Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Smart@Energy


De voorbije maanden en jaren werd er massaal geïnvesteerd in de installatie van zonnepanelen. Sommigen vermoeden dat het inmiddels te laat is om dit alsnog te doen maar niets is minder waar. Want de prijzen van elektriciteit zullen blijven stijgen en zelf in groene stroom voorzien is hét ideale middel hiertegen!

Uw zonnepaneelsysteem van A tot Z

Smart@Energy biedt steeds totaaloplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Er wordt gewerkt met kwalitatieve producten en vakmensen die perfect weten hoe ze de installatie correct moeten voorzien. U bent dus zeker van een duurzaam systeem en het hoogste rendement.

Back-up systeem

Uw persoonlijk verbruik optimaliseren en afstemmen op de producten van uw PV-installatie behoort eveneens tot de activiteiten van Smart@Energy. Er wordt dan ook een geïntegreerd back-up systeem voorzien zodat het openbaar elektriciteitsnet zo weinig mogelijk als buffer dient gebruikt te worden. Dergelijk systeem kan zelfs als UPS (generator) werken bij uitval van het openbaar elektriciteitsnet.

Bent u nog niet toe aan die laatste snufjes en wilt u starten met een gewone installatie? Geen probleem want de systemen zijn moduleerbaar in opbouw.

Zorg voor uw onafhankelijkheid op vlak van elektriciteitsvoorziening en laat vandaag nog zonnepanelen installeren door Smart@Energy!

Contacteer Smart@Energy


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Smart@Energy heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden