Bent u een zonnepanelen installateur?

Manelek

Manelek werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven en heel specifiek ook voor landbouwbedrijven die ook meer en meer verkiezen een beroep te doen op groene energie.

Manelek biedt totaaloplossingen aan voor specifieke situaties. Er wordt dan ook steeds een installatie op maat voorzien volgens de wensen van de klant.

Daarenboven staan kwaliteit en service steeds bovenaan en wordt er steevast gekozen voor duurzame oplossingen.

Uw dak wordt met Manelek niet enkel de beschermer van uw woning, maar teven de producent van bruikbare, groene energie met behulp van zonnepanelen. U zult jaarlijks heel wat kunnen besparen op vlak van elektriciteitskosten in vergelijking met een klassieke installatie wanneer u zonnepanelen door Manelek laat installeren.  

De investering in milieuvriendelijke oplossingen werd lange tijd beschouwd als een uiting van groen engagement maar deze visie is sterk veranderd want zowel particulieren, bedrijven als kantoren maken momenteel gebruik van zonnepanelen die voorzien in groene stroom. Er wordt met de klant steeds bekeken wat de mogelijkheden zijn en aan de hand daarvan wordt het project uitgewerkt.

Open communicatie en flexibiliteit zijn onze stokpaardjes! U kunt vrijblijvend een offerte op maat aanvragen en een bezoek ter plaatse om alles tot in detail te bekijken.

Manelek werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Manelek? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Manelek gegevens

Adres

Wijnendalestraat 72
8800 Roeselare

Contacteer Manelek

Content is loading