Menu

SBR

SBR is erkend plaatser van zonnepanelen te Bornem en omstreken met meer dan 30 jaar ervaring in elektrotechnieken. Ze staan garant voor duurzaamheid, kwaliteit en een extra lange garantie. Uw investering zal dus gegarandeerd opbrengen.

location-dark Bornem

Breed gamma kwaliteitspanelen

Op de panelen krijgt u 10 jaar fysieke garantie en 25 jaar rendementsgarantie van 80%. Er kan gekozen worden tussen polykristallijne, monokristallijne of dunfilmpanelen. Er wordt gratis berekend welke panelen voor u het hoogste vermogen zullen halen.

Voordelen van werken met SBR

  • Een vlekkeloos verloop van de werken en een perfecte installatie
  • Naadloos onderhoud
  • Duidelijke afspraken
  • Eigen plaatsingsdienst
  • Administratieve bijstand

Slim verbruik

Zonnepanelen staan garant voor een efficiënt energieverbruik. De aanschafkosten kunnen relatief snel terugverdiend worden. Daardoor zijn zonnepanelen een zeer rendabele belegging. Ook de technologieën die gebruikt worden, worden steeds beter waardoor het rendement ook hoger wordt. De prijzen van zonnepanelen zijn bovendien de laatste vijf jaar gehalveerd.

Omvormers

Voor de installaties wordt er gebruik gemaakt van de omvormers van het merk SMA. Deze staan gekend voor efficiëntie en kwaliteit. Er kan eveneens gebruik gemaakt worden van andere merken maar dit is enkel op aanvraag.   

Montagesystemen

Pannen en leien: Om zonnepanelen te monteren op daken met pannen of leien wordt er gebruik gemaakt van roestvrije, stalen dakhaken die rechtstreeks op de constructie gevezen worden. Er wordt eveneens een aluminium draagprofiel op de dakhaken bevestigd die dan daarna uitgelijnd wordt. De panelen worden geklemd met aluminium klemmen

Plat dak: De aluminium frames voor bevestiging van de panelen op het plat dak worden op maat gemaakt. Indien nodig worden deze vastgelegd met betonnen gewichten zodat zelfs de zwaarste storm geen schade kan berokkenen aan de zonnepanelen.

Adres SBR

SBR bevindt zich op volgend adres: Klein Mechelen 70, 2880 Bornem

Beoordeel SBR

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over SBR terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

1 beoordelingen

Kwaliteit

5.0

Prijs

5.0

Service

5.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Ceuleers uit Oppuurs op 3/31/2021

Perfect verlopen : zeer professioneel en bereidwillig om ons zo snel mogelijk verder te helpen met kapotte omvormer. Beloftes die gemaakt werden, zijn ook nagekomen, dus zeer betrouwbaar.

check SBR wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen SBR

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met SBR?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?