Menu

C-P-C

5.0

(1 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

C-P-C heeft zich als doel gesteld uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energiefactuur aanzienlijk te drukken door middel van een investering in zonnepanelen. Er wordt steeds gewerkt met de laatste nieuwe technologieën welke u kunnen worden voorgesteld bij een plaatsbezoek door één van de ervaren energie consulenten.

location-dark Hever

C-P-C is tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van energie audits en projectstudies. Dit is tevens de eerste stap welke genomen wordt bij elk nieuw project. Bij een vrijblijvend bezoek ter plaatse wordt het verbruik opgemeten en uw facturen geanalyseerd. Samen met uw wensen wordt dan een gratis offerte opgemaakt. 

De installatie van uw zonnepanelen is bij C-P-C in goede handen. Er wordt enkel met de meest kwalitatieve materialen gewerkt, van zonnepanelen, omvormer tot montagesysteem. Elk merk is gekozen op basis van degelijkheid, garantie en prijs.

Voor zonnepanelen is er de keuze uit onder andere Axitec (Duitse degelijkheid), LG en Panasonic. Voor omvormers, wordt er afhankelijk van het project en schaduw gekozen voor enerzijds SMA of SolarEdge. Het montagemateriaal is altijd van Schletter, wereldleider in aluminium materialen.

Beschikbare merken

  • LG
  • Panasonic
  • BenQ
  • SMA
  • SolarEdge

Beschikbare diensten

  • Plaatsen zonnepanelen
  • Energie audits

Adres C-P-C

C-P-C bevindt zich op volgend adres: Berkenlaan 6, 3191 Hever

Beoordeel C-P-C

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over C-P-C terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

5.0
1 beoordelingen

Kwaliteit

5.0

Prijs

5.0

Service

5.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Van Winkel uit 3191 op 10/19/2018

Zeer goede uitleg, correcte offerte met hoogwaardige zonnepanelen producten. Vlotte en vakkundige installatie en administratieve opvolging. Top

check C-P-C wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen C-P-C

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met C-P-C?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?