Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Smart Solar Energy


Smart Solar Energy biedt sinds 2013 de beste service op vlak van advies, installatie, opvolging en service op vlak van zonnepanelen en omvormers. Met een service die 7 dagen op 7 beschikbaar is, staat u als klant nooit in de kou en kunt u rekenen op een snelle dienstverlening en dit in gans Vlaanderen.

Topmerken

Om kwaliteit te garanderen werken wij steeds met de beste merken waaronder LG Solar, Sunpower, BenQ, Panasonic, SMA, SAJ, SolarEdge & Fronius.

Klant staat centraal!

Bij Smart Solar Energy staat u als klant steeds centraal. Al het mogelijke wordt gedaan om u de beste service te bieden. Er wordt een gratis offerte opgesteld die volledig uitgewerkt wordt op maat van uw behoeftes en die van uw woning. Na akkoord voorziet Smart Solar Energy de installatie tussen de vier tot zes weken. Zowel de plaatsing, installatie, afwerking als aansluiting en keuring wordt door Smart Solar Energy afgehandeld. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken!

Van alle omvormers worden logs bijgehouden zodat er meteen kan gezien worden indien er defecten optreden Zo kunnen we snel langskomen om eventuele problemen te verhelpen. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar voor onze klanten en ook het onderhoud  van de installatie nemen wij achteraf graag op ons.

Contacteer Smart Solar Energy


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Smart Solar Energy heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden