Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Solar Power Systems (SPS)


3.6 4 beoordelingen

Solar Power Systems is met meer dan 2000 installaties en 50000 geplaatste zonnepanelen over heel België een grondlegger inzake zonne-energie. Solar Power Systems adviseert u graag en helpt u bij het realiseren van uw zonnepanelen project. 

Zonnepanelen plaatsen is simpel met Solar Power Systems. Het bedrijf zorgt voor een volledige omkadering en één centraal aanspreekpunt. Sinds 2008 is het actief als specialist in regio Antwerpen en ver daarbuiten. 

Bij een eerste bezoek ter plaatse van een Solar Power Systems specialist wordt geluisterd naar uw wensen, energiebehoefte en budget. De specialist kan aan de hand van deze informatie een vrijblijvende (waarvan u aangenaam verrast zal zijn) offerte opmaken. 

De plaatsing van zonnepanelen wordt uitgevoerd door eigen vakui en met respect voor het dak en met een garantie op een perfecte plaatsing van de zonnepanelen.  

Pluspunten

  • Grote speler in België
  • Voor zowel particulier als bedrijf
  • Alle werken worden uitgevoerd door eigen vaklui

Beschikbare diensten

  • Zonnepanelen installatie

Beschikbare merken

  • Afhankelijk van behoeften klant

Contacteer Solar Power Systems (SPS)


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

4 beoordelingen

75% AANBEVOLEN 3.6

Beoordeling van Alain uit op 7/7/2017

Gekozen omdat dit voor mij het meest toonaangevend en innovatief bedrijf is binnen de zonnepanelen sector. Installatie oogt esthetisch en werd correct geplaatst, zelfs onder de indruk hoe de kabels mooi werden ingewerkt. Keuring gebeurde ook zeer snel. Bedankt Luc en team!

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Dirk uit op 8/8/2017

Degelijke uitleg en informatie, duidelijk veel kennis binnen dit bedrijf. Na de plaatsing wel hier en daar problemen (monitoring..) welke uiteindelijk werden geregeld.

Service 3.5 Prijs 3.5 Kwaliteit 4.0

Beoordeling van Ruud uit Mol op 9/26/2017

We hadden 12 september om 15u een afspraak met solar powersystem maar zij zijn niet komen opdagen... Terwijl ik de week voordien nog een bevestigingsmail kreeg met datum en uur... Ik heb geprobeerd er naartoe te bellen, maar de telefoon werd niet afgenomen... We hebben ondertussen al een keuze gemaakt voor onze zonnepanelen maar wou dit wel even laten weten.

Service 1.0 Prijs 2.0 Kwaliteit 1.0

Beoordeling van Braet uit schoten op 2/13/2018

Ik ben reeds jaren klant.Na de zware storm volstond 1 telefoontje om 3dagen later vlot , vakkundig echt snel uit de nood geholpen te worden!!!Bedankt meneer Martens&Team!

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden