Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

SBR is erkend plaatser van zonnepanelen te Bornem en omstreken met meer dan 30 jaar ervaring in elektrotechnieken. Ze staan garant voor duurzaamheid, kwaliteit en een extra lange garantie. Uw investering zal dus gegarandeerd opbrengen.

Breed gamma kwaliteitspanelen

Op de panelen krijgt u 10 jaar fysieke garantie en 25 jaar rendementsgarantie van 80%. Er kan gekozen worden tussen polykristallijne, monokristallijne of dunfilmpanelen. Er wordt gratis berekend welke panelen voor u het hoogste vermogen zullen halen.

Voordelen van werken met SBR

  • Een vlekkeloos verloop van de werken en een perfecte installatie
  • Naadloos onderhoud
  • Duidelijke afspraken
  • Eigen plaatsingsdienst
  • Administratieve bijstand

Slim verbruik

Zonnepanelen staan garant voor een efficiënt energieverbruik. De aanschafkosten kunnen relatief snel terugverdiend worden. Daardoor zijn zonnepanelen een zeer rendabele belegging. Ook de technologieën die gebruikt worden, worden steeds beter waardoor het rendement ook hoger wordt. De prijzen van zonnepanelen zijn bovendien de laatste vijf jaar gehalveerd.

Omvormers

Voor de installaties wordt er gebruik gemaakt van de omvormers van het merk SMA. Deze staan gekend voor efficiëntie en kwaliteit. Er kan eveneens gebruik gemaakt worden van andere merken maar dit is enkel op aanvraag.   

Montagesystemen

Pannen en leien: Om zonnepanelen te monteren op daken met pannen of leien wordt er gebruik gemaakt van roestvrije, stalen dakhaken die rechtstreeks op de constructie gevezen worden. Er wordt eveneens een aluminium draagprofiel op de dakhaken bevestigd die dan daarna uitgelijnd wordt. De panelen worden geklemd met aluminium klemmen

Plat dak: De aluminium frames voor bevestiging van de panelen op het plat dak worden op maat gemaakt. Indien nodig worden deze vastgelegd met betonnen gewichten zodat zelfs de zwaarste storm geen schade kan berokkenen aan de zonnepanelen.

Contacteer SBR


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

SBR heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden