Menu

EB Systems

1.6

(7 beoordelingen)

EB Systems is een KMO gespecialiseerd in groene energie en het verbeteren van uw wooncomfort. De klant staat centraal en elk project wordt persoonlijk behandeld met een vertrouwde adviseur.

location-dark Pulderbos

Met enkele honderden tevreden klanten over heel Vlaanderen is EB Systems ondertussen een referentie geworden als het over zonnepanelen en groene energie gaat.

Wanneer de klant interesse heeft in zonnepanelen is de eerste stap een plaatsbezoek. Tijdens dit bezoek wordt gekeken naar het dak en de haalbaarheid en mogelijk rendement van de zonnepanelen. Volledig vrijblijven kan er dan een offerte worden opgemaakt. Indien getekend, volgt de voorbereiding planning van de installatie. Als laatste stap vindt de plaatsing zelf plaats en nadien volgt er een bezoek van de werfleider welke u begeleidt met de administratie en alles nakijkt.

Er wordt altijd gewerkt met de beste zonnepanelen merken zoals LG of Honeywell.

EB Systems gaat verder dan enkel het plaatsen van zonnepanelen. Zo kan de klant een onderhoudscontract aangaan waarbij de zonnepanelen op afgesproken tijdstippen worden gereinigd en nagekeken. 

Beschikbare diensten

  • Plaatsen zonnepanelen
  • Zonnepanelen onderhoud

Adres EB Systems

EB Systems bevindt zich op volgend adres: Molenheide 122B, 2242 Pulderbos

Beoordeel EB Systems

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over EB Systems terug.

top-company-medal

0% AANBEVOLEN

1.6
7 beoordelingen

Kwaliteit

1.9

Prijs

1.9

Service

0.9

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Serrien Alfons uit Schelle op 5/9/2019

Ik heb 7 zonnepanelen Canadian Solar 330 w met Emphase omvormers van oktober 2017. Tussen het eerste contact en de oplevering zijn 3 maanden verlopen. Alles was in orde. Met de eerste storm in januari 2018 zijn 4 van de 7 panelen los gelagen. 2 lagen nog op het dak en 2 op de straat. Ik heb EB Systems gebeld rond 11 uur en 1/2 uur later stonden er 2 personen om de rest van de panelen te zekeren zodat er niets meer kon weg waaien. Het heeft een 3 tal maanden geduurd eer de installatie terug in orde was. Alles liep terug normaal tot de laatste storm op 10 maart 2019. Weer de 4 dezelfde panelen die los geslagen waren ondanks de extra ballast die ze hadden aangebracht. Ik heb een plat dak en volgens mij zijn de steunen waar de panelen op vast geschroefd zijn niet deugdelijk genoeg want weer zoals de vorige keer waren de moeren die in de profielen geperst zitten uit het metaal getrokken. Men legt met 2 klemmen 2 panelen op 1 profiel vast en dat is volgens mij te weinig. Als de klem lost komt ook het daarnaast liggende paneel mee los. De profielen waren ook geplooid door het geweld van de wind. Ik heb verschillende telefoontjes en mails naar EB Systems gestuurd maar kreeg geen antwoord. Ik heb mijn schoonbroer gevraagd die enkele km. van Pulderbos woont om eens een kijkje te gaan nemen ter plaatse en die bevestigde mijn vermoeden dat de firma failliet is. Ik ben nu op zoek naar een installateur die bij mij de schade wil herstellen. Ik heb er al enkele aangeschreven en gebeld en 1 firma is komen kijken na 3 afspraken dat ze gingen komen en die laten nu ook niets meer horen.Zonnepanelen is goed maar ik heb er stilaan mijn buik van vol. De los geslagen panelen heb ik zelf verzekerd met betonnen blokken omdat ze niet bij iedere windvlaag zouden gaan vliegen. Vorig jaar had ik meer stroom geproduceerd dan dat ik had verbruikt. Mijn contract met de leverancier liep af op 31/12/2018 en dan moet ge uw meterstand doorgeven. Op 12/2/2019 moest ik opnieuw mijn meterstand doorgeven om de afrekening te maken.Intussen was ik nog altijd van mijn zelf geproduceerde elektriciteit aan het verbruiken (overschot was 450 kWh) maar dat telde niet meer mee. Tussen 31/12 en 12/2 heb ik 199 kWh verbruikt en die mag ik betalen samen met de procumententaks. Ik heb de kost gedaan om zonnepanelen te installeren en zou nu ook graag hebben dat ze dan voor hun volle capaciteit opbrengen.Spijtig dat EB Systems failliet is want mij hebben ze eigenlijk goed geholpen en bijgestaan voor de periode dat ze nog actief waren

cancel EB Systems wordt afgeraden

Service

3.0

Prijs

3.5

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Diedrich uit Destelbergen op 9/17/2018

In het begin liep het al fout met vertegenwoordiger... Afspraak die gepland was ging plots niet meer door... 2e afspraak gelukt en offerte opgemaakt. Ook datum voor plaatsing zonneboiler gemaakt, ging 5 weken later zonder probleem plaatsvinden.. Tot de week voor plaatsing zevplots belden dat ze met enorme achterstand zaten... Uiteindelijk 3 maand later toch geplaatst... Heb echter zelf werkkledij moeten aantrekken om zonneboiler te plaatsen want i.p.v. 3 werknemers kwam er maar 1 opdagen... Deze ging de voorbereidingen doen en 2 uur later gingen zijn collega’s komen... Deze zijn nooit opgedaagd en die ene persoon wou andere dag terugkomenen met collega’s... Was daar niet mee gediend en eiste dat plaatsing dezelfde dag ging plaatsvinden . Na lang aandringen is hij toch gezwicht en begonnen met installeren, heb hem met plezier meegeholpen. Na installatie werkte gelukkig alles perfect... Volgend probleem was echter de keuring.... 2 maand na installatie eindelijk keuring uitgevoerd. Na keuringsverslag te hebben ontvangen alle papieren ingevuld voor het bekomen van mijn eandispremie.... Na alles doorgestuurd te hebben en 3 weken wachten kreeg ik mail van Eandis dat eandispremie geweigerd werd daar men voor het bekomen van eandispremie na juni 2017 een bekwaamheidscertificaatnummer van EB system moest hebben... Toen gebeld naar EB system en die vertelde mij dat keuringsverslag genoeg was... Toch geweigerd door Eandis...

cancel EB Systems wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.5

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Katrien uit Ninove op 8/25/2018

Wij hebben zonneboiler laten plaatsen eind 2017. Er is een technieker van Vaillant moeten komen om alles af te regelen want nog de techniekers noch de eigenaar van eb-system had enig benul hoe dit moest. Dan moeten bellen en mailen om de keuring in orde te krijgen. Ondertussen was het al half maart . De keuring toch 17 april. Het verslag van de keuring was er na paar dagen maar zonder bewijs van de betaling. Ondertussen wisten we wel dat de firma eb-system failliet was .zonder bewijs van betaling krijg je de premie van eandis niet .Dan beginnen bellen en mailen naar firma die de keuring gedaan heeft. .Na drie weken toch verkregen dat wij de factuur mochten betalen . Vandaag zijn we 26 augustus 2018 en hebben we de mail van eandis gekregen dat de premie op onze rekening staat. Ik hoop hiermee al de verliezers te kunnen helpen. Veel succes. Mvg

cancel EB Systems wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Dimitri van damme uit Lokeren op 8/8/2018

Geen contact meer te verkrijgen. 1800€ voorschot kwijt

cancel EB Systems wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van De Ridder uit Aalst op 7/2/2018

Zonneboiler geplaatst (uit groepsaankoop). Functioneert niet zoals het moet door slechte plaatsing. Al verscheidene keer terug geweest om dingen te herstellen, goed te plaatsen, maar nog steeds niet opgelost. Bellen/mailen= geen reactie. En uit bovenstaande reacties verneem ik nu net ook dat ze failliet zijn. Gelukkig is mijn systeem wel al geplaatst en ben ik mijn voorschot niet kwijt, maar de kosten van de heraanleg van de leidingen zal ook niet gratis zijn! Bij deze: let op voor groepsaankopen!!!!

cancel EB Systems wordt afgeraden

Service

0.0

Prijs

0.0

Kwaliteit

0.0

location Beoordeling van Bart uit Kruibeke op 6/15/2018

zonnepanelen besteld en 40% voorschot betaald, plots niet meer te bereiken ???? via via moeten vernemen dat ze failliet zijn!!! geen zonnepanelen en weg euro's !!!!

cancel EB Systems wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van patrick uit Antwerpen op 6/15/2018

meneer heeft bij ons het onderstel op het dak komen plaatsen, en belooft dat ze 2weken later de panelen kwamen plaatsen, daarna hebben we niets meer gehoord! na vele telefoontjes had ik eindelijk een afspraak, om op 12/6/18 de panelen te komen plaatsen. die dag hebben we niemand gezien! als we bellen krijgen we geen antwoord meer,we zijn er naartoe gereden & wat blijkt, meneer is failliet!! (nog niet officieel) bij aankomst was de bel al van de voordeur verwijderd! Er stonden wel nog 2 dikke BMW's op de oprit. wij hebben een voorschot van 40% betaald, de overige 60% zouden we betalen bij de oplevering. dat geld zijn we dus kwijt, en we hebben geen zonnepanelen!!! samen met vele andere klanten, blijven wij achter met niets!

cancel EB Systems wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

Beoordelingen EB Systems

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met EB Systems?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?