Menu

Vercosolar

Energie wordt met de dag duurder. De gekende energiebronnen raken uitgeput en dus is het hoog tijd at er wordt uitgekeken naar alternatieven. Zonnepanelen zijn hiervoor hét middel bij uitstek!

location-dark Wevelgem

Zonnepanelen zorgen voor een opmerkelijk lagere energiefactuur, waardoor de terugwintijd van uw investering slechts enkele jaren bedraagt. Daarna is het dus elke maand pure winst die uw zonnepanelen voor u genereren! Bovendien bedraagt de duurzaamheid van de panelen 25 tot 30 jaar.

Waarom kiezen voor Vercosolar?

Er zijn oneindig veel installateurs die beweren gespecialiseerd te zijn in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Maar is dit ook werkelijk zo? Weet die specifieke installateur wel exact hoe alles dient gemonteerd en aangesloten te worden om tot het perfecte rendement te komen?

In veel gevallen niet omdat de ervaring en know-how ontbreekt en daarom is beroep doen op Vercosolar de juiste keuze! Wij zorgen voor een “sleutel-op-de-deur installatie”, wat betekent dat we uw project volledig op maat gaan bekijken, berekenen, voorstellen en installeren van begin tot eind.

Kwaliteit boven alles

Vercosolar werkt enkel met kwaliteitsproducten. Alle zonnepanelen zijn dan ook gefabriceerd onder het ISO 9001 label en zijn eveneens milieuvriendelijk gebouwd (ISO14001). Ook de bevestigingsmaterialen voldoen aan de strengste eisen. Want ook een correcte plaatsing is van groot belang voor een optimaal rendement. Wanneer u beroep doet op Vercosolar slaapt u dus op beide oren als het aankomt op het leveren en plaatsen van uw fotovoltaïsche zonnepanelen.

Adres Vercosolar

Vercosolar bevindt zich op volgend adres: Rozenstraat 18, 8560 Wevelgem

Beoordeel Vercosolar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Vercosolar terug.

Vercosolar heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Vercosolar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?