Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

C-P-C


5.0 TOP INSTALLATEUR 1 beoordelingen

C-P-C heeft zich als doel gesteld uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energiefactuur aanzienlijk te drukken door middel van een investering in zonnepanelen. Er wordt steeds gewerkt met de laatste nieuwe technologieën welke u kunnen worden voorgesteld bij een plaatsbezoek door één van de ervaren energie consulenten.

C-P-C is tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van energie audits en projectstudies. Dit is tevens de eerste stap welke genomen wordt bij elk nieuw project. Bij een vrijblijvend bezoek ter plaatse wordt het verbruik opgemeten en uw facturen geanalyseerd. Samen met uw wensen wordt dan een gratis offerte opgemaakt. 

De installatie van uw zonnepanelen is bij C-P-C in goede handen. Er wordt enkel met de meest kwalitatieve materialen gewerkt, van zonnepanelen, omvormer tot montagesysteem. Elk merk is gekozen op basis van degelijkheid, garantie en prijs.

Voor zonnepanelen is er de keuze uit onder andere Axitec (Duitse degelijkheid), LG en Panasonic. Voor omvormers, wordt er afhankelijk van het project en schaduw gekozen voor enerzijds SMA of SolarEdge. Het montagemateriaal is altijd van Schletter, wereldleider in aluminium materialen.

Beschikbare merken

  • LG
  • Panasonic
  • BenQ
  • SMA
  • SolarEdge

Beschikbare diensten

  • Plaatsen zonnepanelen
  • Energie audits

Contacteer C-P-C


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

1 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 5.0

Beoordeling van Van Winkel uit 3191 op 10/19/2018

Zeer goede uitleg, correcte offerte met hoogwaardige zonnepanelen producten. Vlotte en vakkundige installatie en administratieve opvolging. Top

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden