd niet opgespaard voor als we het nodig hadden maar ging direct weer naar het net . Na een paar dagen alles op te volgen via de site van fluvius zagen wij onze kosten enorm stijgen ipv te minderen . En dan begon het, je kreeg niemand aan de lijn die je verder kon helpen, beloftes dat ze iemand zouden laten bellen maar bleef bij een belofte .Tot mijn man naar hen is gegaan . Werd ineens beloofd dat alles snel zou opgelost worden, snel is bij hen bijna vier weken later . We wachten nog steeds.....De Batterij hebben we uitgeschakeld . De app die alles moet opvolgen werkt ook totaal niet, dit zou al maanden zo zijn, volgens andere klanten bij hen . Veel beloftes , mooie praatjes maar geen dienst na verkoop .

cancel Futech wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Du Tré uit Zichem op 5/10/2022

Zeer goede ervaring .Correcte prijsofferte en plaatsing van zonnepanelen .Snelle plaatsing en alles volgens schema uitgevoerd .Ook binnenwerk zeer vlug en netjes uitgevoerd en opgekuist .Batterij later geplaatst en ook zeer vriendelijke installateurs en correcte uitleg .

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Jeffrey Freson uit Tongeren op 4/12/2022

Wat mij het meest opvalt is dat Futech een onderneming is die verder denkt dan de gewone random PV installateurs. Je voelt aan alles dat hier meer en beter over nagedacht is. Mijn ervaringen met vertegenwoordigers, installateurs, after sales, … zijn allemaal zeer positief! Gemaakte afspraken worden stipt nageleefd, communicatie is zeer vlot, en mijn installatie werkt TOP!

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Bertels uit Brugge Sint-Andries op 3/16/2022

Futech helpt ons hier in Brugge om meer zelfvoorzienend te worden in deze tijden van toenemende energieprijzen. De 15 PV-panelen en de iLubat 7,5kWh waren nog maar net geplaatst of de zon kwam al volop in actie. Perfect volgens plan uitgevoerd door een professioneel team. Een prima aanvulling op onze thermische zonnecollectoren van IZEN die al 20 jaar "zon verwarmd water" leveren.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Danso James uit Sint-Truiden op 5/25/2021

Je kan duidelijk opmaken dat futech zeer professioneel is. Zij werken met externe firma die alles komt opmeten en een schema voorbereid voor de installateurs. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van hun producten.

check Futech wordt aanbevolen

Service

3.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Couwberghs Michel uit Tessenderlo op 5/25/2021

Bij Futech kregen we een geel goede uitleg, en de medewerker heeft ons de beste opstelling voorgesteld. Het eerste contact was ook heel aangenaam en gaf ons de zekerheid dat alles goed zou verlopen. Zelfs een tweede contact was persoonlijk en geen enkel probleem. Zowel de voorbereiding en plaatsing is zonder noemenswaardige problemen verlopen. De dienst achteraf is snel en correct, Een echte aanrader.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van mario marechal uit Tessenderlo op 5/25/2021

Zeer aangenaam van verkoop tot plaatsing zelf terra nog altijd verkoper kwam hier alles uitleggen en de plaatsing top toch in de corana tijd afstand houden en de plaatsing vlot verlopen je zie dat het allemaal vakmannen zijn en geen prutsers zeker een aan raden zelf hun na service ook een aan raden

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Rampen Guy uit Hoeilaart op 3/31/2021

Zeer positieve ervaring. Kwaliteit van de installatie en after Service dienst zijn zeker aan te raden. Prijs ligt wel aan de hoge kant, maar kwaliteit voor niks bestaat m.i. niet. Batterij (en app iLusmart) voorlopig nog niet geïnstalleerd door gebrek aan voorraad. In het algemeen (voorlopig) zeer tevreden, zowel over verkoop process, installatie en after service.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Mertens Steff uit Geel op 3/3/2021

Plaatsing van de installatie is correct verlopen en zoals gevraagd. De keuring is wel 2x moeten gebeuren, wegens remautomaat vergeten te plaatsen. Maar dit werd snel opgelost zonder problemen. Enkel werd de batterij nog niet geplaatst omdat deze nog niet voorradig was.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van Ludo Bex uit Wellen op 3/8/2021

Na de vergelijking gemaakt te hebben, kwam Futech bij ons zeker naar voren. De kwaliteit die zij toevoegen aan een installatie is nergens anders terug te vinden. De prijs was ook niet de goedkoopste, maar voor kwaliteit betaald men natuurlijk een prijs. De techniekers waren zeer vriendelijk en werkte op een vrijdag avond tot 19u s'avonds door om alles af te werken. Futech is dan ook een echte aanrader!!

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Felix Filip uit Booischot op 3/8/2021

Al bij het eerste contact voelde het goed aan met de medewerker van Futech. Ik kreeg duidelijke uitleg over de producten. De opvolging gebeurde perfect zoals omschreven en alles binnen de gestelde, zeer snelle, termijn. De medewerkers die de plaatsing deden waren zeer vriendelijk en nauwgezet. Alles netjes afgewerkt volgens boekje en duidelijke uitleg. Ook de coronamaatregels werden nauwgezet gevolgd. Een firma die in mijn ogen het vertrouwen waard is

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Felix Filip uit Booischot op 3/8/2021

Ik kan zeggen dat het zeker de moeite was met deze firma in zee te gaan. Alle werken, zowel binnen als buiten werden netjes afgewerkt door vriendelijk en gemotiveerd personeel. De opvolging van het project verliep vlekkeloos en volledig volgens het opgegeven schema. Zelfs de coronamaatregels werden strikt opgevolgd. Wij zijn zeer tevreden klanten.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Felix Filip uit Booischot op 3/3/2021

Futech deed perfect wat ze beloofden. Alles netjes afgewerkt zowel binnen als buiten. De opvolging ging perfect volgens afspraak en zeer snel en keurig. Ze geven de nodige, duidelijke uitleg over de installatie en het verloop der werken. Alsook de coronamaatregels werden zeer strikt opgevolgd door de verschillende werknemers. Een dikke pluim voor deze firma en zeker de moeite waard om te contacteren.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Freddy Huysegems uit Tessenderlo op 2/8/2021

De contacten met Futech zijn goed en aangenaam verlopen. We hebben ook goede en uitgebreide uitleg verkregen. De plaatsing was vroeger dan aangegeven en is vakkundig en netjes afgewerkt. Ook is alles netjes opgeruimd en zijn de coronamaatregelen goed gevolgd. In vergelijking met anderen is de prijs duurder maar prijs-kwaliteit is Futech zeker een aanrader.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Van Opstal Jozef uit Tessenderlo op 3/31/2021

We hebben lang getwijfeld maar dan toch voor zonne-energie gekozen. Na de offerteaanvraag hebben we al snel een Futech vertegenwoordiger op bezoek gehad. Met een geduldige, volledige en zeer duidelijke uitleg won hij ons vertrouwen in de firma en al snel hebben we dan ook voor Futech gekozen. Volgens afspraak zijn de installateurs hier toegekomen en hebben in één dag tijd ons dak voorzien van zonnepanelen. Dezelfde dag is ook de elektricien nog de zonnepanelen komen aansluiten op het bestaande net. Installateurs en elektricien hebben vriendelijk, vlot en netjes de werken uitgevoerd en ook de covid maatregelen werden door iedereen correct nageleefd. Ook na de installatie hebben we altijd nog geduldig en vriendelijk antwoord gekregen op onze bijkomende vragen. Een batterij moet nog geleverd worden maar we hebben er het volste vertrouwen in dat die met dezelfde zorg ook correct zal geplaatst worden en onze installatie verder volledig afgewerkt zal zijn.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Van Opstal Jozef uit Tessenderlo op 3/31/2021

We hebben lang getwijfeld maar dan toch voor zonne-energie gekozen. Na de offerteaanvraag hebben we al snel een Futech vertegenwoordiger op bezoek gehad. Met een geduldige, volledige en zeer duidelijke uitleg won hij ons vertrouwen in de firma en al snel hebben we dan ook voor Futech gekozen. Volgens afspraak zijn de installateurs hier toegekomen en hebben in één dag tijd ons dak voorzien van zonnepanelen. Dezelfde dag is ook de elektricien nog de zonnepanelen komen aansluiten op het bestaande net. Installateurs en elektricien hebben vriendelijk, vlot en netjes de werken uitgevoerd en ook de covid maatregelen werden door iedereen correct nageleefd. Ook na de installatie hebben we altijd nog geduldig en vriendelijk antwoord gekregen op onze bijkomende vragen. Een batterij moet nog geleverd worden maar we hebben er het volste vertrouwen in dat die met dezelfde zorg ook correct zal geplaatst worden en onze installatie verder volledig afgewerkt zal zijn.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Nico Cox uit Tessenderlo op 2/3/2021

Het eerste contact met de vertegenwoordiger was prima verlopen, we kregen een zeer uitgebreide uitleg. Elk contact nadien is steeds goed beantwoord. Van de opmeting voor de plaatsing, welke door een andere firma gebeurt was ik minder tevreden, het moest nogal snel gebeuren had ik de indruk en de opmeting van de aarding, daar had ik mijn twijfels over dat dit wel correct zou zijn gemeten. De plaatsing ook door een externe firma, zeer tevreden, beleefde jongens die nadien alles netjes opruimen. Het aansluiten gebeurt dan door Futech zelf, aangename technieker alles netjes afgewerkt en weerom een degelijke uitleg gekregen. Ik ben best wel zeer tevreden.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Luc Gevers uit Herentals op 10/12/2020

Bij het lezen van de verschillende offertes stak Futech er al snel bovenuit. Pidbox, ilubat en smappee om je energieverbruik per toestel te kunnen monitoren, waren ook inbegrepen. Yassine de verkoper gaf ons een duidelijke uitleg en paste zijn offertes naadloos aan onze behoeften. Was steeds heel correct en vriendelijk! De installatie voorbereiding en de eigenlijke installatie verliepen vlotter dan verwacht. Nikki en Manu hebben echt hun best gedaan om alles mooi af te werken op het dak! Zelfs toen bleek dat er 1 string geen stroom doorgaf heeft Kamil daar zonder morren een tijdje naar gezocht en het probleem opgelost! Juist de smappee ontbreekt nog maar dat zal wel in orde komen. Kortom deze firma beveel ik iedereen aan!

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van PV uit Tongeren op 9/2/2020

Na het versturen van verschillende mails naar verschillende firma's voor een offerte plaatsing zonnepanelen nam Futech vrij snel contact op. Een vriendelijke vertegenwoordiger kwam langs, to the point uitleg. Er was een goed gevoel. Er kwam een externe opmeter/technieker, die een uitvoerige overzicht maakte kwestie installatie. Steeds werden we goed op de hoogte gehouden door het aftersales team/administratie. Zonnepanelen werden wel in onderaanneming geplaatst , eerder een twistpuntje dan een hinderpuntje. Niets op aan te merken kwestie installatie tot opruim toe. Ook de nodige corona-maatregelen werden in acht genomen. Futech is wel wat duurder dan de rest, maar het bedrijfsmodel klopt ( uitvoerige uitleg op site en via mail) . Warm aanbevolen!

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Philippe Dirx uit Kinrooi op 8/26/2020

Wij hebben besloten om zonnepanelen te leasen bij Futech. Dit nadat de verkoper is langsgekomen en ons beloofd heeft dat we na de installatie in totaal maandelijks nog maar € xx kwijt zouden zijn aan alles rond elektriciteit. Dit blijkt enkel de lease van de zonnepanelen te omvatten en heeft dus totaal geen impact op mijn energiefactuur. De installateur van de omvormer deed niets anders dan klagen over het bedrijf en over Smappee, de app die we aangeboden kregen om onze energie te monitoren. Hier werd trouwens geen uitleg over gegeven. Alles rond installatie en keuring werd redelijk goed geregeld, alsook is de installatie vlot verlopen. Maar lege beloften, dat steekt mij nogal tegen.

cancel Futech wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

2.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van Wijnants Kevin uit Zoutleeuw op 7/6/2020

Vanaf de eerste ontmoeting tussen vertegenwoordiger en mezelf tot aan de dienst na alle installaties altijd zeer duidelijk en goede communicatie. Geen praatjes alleen maar waarheden. Zo wel de techniekers als de diensten staan altijd paraat voor de klant.. Elke vraag of opmerking wordt direct behandeld naar de wens van de klant... Kortweg : een zeer goede kwaliteit en service Ik zal Futech dan ook sterk aanbevelen.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Hubert Jehasse uit Bilzen op 5/20/2020

In 2013 heeft Futech een PV installatie van 1.000 zonnepanelen op mijn bedrijf geplaats. Voor mijn prive insallatie heb ik ook voor Futech gekozen en alles is volgens planning verlopen. Installateur zijn vriendelijke en bekwaan. Er was heel veel wind de dag van de installatie en ze hebben het iets moelijk gehad. Ik raad uw aan Smappee en Illubat om de prestatie van de installatie te volgen.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Angelique uit Lummen op 5/20/2020

Onze ervaring met Futech is super verlopen ! Ze waren niet direct de goedkoopste, maar ze boden wel de beste service. Zo bieden ze ook net een tikje meer aan als andere. Zeer goede uitleg op voorhand, zeer goed verloop via mail, zeer duidelijke planning verkregen waar ze zich heel goed aan hielden ! En met de Corona, kunnen wij alleen nog maar een extra positief woordje doen. Afspraken werden nog eens extra verwittigd, maatregelen overlopen en gerespecteerd door hun werknemers. Aarzel zeker niet om contact met hun op te nemen en met hun in zee te gaan !

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Peter Oomsels uit Ganshoren op 5/3/2020

Bijzonder tevreden - de uitleg is volledig, de analyse van mijn dak was volledig op maat, er wordt een opbrengstgarantie voorzien, de installatie verliep vlot en vriendelijk. Bovendien was de doorlooptijd van offertevraag tot installatie minder dan twee maanden - bijzonder snel. Futech beperkt zich niet tot de zonnepanelen maar installeert ook de PID-box en smappee, die bijkomstige meerwaarde bieden. De totaalprijs is misschien iets hoger dan andere spelers, maar de meerwaarde van het aanbod van Futech is duidelijk. Ik wil nog benadrukken dat de service uitmuntend was: ik heb verschillende bijkomende vragen gesteld die door sales rep Joren Jeuris snel en volledig werden beantwoord en opgenomen in een aangepaste offerte. Zeer tevreden.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Tom Broekmans uit Heppen op 6/1/2020

Zeer fijne en betrouwbare firma om mee samen te werken. Correct, niet opdringerig, niets was te veel. Na offerte plaatsing verschoven van plat dak naar leien dak omwille van constructie problematiek, zonder meerprijs. Goede uitleg over de werking van de installatie, kortom een aanrader.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Robert Embrechts uit Kessel op 4/14/2020

We hebben verschillende vertegenwoordigers en offertes ontvangen. Futech is niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Hun vertegenwoordiger gaf ons duidelijke info, nam alle tijd voor onze vragen en besprak samen met ons alle mogelijkheden. Dit goed gevoel en vertrouwen gaf de doorslag. De plaatsing is vakkundig en netjes afgewerkt. Alle duidelijke afspraken, plaatsing en opvolging verlopen correct. Ook telefonische contacten verlopen heel vlot. Kortom een degelijke, aangename firma die we iedereen kunnen aanbevelen. Bedankt!

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Wouter uit Tielt-Winge op 9/19/2019

We hebben voor onze installatie verschillende spelers gecontacteerd. Futech, vertegenwoordigd daar haar verkoper, bleek na een eerste contact een van de meest betrouwbare installatiebedrijven te zijn. We baseerden ons in onze evaluatie op hun eerste inschatting, de informatie die ze nodig hadden om die inschatting te maken, en de uitleg die we er bij kregen. Van de andere installatiebedrijven waren er bij die zo vanuit de losse pols een prijs konden voorleggen, terwijl Futech wel degelijk alles opmat en gericht vragen stelden over onze situatie (wat mij een logische stap lijkt?!). In vergelijking met anderen is vooral de prijszetting wat forser, maar je weet dat je kwaliteit in huis krijgt, een dienst-voor-en-na-verkoop waar je op kan rekenen en je kan er vanuit gaan dat je in zee gaat met een betrouwbare partner. De installatie verliep in ons geval supervlot. De plaatsingsploeg was ruim op tijd en in een halve dag was alles afgewerkt. De meter draaide tegen de middag al mooi terug. Over de monitoringstool zijn we tevreden. Hiermee wordt niet alleen het opgewekte vermogen gemeten, maar ook het afgenomen vermogen van uw huisinstallatie op basis van 2 ampèretangen.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

3.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Dens koen uit Laakdal op 6/20/2019

Het was een zeer aangenaam en vriendelijk contact.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Theys uit Haacht op 5/30/2019

Geen gezever Wat moet gedaan worden doen ze op een correcte en klantvriendelijke manier! Waar klant dus nog koning is. En dat is in deze tijden een verademing.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Iwan Barrez uit Lede op 4/23/2019

Degelijk advies. Mooie oplossing qua installatie door aanvulling met batterij om capaciteit van de omvormer te beperken (lager prosumenten tarief). Professioneel en komen afspraken na. Super tevreden.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Haagmans uit Dilsen op 4/17/2019

Verkoop en installatie en innen geld verlopen soepeltjes en vlotjes, echter als vervolgens blijkt er een probleem is loopt niets meer zo vlotjes en soepel......Vele loze beloften, afspraken niet nakomen.....kortom, zoekt u een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en service serieus neemt, dan zou ik u adviseren nog even door te zoeken.

cancel Futech wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

2.0

Kwaliteit

2.5

location Beoordeling van Dennis Vangeneugden uit Hasselt op 3/30/2019

Na vergelijking tussen verschillende offertes gekozen voor Futech uit Tessenderlo. De vertegenwoordiger sprak over de meest rendabele investering, hoogst mogelijke kwaliteit en een volledige begeleiding van a tot z. Dit werd ondersteund door een uitgebreide offerte met extra voordelen zoals de PID box (rendement verhogend) en Smappee (monitoring). Installatie verliep zoals het hoort. Techniekers arriveerde om 8uur en om 12:30u liep mijn teller achteruit! Na afloop werd alles duidelijk overlopen door de techniekers. Top firma en zeker aan te raden!

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Cornelis uit Meise op 12/27/2018

Heel aangenaam en zeer professioneel contact, van de eerste tot de laatste stap. Ze houden zich aan de afspraken.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Walter Deijnckens uit Brasschaat op 11/23/2018

Mijn buurman had verschillende bedrijven beoordeeld die zonnepanelen installeerden. Futech was zijn voorkeur en liet 14 panelen plaatsen. Met zijn advies heb ik 18 panelen laten plaatsen na een bezoek van een vertegenwoordiger met deskundige uitleg. 2 toffe Limburgers zijn ze komen plaatsen. Het werkt goed maar het is nog te vroeg om de werking te beoordelen.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

3.5

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Bart Vaes uit Stevoort op 1/11/2019

Eerste contact verliep prima, in het algemeen zijn wij zeer tevreden.

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Engelen uit Tessenderlo op 11/14/2018

Via de zoon in contact gekomen met Futech, die er toen nog werkzaam was. We mogen stellen dat we zeer tevreden zijn van de installatie.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van J Geeraerts uit Geel op 11/14/2018

Na 10 jaar nog steeds super content van de zonnepalen. opbrengst nog steeds meer dan voorzien. Jullie zijn de beste in je vak, ik zal Futech iedereen aanbevelen,

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Heselmans Bert uit Lint op 11/14/2018

Wij hebben de ongelooflijke pech gehad van een installatie van een iLubat met een constructiefout in één van de prints. Dat heeft wel wat tijd en moeite gekost om het euvel gevonden en hersteld te krijgen. Maar het geduld en bekwaamheid van het Futech-personeel heeft uiteindelijk de bovenhand gehaald en de batterij werkt nu perfect. Wij geloven in elk geval in de toekomst van zonnepanelen (reeds 19 jaar op ons dak) en de visie van Futech. Laat die batterijen nog maar wat slimmer worden, op welke manier dan ook!

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Verboven Dirk uit Zichem op 11/14/2018

Het contact met de verkoper was heel goed en interessant. Wij kregen een heel gedetaïlleerde offerte met veel uitsleg. Futech is niet de goedkoopste maar wel de beste qua service, opvolging en plaatsing. Hun sterkte is het technische team dat voor alles in staat. Dienst na verkoop is super. Enige tijd geleden werd ook de PID box geinstalleerd. Deze zorgt voor een constant hoog rendement. Wij zitten 20 - 23 % boven de verwachtte opbrengst. Zeer tevreden met Futech.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van van damme Krista uit Scherpenheuvel-Zichem op 1/11/2019

Heel tevreden over de service van Futech. Firma met zeer gekwalificeerd personeel en technologisch vooruitstrevend. De pid-box een aanrader ! gegarandeerd een hoger rendement !

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Melens Marc uit Scherpenheuvel op 11/14/2018

eerste contact ging heel vlot, alles verliep zoals afgesproken. de installateur was zeer vriendelijk en kende zijn vak.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Bever uit Pulderbos op 11/14/2018

Plaatsing PIDbox verliep zeer vlot en correct. Momenteel zijn wij wachtende op plaatsing Ilubat . Elk contact verloopt even klantvriendelijk en correct. De producten zelf beantwoorden aan onze verwachtingen, de tips die wij van Ilumen kregen, zijn steeds zeer waardevol en de personeelsleden zijn flexibel en vriendelijk.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Vermeersch uit Paal-Beringen op 11/11/2018

De vertegenwoordiger kon ons een duidelijke uitleg bieden over de plaatsing en de werking van de zonnepanelen. Dit gaf ons onmiddellijk veel vertrouwen. De afspraken werden dan ook snel gemaakt en vervolgens tijdig nagekomen. De installatie verliep erg vlot, de twee installateurs waren erg vriendelijk en beleefd (steeds netjes aankloppen voor ze binnenkwamen). Verder hadden zij ook een luisterend oor naar onze wensen zoals de exacte plaats van de omvormer. En na enkele uurtjes konden we met onze handige Smappee al opvolgen hoeveel groene energie we aan het produceren zijn.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Jean-Pierre Gielen uit Lanaken op 11/1/2018

Vanaf het eerste contact een goed gevoel overgehouden. Niet de goedkoopste, maar kwam wel zeer betrouwbaar over en dit vertrouwen heeft men ook niet beschaamd. Correcte en netjes afgewerkte plaatsing en alles volgens afspraak. Wij kregen zelfs nog de mogelijkheid om nieuwe innovaties die tussentijds waren gebeurd nog voor dezelfde prijs te laten uitvoeren. Zeer attent. Vriendelijke en kundige plaatsers. Een aanrader!!

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

3.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Cools uit Ranst op 11/1/2018

Alle contacten verliepen vlot. Vertegenwoordiger is zelf 2 x langs geweest omdat we extra vragen hadden. Was geen probleem. Installatie was ok, en was vrij snel gebeurt. Leuk dat nog wat goed weer is geweest zodat het terug draaien van de meter goed verloopt. telefonische contacten zijn steeds vlot verlopen en direct opgelost als we vragen hadden. Enkel de factuur is niet uitgebreid geformuleerd, maar was wel ok.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Carlo uit Hasselt op 11/1/2018

Ons contact met Futech verliep zeer vlot. De gemaakte afspraken werden ook goed nagekomen. De installatie van onze zonnepanelen gebeurde zoals overeengekomen. De installateurs werkten ook heel netjes en ordelijk met respect voor ons interieur. Alle verpakkingsmaterialen werden ook terug meegenomen. Na de installatie hebben we een goede uitleg gekregen.We zijn zeer tevreden en zouden Futech zeker aanbevelen!

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Hugo Moors uit Tienen op 10/26/2018

Heel professioneel, eerste gesprek, offerte gemaakt, aanvaard, opmeting daarna installatie alles correct opgevolgd met de nodige uitleg via mail of telefoon. Installatie is zonder problemen correct en degelijk geplaatst. De Smappee kon inderdaad niet geactiveerd worden maar het is een probleem met de app, ik had alle gegevens om het zelf te doen en hebt dat dan ook maar gedaan (anders moesten we wachten tot iemand van Futech zou langskomen). Bij de Smappee zat zelfs een smartplug die ik nu voor de tuinverlichting gebruik.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Nelissen jm uit Lanaken op 10/4/2018

Van eerste contact met vertegenwoordiger tot plaatsing alles correct verlopen. Probleem met smappee op de dag van plaatsing nog dezelfde dag opgelost. Kortom, zeer tevreden.

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Barkam Bert uit Schoten 2900 op 10/1/2018

De vertegenwoordiger legde alles verstaanbaar uit hoe zo'n installatie word opgebouwd. Hij berekende ook ter plaatse mijn offerte die hij dan ook per mail ( met nog bijkomende informatie ) verstuurde. De installatie verliep zeer vlot . Alles mooi afgewerkt . In de namiddag draaide mijn teller al achteruit. Ook de Smappee die ik erbij kreeg is een leuke item. Heel tevreden !!

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

3.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Barkman Bert uit Schoten op 10/1/2018

Ik heb verscheidene offertes genomen. Futech kwam daar niet als de goedkoopste uit , maar gaf mij wel de betrouwbaarste te zijn. Ik kreeg alle uitleg die ik nodig had . Ze hielden ook contact via mail , niet opdringerig, maar ofdat er nog vragen waren. De plaatsers ( Vlamingen ) waren stipt op tijd en werkten alles proper af. Dezelfde dag draaide mijn teller al de andere richting uit. De communicatie met Futech verloopt zeer vlot en je krijgt direct antwoord , niet 5 keer doorschakelen zoals nu bij vele. Zeker tevreden !!!!

check Futech wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Ronny uit Hasselt op 9/5/2018

Wat: plaatsing omvormer zonnepanelen + batterij voor zonnepanelen Plaatsing gebeurt via onderaannemer die geen kennis heeft van de producten die ze installeren. Uitleg kunnen ze namelijk niet geven, hiervoor moet je telefonisch contact opnemen met de firma; Zeer slechte service: klant moet zelf instaan om portal te configureren die opvolging van opbrengst mogelijk maakt. Echter hiervoor is een installateurs paswoord nodig en dit wordt niet gegeven. Na hard aandringen en meerdere malen telefoneren wordt de installateur "als extra service" gestuurd (terwijl dit vanaf de eerste installatie in orde zou moeten zijn) om dit correct te configureren. Facturatie klopte ook niet (terugname omvormers niet correct verrekend) en opnieuw moet je meerdere malen bellen alvorens dit gecorrigeerd wordt. Wij raden daarom ook sterk af om met deze firma samen te werken.

cancel Futech wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Frank Feijen uit Vilvoorde op 3/24/2018

Futech is niet de goedkoopste, daar beloven ze dan ook een betere service voor. Die hebben wij helaas niet mogen ontvangen. Wat de verkoper beloofde bleek niet te kloppen. De opmeter wilt een dak opmeten zonder er echt naar te moeten kijken. Ze vergissen zich in de netaansluiting terwijl we ze er van op de hoogte gebracht hadden. De 'wij-werken-alleen-met-eigen-installatieploegen" bleek een onderaannemer waar we alleen in gebrekkig engels mee konden communceren. De gratis smappee is trouwens ook de enige opvolgmogelijkheid die ze aanbieden, en net die wisten ze niet juist te configureren (de uitleg hiervan staat nochtans op het internet)...

cancel Futech wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

2.5

location Beoordeling van Jan Peeters uit op 8/27/2017

Futech is zeker niet de aller goedkoopste. Maar hun uitleg was verstaanbaar en het voelde goed aan. Je had meteen de indruk dat deze firma er iets van kent en dat ik erop kan rekenen. Ik kreeg een Smappee cadeau waarmee we alles kunnen opvolgen. Super tevreden!

check Futech wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

3.5

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Futech

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Futech?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?