Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Vercosolar


Energie wordt met de dag duurder. De gekende energiebronnen raken uitgeput en dus is het hoog tijd at er wordt uitgekeken naar alternatieven. Zonnepanelen zijn hiervoor hét middel bij uitstek!

Zonnepanelen zorgen voor een opmerkelijk lagere energiefactuur, waardoor de terugwintijd van uw investering slechts enkele jaren bedraagt. Daarna is het dus elke maand pure winst die uw zonnepanelen voor u genereren! Bovendien bedraagt de duurzaamheid van de panelen 25 tot 30 jaar.

Waarom kiezen voor Vercosolar?

Er zijn oneindig veel installateurs die beweren gespecialiseerd te zijn in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Maar is dit ook werkelijk zo? Weet die specifieke installateur wel exact hoe alles dient gemonteerd en aangesloten te worden om tot het perfecte rendement te komen?

In veel gevallen niet omdat de ervaring en know-how ontbreekt en daarom is beroep doen op Vercosolar de juiste keuze! Wij zorgen voor een “sleutel-op-de-deur installatie”, wat betekent dat we uw project volledig op maat gaan bekijken, berekenen, voorstellen en installeren van begin tot eind.

Kwaliteit boven alles

Vercosolar werkt enkel met kwaliteitsproducten. Alle zonnepanelen zijn dan ook gefabriceerd onder het ISO 9001 label en zijn eveneens milieuvriendelijk gebouwd (ISO14001). Ook de bevestigingsmaterialen voldoen aan de strengste eisen. Want ook een correcte plaatsing is van groot belang voor een optimaal rendement. Wanneer u beroep doet op Vercosolar slaapt u dus op beide oren als het aankomt op het leveren en plaatsen van uw fotovoltaïsche zonnepanelen.

Contacteer Vercosolar


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Vercosolar heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden